bazár, predaj, inzercia, predám

Holiaci prasok Magic

Kategória: Zdravie a krása

Predam novy strieborny holiaci prasok Magic + 1 ks rukavic. Cena 8 eur.
Holiaci prasok Magic
Podobné inzeráty
Holiaci prášok Magic
Holiaci prášok, holenie bez použitia žiletky Nový, neotvorený Kontaktujte ma mailom alebo SMS
PRÍRODNÝ ZUBNÝ PRÁŠOK 100G
32 PEARLS Prírodný zubný prášok Coffee&Tabacco (100g) Zubný prášok je skvelou alternatívou k bežnej zubnej paste. Prírodné zloženie umožňuje šetrne a rýchlo vyčistiť zuby od zažltnutia - nikotín a akýkoľvek iný povlak (z kávy, čaju, vína). Bielením a leštením zubný prášok obnovuje prirodzenú belosť zubnej skloviny a ďalej vo veľkej miere zabraňuje zafarbeniu zubov a spomaľuje tvorbu povlaku. Prírodný mätový esenciálny olej osviežuje dych na dlhú dobu. Eko nádoba vyrobená z prírodných biologicky rozložiteľných materiálov. Aktívne zložky: Prírodný mätový olej, pyrofosfát, mentol.
Diamantový denný krém proti starnutiu Oriflame
Získajte mladistvú a žiarivú pleť s jedinečným diamantovým krémom proti starnutiu. Spája pokročilú technológiu s luxusnými zložkami, ktoré viditeľne pôsobia proti známkam starnutia. Diamantový prášok pomáha rozjasňovať pokožku Znižuje výskyt vrások vďaka výťažkom z bielej hľuzovky Zlepšuje elasticitu a pružnosť pleti Pomáha zvýrazňovať kontúry tváre Diamantová tinktúra TM. Obsahuje: Diamantový prášok (Diamantový prášok): rozjasňuje a upokojuje pleť. Hľuzovka biela (výťažok z Hľuzovky bielej): zlepšuje kondíciu pleti a má tonizačné a vyhladzujúce účinky na vrásky. Aktívna zložka rozjasňujúca pleť (výťažok z Hrachu siateho): prispieva k jednotnej pigmentácii pleti a zlepšuje jej kondíciu. Cena: 10 Eur
Pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer
Predám nový, nerozbalený pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer (50 ml.). Ľahký pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer s objemom 50 ml účinne redukuje kožný maz a viditeľne zmenšuje rozšírené póry najmä v oblasti T-zóny. Obsahuje upokojujúce Aloe Vera a rastlinné aktívne uhlie, ktoré vďaka svojim absorpčným schopnostiam čistí a detoxikuje pleť, absorbuje kožný maz a odstraňuje odumreté kožné bunky. Pleťový gél Black Magic bol vyvinutý špeciálne pre problematickú mastnú pleť, ktorú aktívne zbavuje nečistôt a výsledkom je upokojená, hydratovaná a zdravá pokožka. Cena: 2,20€ (predajná cena 7,49€). V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Braun holiaci strojček
Predám Braun holiaci strojček na jemné a účinné holenie. Slúži na holenie celého tela vďaka vymeniteľným 3 nástavcom. Je nabíjateľný a hlavicu možno umývať. Obsah balenia 1× holiaci strojček a zastrihávač Braun LS 5560 1× nadstavec OptiShave 1× holiaca hlava 1× peelingový nadstavec (použitie len na nohy) 1× zastrihávací nadstavec na oblasť bikín 4 mm 1× špeciálny sieťový prívod 1× čistiaca kefka
KANGEN čiastiaci prášok Enagic®
Dobrý deň predám KANGEN čiastiaci prášok Enagic® na čistenie prístroja (všetky modely) – 3 kusy za 10e. Výrobca: Enagic® odporúča čistiť prístroj raz za +-2 týždne. Osobne v Košice-OKOLIE, Valaliky alebo poštou na dobierku +3e Dakujem :)