bazár, predaj, inzercia, predám

HOT TOOLS volumiser

Kategória: Fény, Kulmy

Predám profesionálnu oválnu teplovzdušnú kefu na vlasy. Použitá bola asi 2x. Pôvodná cena bola 120 €.
HOT TOOLS volumiser
Podobné inzeráty
Hot Tools (raz vyskúšaný)
Hot Tools Black Gold Volumiser Oválna teplovzdušná kefa na vlasy v limitovanej edícii Black Gold pre objem vlasov s kančími a nylonovými štetinami s aktívnym čiernym uhlím. Ionizačná technológia dodáva vlasom lesk a zabraňuje krepovateniu vlasov. Titánový povrch rovnomerne rozkladá teplo a zabraňuje statickej elektrine. Black Gold Titanium Micro-Shine: Titánový povrch pre dokonalý lesk a minimalizáciu trenia. Rovnomerné rozkladanie tepla a vysoká odolnosť. 3 teplotné / 2 rýchlostné nastavenia: Optimalizácia prúdu vzduchu pre zafixovanie účesu, vrátane studeného vzduchu.
Profesionálna žehlička na vlasy Hot Tools Evolve
Predám čisto novú profesionálnu žehličku na vlasy Hot Tools Evolve. V pripade vazneho zaujmu poslem realne foto. V zaruke.
Kulma Hottools Curlbar 32mm
Predam kulmu Hot Tools Curlbar 32mm. Ma prakticky tvar, casovac, ktory upozorni ked treba vlasy odmotat. Teplota sa da regulovat a ma otocny kabel. Bola pouzita 1x.
Kulma na vlasy
Predám novú kulmu na vlasy Hair curler stylist tools. Nevhodný darček, zbytočne mi leží v skrini. Cena pred tým 30€ teraz 15 je nutne k nej dokúpiť si náš adaptér, keďže kulma bola kúpená v Anglicku. Kontaktujte ma mailom Na cene sa vieme dohodnúť