bazár, predaj, inzercia, predám

Hra v kocke mestá

Kategória: Ostatné

Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí. Čaká na vás 70 zaujímavých miest sveta. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet.Pravidla:Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny.
1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok.
2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva.
3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázka na karte skontroluje odpoveď.
4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu.
5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl.
Hra vo veľmi dobrom stave.
Hra v kocke mestá
Podobné inzeráty
predam hry na X-BOX, PS2
predam hry na X-BOX, vsetky su vo velmi dobrom stave, vacsinou v nemeckom jazyku, cena za jednu je 2 eur plus postovne. Mam tieto: (aktualny je tento zoznam, nie fotky) 1. hra na X-BOX360: FIFA 15 (nemcina) 2. hra na X-BOX360: FIFA 12 (nemcina) 3. hra na X-BOX360: FIFA 11 (nemcina) 4. hra na X-BOX360: FIFA 09 (nemcina) 5. hra na X-BOX360: FIFA Fussball Brasilien 2014 (nemcina) 6. hra na X-BOX360: Summer Athletics (nemcina) 7. hra na X-BOX360: FarCry 3 - PREDANE !!! 8. hra na X-BOX360: Grand Theft Auto IV - PREDANE !!! 9. hra na PS2: Singstar Apres Ski Party 10. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed II 11. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Brotherhood 12. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Revelations 13. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed
Svet v kocke, história v kocke, zvieratá v kocke
Predám obľúbené spoločenské hry "... v kocke". Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie zákonitostí zvieracích rodín/histórie/sveta? Bežná predajná cena 15-20€, moja cena 10€/jedna hra. Preferujem kontakt na email/sms/whp.
Svadobná hra STAVANIE VEŽE (vhodna taktiež na teambuildingy)
Ponukame na predaj svadobnu hru STAVANIE VEZE Z DREVENYCH OBDLZNIKOV. Hru predavame ako jeden balik, ktoreho sucastou su dve herne sady. Obsah jednej sady: 6x drevenych obdlznikov 1x zeriav, vybaveny 24 lanmi (dlzka 2m) Jedna hra je urcena pre 6-12 ludi. Zakladom hry je timovo postavit vezu ktora bude ukoncena s poslednym drevenym obdlznikom so streskou. Uloha nie je taka jednoducha ako sa zda, kedze tu zalezi na perfektnej timovej spolupraci hracov a taktiez trpezlivosti hracov. Obdlzniky rozlozime nahodne na podlahu a zaciname od akehokolvek obdlznika. Kazdy hrac drzi v kazdej ruke lano, na konci ktoreho je zeriav, za pomocou ktoreho sa budu obdlzniky dvihat tak, aby z nich bola postavena veza. Kazdy hrac musi s lanom pohybovat tak, aby sa veza nezrutila. Ruky sa musia dotykat len za konce lana, ziadna ina pomoc nie je tolerovana. Fantasticka zabava zarucena! Hra je vhodna na svadby kde bojuju proti sebe dva timy (tim zenicha a tim nevesty). Prva hra: Zenich si vyberie 6 chlapov a 6 dievcat a vybuduje si tak svoj tim, a taktiez nevesta si vyberie 6 chlapov a 6 dievcat a vybuduje svoj tim. Nasledne sa hra odstartuje a ktory tim postavi prvy vezu vyhrava! (alebo si zenich moze vybrat 12 chlapov a nevesta 12 dievcat a odstartovat druhu hru) Po vyhre zenichovho alebo nevestinho timu sa zisti kto s novomanzelov v buducnosti bude stavby veducim na spolocnej stavbe domu :) Hra je vhodna tiez na rozne pracovne teambuildingy a rozne zabavne podujatia. Svadobna hra, zabavna hra, teambuilding, zabavne podujatie, timova hra.
Hra v kocke vesmír
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí z oblasti Vesmíru. Dozviete se viac o planétach, súhvezdiach aj o kozmonautike. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet. Pravidlá: Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny. 1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok. 2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva. 3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázku na karte skontroluje odpoveď. 4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu. 5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl. Hra vo veľmi dobrom stave.
Spoločenská hra V kocke
Ponúkam na predaj veľmi málo používanú spoločenskú hru V kocke! - história od spoločnosti brainbox. Nemá známky používania, je kompletná. Pôvodná cena bola 20€. Osobný odber v PD alebo viem poslať paketou.
Spoločenská hra brainbox - V kocke
Ponúkam na predaj veľmi málo používanú spoločenskú hru V kocke! - vesmír od spoločnosti brainbox. Nemá známky používania, je kompletná. Pôvodná cena bola 20€. Osobný odber v PD alebo viem poslať paketou.