bazár, predaj, inzercia, predám

HOVORIACI SKRECOK CHATIMAL , nový , 16Cm výška

Kategória: Hračky

HOVORIACI SKRECOK CHATIMAL, super hračka nielen pre deti.
Fungujú na 3 ks AAA baterky, kt. sú súčasťou balenia !
V ponuke 3 farby,tmavo hnedý, bledo hnedý a šedý.
Osobný odber Topoľčany,
Cena za 1ks 10€
Poštou pri platbe celej sumy vopred na účet obyčajne 2trieda 1.95€,  1.trieda 2.15€

Kontakt najprv mailom, číslo vymyslené.

Inzerat platny do zmazania !!!
HOVORIACI SKRECOK CHATIMAL , nový , 16Cm výška
Podobné inzeráty
Nová interatívna hračka - hopkajúci škrečok a tancujúci kakt
1.druh - škrečok - nove zabalene kusy - k dispozícii ihneď 3 balenia hovoriaci škrečok vie zábavným spôsobom opakovať ženský alebo mužský hlas, čomu sa zasmejú malí aj veľkí. Hovoriaci škrečok vie pomocou funkcie nahrávania zvuku okrem slov opakovať aj smiech, spev a iné zvuky. pri opakovaní slov nadskakuje cena 15 eur 2. druh - tancujúci a spievajúci kaktus - kaktus bliká, opakuje slová, vlní sa a spieva anglické pesničky za 19 eur v prípade záujmu viem pridať aj nové balenie batérii v cene 5 eur ďakujem
Hovoriaci skrecok
Nový, zabalený. Cena 10€, možný osobný odber alebo pošlem za doplatok 3,50€(platba vopred na účet) alebo dobierka 4,50€. Volať alebo písať cez kontaktný formulár, na SMS neodpovedám. Škrečok opakuje slová bez ohľadu na jazyk. špecifikácie hnedá farba materiál: plast rozmery (šírka / výška): 9 / 11cm hmotnosť: 0,15 kg hmotnosť v balení: 0,17 kg.
Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1
Predam Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1 100%ny stav, nachadza sa v Kvetoslavove, po dohode viem priviezt do BA + okolie, pokial inzerat nie je vymazany je aktualny Malé deti potrebujú mať hračky, ktoré ich zabavia, ale zároveň ich budú po všetkých stránkach aj rozvíjať. Didaktická hračka Hovoriaci robot 4 v 1 značky Fisher-Price je na tento účel ideálna – ponúka 4 nastavenia a veľa zábavných melódií, svetielok a praktických aktivít. S robotom pre chlapcov a dievčatá od 6 mesiacov sa môžu deti pustiť do nového zábavného objavovania. Hračku možno rozobrať na tri samostatné funkčné diely, objavovať a skúmať tvary, farby, spúšťať zvuky, melódie alebo frázy. Vo veselých pestrých farbách.
LPS-škrečok
Predám originál LPS zvieratko-škrečok od Hasbro,staršia zberateľská edícia,dnes už nedostupná.Hrané minimálne,výborný stav
Novy hopkajuci a hovoriaci skrecok - opakuje slova
hnede prevedenie k dispozicii ihned k odberu 3 balenia nove zabalene
Hovoriaci škrečok Mirko
Úplne nový, nepoužitý .Opakuje slová,zvuky, zabavý nielen vaše deti. Detská zábavka na 3AAA baterky, niesu súčasťou balenia.