bazár, predaj, inzercia, predám

Hopsátko Bright Starts - Detské vibrujúce ležadlo

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám Hopsátko Bright Starts - Detské vibrujúce ležadlo.
Používane v dobrom stave.
S kompletným príslušenstvom.
Pôvodná cena okolo 35€.
Hopsátko Bright Starts - Detské vibrujúce ležadlo
Podobné inzeráty
Bright Starts Elepaloo
Predám ležadlo/ prenosnú hojdačku Bright Starts Elepaloo. Vhodné pre deti od narodenia do 11 kg. Technológia TrueSpeed ​​využíva 6 rýchlostí, ako dieťa rastie. Možné sklopenie sedátka (Recline) s dvoma polohami. 6 originálnych melódií s nastavením hlasitosti a automatickým vypnutím. Hrazdu s hračkami možno odklopiť pre ľahký prístup k dieťaťu, obsahuje 2 očarujúce plyšové hračky. Plyšové sedátko s polstrovaním a odnímateľnou opierkou hlavy. Časovač hojdania na 15, 30 alebo 45 minút. Veľmi tichý chod (WhisperQuiet). Päťbodové popruhy, protišmykové nožičky. Podušku sedátka a hlavovú opierku možno prať v práčke. Rozmery výrobku: 57,2 cm x 72,4 cm x 58,4 cm Rozmery balenia: 57,15 cm X 13,97 cm X 36,58 cm. Osobný odber v Trenčíne.
Hojdačka Bright Starts
Predám ležadlo/ prenosnú hojdačku Bright Starts. Vhodné pre deti od narodenia do 11 kg. Technológia TrueSpeed ​​využíva 6 rýchlostí, ako dieťa rastie. Možné sklopenie sedátka s dvoma polohami. 6 originálnych melódií s nastavením hlasitosti a automatickým vypnutím. Hrazdu s hračkami možno odklopiť pre ľahký prístup k dieťaťu, obsahuje 2 plyšové hračky. Časovač hojdania sa dá nastaviť na 15, 30 alebo 45 minút. Veľmi tichý chod. Päťbodové popruhy. Podušku sedátka a hlavovú opierku možno prať v práčke. Rozmery výrobku: 57,2 cm x 72,4 cm x 58,4 cm Rozmery balenia: 57,15 cm X 13,97 cm X 36,58 cm. Originál balenie aj s návodom na obsluhu. Iba osobný odber.
Vibrujuce lehátko pre deti
Predám vibrujúce a hracie lehátko pre dieťa Bright starts.. Plne funkčné a zachované. Osobný odber Turčianske Teplice (okolie), prípadne po dohode aj BB.
Lehátko Bright Starts
Predám detské lehátko značky Bright Starts, vibruje, hra melódie. Kúpené na jeseň 2022, je ako nové.
Detská vibrujúca hojdačka Bright Starts
Predám vibrujúcu hojdačku značky Bright Starts. Sedačku možno nastaviť do polohy hojdačky a hojdať ju tam a späť, aby sa dieťa upokojilo, alebo ju možno nastaviť do pevnej polohy, čo je ideálne pre bábätká a staršie batoľatá. Technológia ComfortRecline™ zabezpečuje pohodlné polohovanie celej sedačky v 2 polohách a udržuje telo dieťaťa po celý čas v pohodlí. Upokojujúce vibrácie. Odnímateľná hrazda s 2 hračkami pre ľahší prístup k batoľaťu. Obsahuje 5-bodový bezpečnostný pás. Odnímateľný poťah a opierka hlavy sa dajú prať v práčke. Pre deti od narodenia až do 18 kg. Hojdanie vyžaduje 1 batériu typu C (LR 14), ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmery produktu: 86,4 cm x 71,1 cm x 61 cm. Len osobný odber v Nitre.
BRIGHT STARTS Aktívne centrum Ready to Roll™ 6m+
Kompletný popis na webstránke :