bazár, predaj, inzercia, predám

Hraci stôl

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám hráci stôl všetko funkčne používaný minimálne skoro vôbec
Hraci stôl
Podobné inzeráty
Chicco chodítko walky talky
Walky Talky Chodítko 2016 je určené pre deti od 6 mesiacov. Súčasťou chodítka je hrací panel, ktorý rozvíja detskú zručnosť, hravosť a fantáziu. Hráči panel je vyberateľný. Chodítko má výškové nastavenia. Poťah je vyberateľný a tak sa dá ľahko oprať. Choditko je používané v dobrom stave viď obrázok jedine čo je na ňom tak sú ošúchané postavičky čomu sa predísť nedalo ku choditko pribalím viac darčekov pre viac info rada odpoviem pri rýchlom jednaní sa viem na cene dohodnúť
Chodítko a Hrací stolík
Používané, no zachovalé chodítko / hrací stolík. Najlepšie osobný odber .
Detské chodítko 3v1 NEW BABY
Predám detské chodítko 3v1 NEW BABY v modernom dizajne so štyrmi kolieskami a šiestimi bezpečnostnými podložkami pomáha dieťaťu so stabilitou pri chôdzi a zároveň prináša svet zábavy vďaka hraciemu pultíku a možnosti jednoduchej prestavby na hojdačku a režim tlačenia. Interaktívny hrací pultík obsahuje rôzne hračky, piánko a 3D farebný obrázok morského sveta, vydáva zvuky, svieti a je možné ho vybrať pre prístup k jedálenskému pultíku. Chodítko je nastaviteľné do niekoľkých polôh a má veľmi pohodlný poťah, ktorý možno vyprať a je v zadnej časti vystužený. Vyrobené z kvalitného plastového materiálu.- jednoduchá prestavba na hojdačku- zadnú časť je možné jednoducho odmontovať a dieťa tak môže chodítko tlačiť a využiť ako oporu pri chodení- interaktívny hrací pultík z hračkami, 3D obrázkom a piánko (napájané 2×1,5V AA batériami – nie sú súčasťou balenia)- jedálenský pultík- konštrukcia z kvalitného plastu- predné otočné kolieska pre lepšiu ovládateľnosť- bezpečnostné gumové podložky- jednoducho nastaviteľná výška a jednoduché skladanie- rozmery cca 75×70 cm- nosnosť do 12 kg- spĺňa normy EN 71 a EN 1273 Nové v pôvodnej krabici.Osobný odber Pezinok, Senec, Hrubá Borša Cena 50€
Detské chodítko 3v1 NEW BABY
Predám detské chodítko 3v1 NEW BABY v modernom dizajne so štyrmi kolieskami a šiestimi bezpečnostnými podložkami pomáha dieťaťu so stabilitou pri chôdzi a zároveň prináša svet zábavy vďaka hraciemu pultíku a možnosti jednoduchej prestavby na hojdačku a režim tlačenia. Interaktívny hrací pultík obsahuje rôzne hračky, piánko a 3D farebný obrázok morského sveta, vydáva zvuky, svieti a je možné ho vybrať pre prístup k jedálenskému pultíku. Chodítko je nastaviteľné do niekoľkých polôh a má veľmi pohodlný poťah, ktorý možno vyprať a je v zadnej časti vystužený. Vyrobené z kvalitného plastového materiálu.- jednoduchá prestavba na hojdačku- zadnú časť je možné jednoducho odmontovať a dieťa tak môže chodítko tlačiť a využiť ako oporu pri chodení- interaktívny hrací pultík z hračkami, 3D obrázkom a piánko (napájané 2×1,5V AA batériami – nie sú súčasťou balenia)- jedálenský pultík- konštrukcia z kvalitného plastu- predné otočné kolieska pre lepšiu ovládateľnosť- bezpečnostné gumové podložky- jednoducho nastaviteľná výška a jednoduché skladanie- rozmery cca 75×70 cm- nosnosť do 12 kg- spĺňa normy EN 71 a EN 1273 Cena 50€ + Poštovné. dohoda možná. Tel.
Hraci stolcek
Predam hruh na statie pre babatka s hracim pultom (hraci stolcek).Je vhodny pre babatka, ktore este nevia same stat ale vyzaduju si byt stale na nohach.Ma 3 rozne vysky nastavenia a v strede sa vedia deticky otacat dokolecka.Mne to velmi pomohlo pri obidvoch detoch. Viac info na tel.cisle V blizkom okoli viem aj doniest. Inzerat je platny az do zmazania!
Tlačiace chodítko
Predám tlačiace chodítko značky Chicco v dobrom stave. Používané asi 1 rok. Hrací panel s melódiami funguje,ale chýbajú hracie kocky.