bazár, predaj, inzercia, predám

Horolezecka stena

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam kvalitne lepene dosky na horolezecku stenu uz prevratne aj s natlkacimi maticami.
Mozem to predat aj s chytmi. Chytov mam vela aj so srobami.
Je to z rozobratej lezeckej steny.
Najlepsie volat
Horolezecka stena
Podobné inzeráty
predam horolezecka prilba CAMP
predam horolezecka prilba CAMP, pouzivana ale v dobrom stave, nastavitelna velkost hlavy 51 - 60 cm, cena 15 eur plus postovne
GARMONT TOWER 2.0 GTX WMS
Predám nové dámske topánky Garmont, veľkosť 40, nachodené majú 5km, nesedia na moju nohu tvarom, veľkosťou sedia na 38 s hrubou ponožkou. Dámska horolezecká obuv Garmont Tower 2.0 GTX má zvršok vyrobený z kombinácie mikrovlákna a nylonu, ktorý je ľahký a zároveň veľmi odolný voči poškodeniu. Existuje dôvod, prečo sa používal ako súčasť zvršku horských topánok. Znižuje tiež hmotnosť topánky, čím sa stáva odlišným modelom v porovnaní s klasickými koženými modelmi. Okrem toho sa po celej dĺžke zvršku nachádza gumová topánka Brunner Liba®, ktorá chráni topánku pred poškodením pri pohybe v kamenistom teréne. Technológia ErGo-last ponúka pohodlnejšie a ergonomickejšie nosenie, zatiaľ čo technológia Double Damper poskytuje lepšie odpruženie a menšiu únavu po celodennej túre. Špičková membrána GORE-TEX® Performance Comfort predstavuje maximálnu ochranu pred nepriaznivým počasím. Dokonale ochráni vaše nohy pred mokrým snehom alebo dažďom počas celoročných túr. Vďaka jeho prítomnosti zostanú vaše nohy dlhšie v suchu. Polypropylénová stielka FrameFlex Mid poskytuje správnu kombináciu stability a flexibility. Zároveň je dostatočne tuhá na to, aby sa k nej dali bezpečne pripevniť poloautomatické mačky. Podrážka Vibram® Apex bola zámerne rozšírená v prednej a zadnej časti (pod pätou), aby sa zvýšila stabilita a priľnavosť.
LA SPORTIVA NEPAL CUBE GTX ® | " 44 ½ . 44,5 " Z Á N O V N É
Ponúkam túto pánsku verziu vysokohorských profi vibram topánok. Ľahká horolezecká obuv s membránou Gore-Tex ( GTX ) vo veľmi dobrom ako vizuálnom tak technickom stave // SKUTOČNE AKO NOVÉ // Táto expedičná obuv je vhodná na polo/automatické mačky ✓ skaly ✓ ľadovce ✓ vysokohorská turistika ✓ expedície ✓ stav : N O V Ý C H !!! ( v originál krabici ) size : EU 44 ½ / 44,5 . US 10/10,5 UK 9,5/10 MP 280 O D B E R : Bratislava - Ružinov ( ev. viem aj kvalitne zabaliť a poslať ) ( všetko po vzájomnej & serióznej dohode )
LA SPORTIVA NEPAL TREK EVO WMN GTX ® | " 6 ½ . 40 "
Ponúkam túto dámsku verziu vysokohorských profi vibram topánok. Ľahká horolezecká obuv nežnejšieho pohlavia s membránou Gore-Tex ( GTX ) vo veľmi dobrom ako vizuálnom tak technickom stave. Táto expedičná obuv je vhodná na polo/automatické mačky ✓ skaly ✓ ľadovce ✓ vysokohorská turistika ✓ expedície ✓ stav : N O V Ý C H size : EU 40 . UK 6½ . USM 7½ . USW 8½ . MP 255/256 O D B E R : Bratislava - Ružinov ( ev. viem aj kvalitne zabaliť a poslať ) ( všetko po vzájomnej & serióznej dohode )
Mammut prilba horolezecká
