bazár, predaj, inzercia, predám

Hospodársky objekt len 200 m od Dunaja vo vinárskej obci

Kategória: Obchodné priestory

Tento hospodársky objekt v pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej uličke blízko Dunaja, v podunajskej vinárskej dedinky Kravany nad Dunajom.

Ide o bývalú tabakovú sušiareň pozostávajúcu z troch priestranných miestností a ďalších menších priestorov využívaných na sušenie tabaku a jeho uskladnenie. Budova je v pôvodnom, až v schátralom stave, roky nevyužívaná. K pôvodnej časti bola v roku 2002 pristavaná jedna bočná miestnosť, aktuálne využívaná ako garáž. Každá miestnosť má samostatný vstup, cez dvojkrídlové kovové dvere.

K budove prislúcha pozemok v celkovej rozlohe 1061 m2, na ktorom sa nachádza vŕtaná studňa a prípojka plynu. Elektrina a obecný vodovod je v dosahu.

Budovu je možné využiť na rôzne účely podnikania, skladovania, atď. Keďže majú jednotlivé miestnosti samostatný vstup a budova sa nachádza na rožnom pozemku, je možné ju rozdeliť na viacero častí s vlastným prístupom. Vďaka blízkosti Dunaja a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6 má táto budova veľký potenciál gastronomického alebo ubytovacieho využitia pre cyklistov, jachtárov, kajakárov a rôznych turistov.

Centrum je vzdialené len 100 m, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť.
Obec je známa svojimi rozsiahlymi štrkovými plážami, už spomínanou medzinárodnou cyklotrasou a ďalšími možnosťami športového využitia na hladine Dunaja.
Miestne podmienky podnebia a pôdy sú vhodné na pestovanie viniča a ďalších teplomilných rastlín.

V neďalekom meste Štúrovo sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš a hraničný priechod do krásneho historického mestečka Ostrihom, ktoré obklopujú južanské pohoria, vhodné na nenáročnú turistiku.

