bazár, predaj, inzercia, predám

Hovoriaci hrniec Fisher Price - SK verzia

Kategória: Hračky

Predám hovoriaci hrniec v zachovalom stave - plne funkčný.

Vlastnosti:
- bliká nosom
- keď sa do hrnca siahne pre kocku, hrá hudba
- je vybavený ovládačom hlasitosti a hovorí po slovensky.
- dieťa učí základné tvary, základné čísla, triedenie
- 5 tvarov a čísel, 2 veselé pesničky, veselé zvuky, krátke slovné spojenia, svietiaci nos

Vhodné pre deti od 6 do 36 mesiacov.

Neposielam poštou. Len osobný odber v Prešove. V rámci Prešova viem aj doviezť.
Hovoriaci hrniec Fisher Price - SK verzia
Podobné inzeráty
Fisher price
Predám hračky Fisher price hrniec 7€ - PREDANE Fisher price jabĺčko 5€ - PREDANE Fisher price kocky 4€ Fisher price psík 4 € Šašo vkladacka 1€ - PREDANE
Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1
Predam Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1 100%ny stav, nachadza sa v Kvetoslavove, po dohode viem priviezt do BA + okolie, pokial inzerat nie je vymazany je aktualny Malé deti potrebujú mať hračky, ktoré ich zabavia, ale zároveň ich budú po všetkých stránkach aj rozvíjať. Didaktická hračka Hovoriaci robot 4 v 1 značky Fisher-Price je na tento účel ideálna – ponúka 4 nastavenia a veľa zábavných melódií, svetielok a praktických aktivít. S robotom pre chlapcov a dievčatá od 6 mesiacov sa môžu deti pustiť do nového zábavného objavovania. Hračku možno rozobrať na tri samostatné funkčné diely, objavovať a skúmať tvary, farby, spúšťať zvuky, melódie alebo frázy. Vo veselých pestrých farbách.
Hovoriaci hrniec Fisher Price
Detský hrací hrniec s blikajúcim nosom plný podnetov a prekvapení, hovorí po slovensky. Deti sa učia základné tvary a základné čísla. Slúži tiež ako hovoriace prestrkávadlo. Po vložení správnej kocky do správneho tvaru hrniec povie názov tvaru. Hovoriaci hrniec obsahuje mnoho podnetov a zábavných prvkov, precvičuje rozpoznávanie a triedenie tvarov a čísel, hrá a spieva pesničky. Keď sa do hrnca siahne pre kocku, hrá hudba, keď sa ruka vytiahne, hudba zmĺkne. Je vybavený ovládačom hlasitosti a hovorí po slovensky. Ponúka 5 tvarov a čísel, 2 veselé pesničky, veselé zvuky, krátke slovné spojenia, svietiace nos, hudobné prekvapenie. Vhodné pre deti od 6 do 36 mesiacov.
Hovoriaci hrniec Fisher Price
Predám hovoriaci hrniec Fisher Price 6-36 mesiacov. Dieťa sa učí formou zábavy a hry čísla, tvary, pesničky na spievanie, bláznivé zvuky, svietiaci nos a hudobné prekvapenia.
Predam detske hracky Lamaze a Fisher price
Vsetko funguje a vsetky hracky boli kupovane v obchode (nie su z druhej ruky). Lamaze Sova Hedviga PREDANE Lamaze - Svetluška Freddie PREDANE Lamaze - Žirafa Amina 5 eur PREDANE Lamaze Chňapacia kocka 5eur Lamaze Tučniak 2 eur Fisher price kluce 2 eur PREDANE Lamaze opica 2 eur PREDANE Fisher Price - kolotoč nad postielku 5eur Tiny Love - Pomaranč Ozzie 5 eur Fisher price hrkalka 2 eur
Prvé hračky Fisher-Price
Všetky hráčky Fisher-Price sú vo vynikajúcom stave. 1. Hracia dečka 9€ Výborná hračka, pri ktorej bábätko skúma rôzny materiál, môže ju žmoliť, môže sa hrať s pripevnenými hračkami, alebo ju môžete len zavesiť na kočík či vajíčko a obľúbená dečka bude vždy po ruke. Môže sa prať v práčke bez hrkálok 2. Fisher-Price Mäkké kocky 9€ PREDANÉ V balení sú tri mäkké farebné kocky, ktorých každá strana predstavuje iný motív, pričom každá z nich vydáva iný zvuk - napríklad, keď potiahnete za lienku, kocka bude bzucať, iná zase jemne hrká a ďalšia šuští. Kocky je možné uložiť do mäkkej krabičky, ktorú môžete pripevniť o postieľku a tak budú pripravené, keď sa dieťatko prebudí a môže hrou stráviť určitý čas. Možné prať v práčke. 3. Fisher-Price Projektor s hudbou 10€ Svietiaca a hrajúca hviezdička, premietačka pre detičky. Môže svietiť aj hrať (5,10,15 min.), alebo len svietiť, alebo len hrať, pričom si ju môžete zobrať kamkoľvek. Hviezdička obsahuje priestor na kazety s rôznymi motívmi, ktoré sa vymieňajú podľa nálady. Je to veľmi jednoduché, pričom to neskôr zvládne aj samotné dieťa.