Predám horolezeckú prilbu 52 - 57 cm, nebola používaná. Nie je na nej ani škrabanček. Úplne nová. Prilba je veľmi ľahká a pohodlná. Crag Sender od značky Mammut je ľahká a vysoko priedušná lezecká helma s tenkou vonkajšou škrupinou a ochranou EPS penou. Výstuž z kevlaru poskytuje podporu v kritických miestach a špeciálny tvar pokrýva veľkú plochu hlavy. Výsledkom je ľahká a skvele padnúca nízkoprofilová helma ponúkajúca špičkovú ochranu. ĎALŠIE VLASTNOSTI PRILBY CRAG SENDER: certifikácia CE EN 12492 rozšírený bezpečnostný test MAMMUT s ohľadom na bočné nárazy odlievaná konštrukcia s EPS jadrom dodatočná ochrana na prednej a zadnej strane aj na bokoch plochý profil veľké vetracie otvory a integrovaný vzduchový kanál prídavné polstrovanie pre perfektné fit jednoduchá montáž čelovky vďaka prednému držiaku a elastickým slučkám na zadnej strane plne nastaviteľný bradový popruh pre optimálne uchytenie vrátane tašky pre pohodlnú prepravu
preda horolezecke zamberline Eiger GTX  4000 , ako batury
Eiger 4000 gtx gore tex , velkost 43 , ako nove par tur v lade, podobne ako la sportiva batura Informácie o produkte Horolezecká obuv Zamberlan 4000 Eiger Evo GTX RR – pánska 4000 Eiger EVO GTX RR je najľahší Eiger, aký kedy Zamberlan vyrobil. Ideálna topánka pre ľadové lezenie a alpské expedície, kde najviac záleží na pohodlí, teple a odolnosti, Eiger EVO je o 12 % ľahšia ako predchádzajúce verzie vďaka novej technológii vložky z uhlíkových vlákien.obrázok Vlastnosti horolezeckých topánok Zamberlan 4000 Eiger Evo GTX RR - Pánske: Medzi vlastnosti patrí: Vložka Zamberlan Carbon Fiber 5 mm umožňuje vybratie predchádzajúcej ťažšej vložky pre dôležité úspory hmotnosti PU klin s dvojitou hustotou sa integruje s technológiou Zamberlan PCS EVO (profesionálny systém mačiek) pre dizajn dokonale prispôsobený popredným plne automatickým mačkám Exkluzívna podošva Zamberlan Vibram Penia je vybavená odolným materiálom z gumovej zmesi, ktorý sa dlhšie nosí a zachováva si svoju funkciu lepšie ako iné ľahšie gumové zmesi. Integrovaný vonkajší dizajn gamaše je vylepšený, pretože obopína zadnú časť nohy a členok Gamaša je vyrobená zo strečovej Cordury a tkaniny MicroFibre laminovanej na PE, aby poskytovala dobrú odolnosť proti oderu s elastickým zvrškom pre tesnejšie prispôsobenie Gore-Tex Insulated Comfort membrány lemujú Gaiter a poskytujú izoláciu, ako aj vodeodolnú ochranu po celej výške topánky. Súčasne Membrány Gore-Tex Performance Comfort sa používajú v klinoch na udržanie vodotesnosti a priedušnosti Špeciálne vodotesné zipsy YKK zaisťujú vodotesnosť Gore-Tex pri zachovaní uhladeného profilu pre presnejšie lezenie Zamberlan RRS (Rubber Rand System) prechádza okolo celej topánky a poskytuje maximálnu ochranu a odolnosť Vložky do topánok Zamberlan Thermo obsahujú PE vrstvu na odpruženie a hliníkovú fóliu pre optimálnu izoláciu zvyšuje pohodlie a výkon topánky Rozložiteľné Ručne vyrobené v Taliansku Zvršok: Stretch Cordura - MicroFibre PODŠÍVKA: GORE-TEX Izolované Comfort VNÚTORNÁ STIEĽKA: Stielka z uhlíkových vlákien Zamberlan 5 mm Medzipodrážka: Double Density Wedge + Zamberlan PCS EVO PODRÁŽKA: Zamberlan Vibram Penia VEĽKOSTI: 8 - 12 13 HMOTNOSŤ POLOVIČNÉHO PÁRU: 955 g (Misura/Veľkosť 42)