Obytná plocha: 350 m2
Plocha parcely: 1061 m2
Elektrina: v dosahu
Plyn: zavedený-nepripojený
Odpady: -
Voda: studňa
Kúrenie: lokálne-tuhé palivá
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: objekt na hospodárenie
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 1950
Hospodársky objekt len 200 m od Dunaja vo vinárskej obci
Podobné inzeráty
Komerčný, polyfunkčný objekt - železničná stanica, rýchlostn
Na predaj priestranný polyfunkčný objekt v obci Jesenské, okr. Rimavská Sobota. Objekt sa nachádza na okraji obce, prístupová cesta je asfaltová, na dvore pri objekte plocha je spevnená, kamenitá, dostatočne priestranná aj pre kamióny. V objekte je spolu 9 väčších a menších miestností, z toho v dvoch je svetlá výška minimálne 6 a 8 metrová. Sociálne miestnosti sú pre ženy aj pre mužov, vrátane šatní. Vykurovanie je ústredné na kotol na tuhé palivo - len čiastočne, nie vo všetkých miestnostiach. Objekt je napojený na elektrinu a verejný vodovod, kanalizácia je napojená na vlastnú žumpu. Objekt má aj vlastnú studňu. Z technického hľadiska má veľmi stabilnú a pevnú konštrukciu lebo pôvodný účel objektu na ktorý dlhé roky slúžil bol mlyn. Jeho konštrukcia je odolná proti traseniu. Miestnosti sú dostatočne presvetlené oknami, ktoré sú pôvodné. Podlahy sú betónové. Strecha je plochá, v dobrom stave, nezateká. Steny sú suché, bez vlhkosti, vzduch čistý. Objekt po zrušení mlynu bol využívaný ako pekáreň, neskôr veľkosklad a predajňa. V posledných rokoch je nevyužívaný. Svojou veľkosťou a umiestnením môže poskytnúť vhodné miesto akémukoľvek podnikaniu a využitiu. Výhoda je blízkosť železničnej stanice a rýchlostnej cesty pri Lučenci a Tornali a nezanedbateľné je aj blízkosť hraničných priechodov do Maďarska. Nehnuteľnosť je v OV, bez ťarchy. Plocha: úžitková 659m2, pozemku 2186m2. Asfaltová prístupová cesta. Energetický certifikát nebol doložený. Cena 200 000 € seriózna dohoda je možná. Kontakt Diana Karišová Reality Top, realitný maklér s Licenciou a certifikátom na vykonávanie realitnej činnosti. V cene ponúkané služby: poradenstvo v oblasti financovania kúpy (hypotekárny úver), poradíme pri výbere znalca, vypracovanie rezervačnej zmluvy, zmluvy o prevode vlastníckych práv a kúpnej zmluvy. Uhradíme poplatky spojené s overením podpisov. Vykonáme vklad nehnuteľnosti do katastra nehnuteľností a uhradíme poplatky. Sme s Vami pri preberaní a odovzdávaní nehnuteľnosti. Naše služby k Vašej spokojnosti využívate od roku 2010.
Predaj - Objekt - Gorazdova, Púchov
Predaj – Objekt – Gorazdova, PÚ Ponúkame na predaj objekt na ulici Gorazdova v meste Púchov. Samostatne stojaca jednopodlažná budova nie je podpivničená a disponuje aj manipulačnou rampou. Zastavaná plocha a nádvorie je o výmere 1 024 m2, výmera objektu je 471 m2. Lokalizácia objektu: Objekt sa nachádza v tesnej blízkosti hlavnej cesty, na začiatku sídliska. Dopravné napojenie v jeho blízkosti je na hlavný ťah len 0,5 km, autobusová stanica je vzdialená 0,1 km od objektu a železničná stanica necelé 2 km. Mesto Púchov je priamo napojené na diaľnicu D1 prostredníctvom diaľničného privádzača. Technický popis objektu: Nosná konštrukcia stavby je z prefabrikovaného železobetónového skeletu. Celý objekt je napojený na všetky inžinierske siete, ktorými sú elektrická, vodovodná a kanalizačná prípojka. Vykurovanie je zabezpečené z vlastnej plynovej kotolne nachádzajúcej sa v budove. Strecha objektu je plochá. Podlahy v obchodných priestoroch objektu sú prevažne mramorové dlažby, v skladových priestoroch je na podlahe cementový poter a v priestoroch kancelárií či šatní je PVC, v ostatných priestoroch je prevažne keramická dlažba. Objekt má manipulačnú rampu, ktorá je aktuálne ohradená plechovými zábranami. Posledná rekonštrukcia objektu bola roku 2018 kedy objekt prešiel kompletným tepelným zaizolovaním a čiastočnou výmenou okien a dverí za plastové. Viac ponúk nájdete na webovej stránke: V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: , alebo na mailovej adrese
POLYFUNKČNÝ PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT, MALOOBCHOD, REŠTAURÁCIA,..
JOZUE REALITY ponuka exkluzívne na prenájom: rozostavaný polyfunkčný objekt so strategickou polohu vo Valalikoch. Objekt má 2 podlažia, je koncipovaný formou otvoreného priestoru s nosnými piliermi. Preto si budúci nájomca môže meniť dispozíciu podľa vlastných predstáv. Využitie: ako podnikateľský objekt, sídlo firmy, prevádzka, reštaurácia, drobná výroba a podobne. Úžitková plocha 1 podlažia je 270 m2 (22,9 m x 11,8 m). Celkovo ma objekt 540 m2 úžitkovej plochy. Rozloha pozemku je 1 370 m2. Na pozemku sú prípojky elektriny, plynu, kanalizácie. Voda: vlastná studňa alebo verejný vodovod, ktorého prípojka je na ulici. Objekt má plochú strechu na ktorú je možné pristavať nadstavbu. Objekt sa nachádza na vstupe od obce Valaliky, je veľmi viditeľný a má excelentnú dopravnú obslužnosť. De fakto sa nachádza na vstupe k približne 20tisíc obyvateľom. Obytná plocha: 540m² Celková rozloha: 1370m² Úžitková plocha: 540m² Vlastníctvo: osobné Stav: nedokončený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Plyn: áno Internet: optika Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Okná: plastové
Exkluzívne - Na predaj priestranný Obchodný Objekt v obci Ba
