bazár, predaj, inzercia, predám

Hop sport lavicka, tyc a kotuce.

Kategória: Zdravie a krása

Predam lavicku s tycou a 14 kotucmi o vahe 33kg.
Hop sport lavicka, tyc a kotuce.
Podobné inzeráty
Brúsne kotúče
Brúsne kotúče do brúsky na nechty,rôzna zrnitosť Hľadáte brúsny výrobok najvyššej kvality a spoľahlivý v každej situácii? Ste na správnom mieste! Presné brúsne kotúčiky s dlhou životnosťou sú vhodné na manikúru a pedikúru. Kotúčiky sú veľmi dobrej kvality, dokonale nahradia pilníky. Multifunkčný výrobok s najkvalitnejšími komponentmi vás nesklame ani pri práci s veľmi náročným povrchom.
Brusne kotúče na nechty
Predám brúsne kotúče na nechty,na brúsku,vhodne na gelovú aj akrylovú manikúru.. Množstvo 100ks Pribalím aj nadstavce na brusku( niektoré boli raz pouzite) ostatne nové..keramické aj kovové.. Nadstavce sú v puzdre.. Cena 6€
Pomocky pre seniorov
> Palica - 10€ > Lupa mensia - 5€ > Sedacka / lavicka na vanu - zdravotna pomocka. Vhodna pre seniorov alebo tazsie mobilnych ludi na sprchovanie sa vo vani - 15€ Ceny su orientacne, dohoda mozna / ponuknite.
Posilňovacia lavička
V perfektnom stave. Značka OneBody.
Posilňovacia lavička
Ponúkam takúto lavičku na brušné svalstvo,cena 20€,len osobný odber,málo používaná,zavadzia mi Dá sa zložiť.
Chanel - Allure Homme Sport
Ponúkam na predaj pánsky parfum Chanel - Allure Homme Sport 50 ml. Možný osobný odber v našej kamennej predajni alebo poštou na dobierku. Na SMS nereagujem, prosím pri serióznom záujme volať. Ďakujem.