Typ: Obchodné priestory Ulica: Hlavný ťah Obec: Bajč EXKLUZÍVNE iba u nás ponúkame na predaj Obchodný objekt na strategickom mieste. Nachádza sa na hlavnom ťahu v obci Bajč. Objekt bol využívaný ako potraviny, neskôr ako pohostinstvo. 3D virtuálna obhliadka - Video obhliadka - OBJEKT - úžitková plocha je 300m2 + s časti podpivničený cca 20m2 - jedná sa o stavbu OKÁL/drevostavba - disponuje pevnými základmi - v objekte sa nachádza 7 miestností na prízemí a dve mietsnosti pivničné - kúrenie zabezpečuje plynové kotle, ktoré sú rozdelené na sekcie - objekt disponuje aj zastrešenou terasou s vonkajším posedením - v zadnej časti sa nachádza rampa na nakládku - disponuje všetkými inžinierskymi sieťami - obecná voda, elektrika, plyn - odpad je riešený do žumpy POZEMOK - výmera pozemku je 1727m2 - rozmer je zobrazený v galérii - oplotený, rovinatý, s časti je betónová plocha LOKALITA - strategické miestno - stred dediny - hlavný ťah na 3 smery OBEC Obec Bajč leží na hlavnom ťahu medzi Novými Zámkami a Komárnom, Novými Zámkymi a Štúrovom. Obec disponuje občianskou vybavenosťou: obecný úrad, starobinec, potravinami, vlakovou stanicou, základnou školou, materskou školou, poštou a rôznymi službami,... CENA: 175.000,-EUR * Vrátane všetkých poplatkov s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 320 m2 Úžitková plocha: 320 m2 Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 1 Počet izieb: 7 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Internet: áno - wi-fi Materiál: drevostavba Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
NA PREDAJ Podnikateľský objekt - Šarišské Bohdanovce
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt v centre dediny Šarišské Bohdanovce. >>>VIDEOOBHLIADKU tohto objektu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Priamo v samotnom centre dediny Šarišské Bohdanovce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza podnikateľský objekt , ktorý mám pre Vás na predaj. Celý objekt disponuje rozlohou cca 500 m2 ,rozloha celého pozemku je 1488 m2 a je komplet podpivničený so všetkými inžinierskymi sieťami ( elektrina, plynový kotol, obecná voda, žumpa). Naozaj obrovský priestor, kde môžete zrealizovať svoje predstavy. Momentálne sa v priestoroch nachádza turistická ubytovňa , potraviny a stavebniny. Zabehnuté podnikanie, kompletne zariadené , stavebniny, ktoré sú veľmi vyhľadávané v tejto lokalite s kompletným sortimentom, v tom všetkom viete pokračovať za nejakú odkupnú cenu za zariadenie. Takže veľkou výhodou je i možnosť pokračovať v zabehnutom podnikaní. Pre tých, pre ktorých by bolo pokračovanie v tomto biznise zaujímavé poďme si zhrnúť čo sa nachádza vnútri: Nachádza sa tu v prednej časti v ubytovni dokopy 10 izieb. Priestor je rozdelený na 2 rovnaké časti , kde každá má svoj vstup s menšou teraskou, chodbu, kuchynku, spoločné sociálne zariadenia a izby (rôznych veľkostí). Naboku nájdeme potraviny, tie sú v týchto priestoroch v podnájme a v zadnej časti sú zabehnuté stavebniny s veľkým dvorom. No lokalita, poloha, veľkorysá rozloha celého objektu v centre dediny ponúkajú naozaj množstvo investičných príležitosti. Celá budova bola zateplená, vymenené plastové okná, sadrokartóny, nová strecha a to všetko v roku 2021. A v neposlednom rade treba spomenúť túto výbornú lokalitu. Šarišské Bohdanovce sa nachádzajú len 17 km od oboch veľkých miest Košíc a Prešova a po diaľnici ste tu naozaj veľmi rýchlo z mesta. V rámci samotnej dediny sa nachádzame v úplnom centre, nájdete tu kostol, potraviny, školu, škôlku , obecný úrad, poštu. Ak Vás tento podnikateľský objekt zaujal môže byť váš za 405.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku. podnikateľský objekt, obchodné priestory, rodinný dom, Košice, Košice - okolie,
NA PREDAJ Podnikateľský objekt, budova - Šarišské Bohdanovce
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt v centre dediny Šarišské Bohdanovce. >>>VIDEOOBHLIADKU tohto objektu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Priamo v samotnom centre dediny Šarišské Bohdanovce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza podnikateľský objekt , ktorý mám pre Vás na predaj. Celý objekt disponuje rozlohou cca 500 m2 ,rozloha celého pozemku je 1488 m2 a je komplet podpivničený so všetkými inžinierskymi sieťami ( elektrina, plynový kotol, obecná voda, žumpa). Naozaj obrovský priestor, kde môžete zrealizovať svoje predstavy. Momentálne sa v priestoroch nachádza turistická ubytovňa , potraviny a stavebniny. Zabehnuté podnikanie, kompletne zariadené , stavebniny, ktoré sú veľmi vyhľadávané v tejto lokalite s kompletným sortimentom, v tom všetkom viete pokračovať za nejakú odkupnú cenu za zariadenie. Takže veľkou výhodou je i možnosť pokračovať v zabehnutom podnikaní. Pre tých, pre ktorých by bolo pokračovanie v tomto biznise zaujímavé poďme si zhrnúť čo sa nachádza vnútri: Nachádza sa tu v prednej časti v ubytovni dokopy 10 izieb. Priestor je rozdelený na 2 rovnaké časti , kde každá má svoj vstup s menšou teraskou, chodbu, kuchynku, spoločné sociálne zariadenia a izby (rôznych veľkostí). Naboku nájdeme potraviny, tie sú v týchto priestoroch v podnájme a v zadnej časti sú zabehnuté stavebniny s veľkým dvorom. No lokalita, poloha, veľkorysá rozloha celého objektu v centre dediny ponúkajú naozaj množstvo investičných príležitosti. Celá budova bola zateplená, vymenené plastové okná, sadrokartóny, nová strecha a to všetko v roku 2021. A v neposlednom rade treba spomenúť túto výbornú lokalitu. Šarišské Bohdanovce sa nachádzajú len 17 km od oboch veľkých miest Košíc a Prešova a po diaľnici ste tu naozaj veľmi rýchlo z mesta. V rámci samotnej dediny sa nachádzame v úplnom centre, nájdete tu kostol, potraviny, školu, škôlku , obecný úrad, poštu. Ak Vás tento podnikateľský objekt zaujal môže byť váš za 405.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku. podnikateľský objekt, obchodné priestory, rodinný dom, Košice, Košice - okolie,