bazár, predaj, inzercia, predám

Hracia deka Bright Starts 5 v 1 s hrazdou Safari

Kategória: Hračky

Predám hraciu deku Bright Starts 5 v 1 s hrazdou Safari. Určená pre detičky od 0 mesiacov. Ako nová. Plne funkčná. Bez škvŕn a poškodení. Zospodu taktiež ako nová. Vždy sme pod ňu dávali deku na zem. Farba nevyblednutá.
Kupovaná v Bratislave v predajni PRE DETI. Pôvodná cena 94,63 Eur. Súčasťou je aj originál krabica.
Balenie obsahuje všetky pôvodné časti. Nič nestratené ani zničené. Pridávam ešte 3 hrkálky, ktoré sú ako nové, nedohryzené.

Vďaka piatim rôznym spôsobom hrania sa táto extra veľká hracia deka prispôsobí potrebám vášho rastúceho dieťaťa.
Slúži tiež ako ochrana pred domácimi zvieratami alebo súrodencami.
8 zábavných hračiek pre potešenie bábätka možné pripnúť kamkoľvek na madlá alebo okraj podložky.
Odnímateľný vankúšik slúžiaci ako opierka pri hraní na brušku.
Elektronickú hračku 2v1 ľahko pripnete k hracej deke a väčšine kolísok.
Svetlá a hudbu na elektronickej hračke 2v1 môže aktivovať dieťa aj rodič, alebo je možné nastaviť nepretržité hranie po 20 + minút.

Parametre a údržba:
Deku možno ľahko utrieť, alebo vyprať v práčke.
Rozmery výrobku: šírka 99 x hĺbka 113 x výška 47 cm
Rozmery balenia: šírka 67,3 x hĺbka 13 x výška 56 cm

povodná cena 94,63 Eur
Hracia deka Bright Starts 5 v 1 s hrazdou Safari
Podobné inzeráty
Deka na hranie 5in1, Bright Starts; vek 0
Zábavná a interaktívna hracia deka Bright Starts vhodná od narodenia bábätka do 36 mesiacov. Prispôsobí sa potrebám rastúceho dieťatka a ponúka veľké množstvo spôsobov nekončiacej zábavy. Deka Bright Starts obsahuje bočnice, deku s hrazdičkou a deku. Hračky: elektronická lienka, lienka - chrastítko, bezpečné zrkadielko na sebapoznávanie, hryzátko, očka a spoje pre upevnenie iných hračiek, plyšová húsenica. Vše použité. Pri praní suchý zip na zadnej strane hracej deky vyťahal chĺpky (viz foto). Hračky sú hrané, použité, stav viz foto. Praktická igelitová taška pre uskladnenie bola natrhnutá v predajni, je zalepená (len pre poriadok). V prípade záujmu píšte na email. Nevolať!!!
Bright Starts deka na hranie pre bábätká
Predám hraciu deku Bright Starts Light Up Lagoon, so zvukom, svetielkami. Všetko plne funkčné, po 1 dieťatku. Krabica je dosť veĺká, takže neposielam, uprednostňujem osobný odber v BA. Viac info o deke na:
Hracia deka Bright Starts - Artic Glow
BRIGHT STARTS - DEKA NA HRANIE SVETELNÁ ARCTIC GLOW™ 0M+ Deka na hranie Arctic Glow™ prenesie vaše dieťatko do zamrznutej zimnej krajiny. Očarujúci svetelný baldachýn a plno hračiek vytvorí priestor na hru ako v eskimáckom iglú. Deka obsahuje tvarovaný vankúšik v podobe tučniaka, ideálny pre hry na brušku. Zahŕňa 6 hračiek. Nechajte dieťatko objavovať tento svet a užívajte si jeho smiech. Plyšový okraj uzavrie hrací priestor, čím dieťatko chráni. Hrazdička obsahuje detské bezpečnostné zrkadielko pre sebapoznávanie. Vlastnosti: - prenesie dieťatko do zimnej krajiny - svetelný baldachýn - 6 hračiek pre rozvoj predstavivosti dieťatka - vankúšik v tvare tučniaka pre hru na brušku - vhodné pre deti od narodenia Rozmery produktu: 86,4 cm x 86,4 cm x 48,3 cm Po zapnutí, svetelný baldachýn bliká a hrá hudbu. Minimálne hraná, žiadne poškodenie. Len na zrkadielku sú 2 fliačky na kraji (už tam boli) (viď.foto) inak ako nová. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!
Deka na hranie Bright Starts 5v1
BRIGHT STARTS Deka na hranie 5v1 Your Way Ball Play™ Totally Tropical™ 0m+ V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. - ako nová, nepoužívaná, nevhodný duplicitný darček, v originál krabici - cena eshopoch cca 110€ Popis: Každé dieťa miluje hru s loptičkami – doprajte mu tú najikonickejšiu deku na hranie, korá obsahuje až 40 loptičiek! Táto deka s 5 spôsobmi hry je veľmi flexibilná a prispôsobí sa potrebám vášho dieťaťa v akomkoľvek veku. Plyšové bočnice deky môžete nastaviť smerom nahor a naplniť tak hernú telocvičňu 40 farebnými loptičkami, čím poslúži ako ohrádka aby sa nerozkotúľali po celej izbe. Mamička a otecko sa môžu tiež zapojiť do akcie púšťaním loptičiek cez otvor v sieťovanej strieške. Keď dieťa vyrastie, môže si samo precvičovať motorické zručnosti púšťaním loptičiek zo striešky alebo kotúľaním či podávaním loptičiek sem a tam! Pre menšie bábätká sa hracia deka rozloží celá, kde dieťatko môže stráviť čas na chrbátiku a hrať sa s hračkami na hrazdičke alebo sa s nimi zahrať na brušku pri podpore s vankúšikom, ktorý je tiež súčasťou. Veselý sloník svieti a hrá hudbu viac ako 20 minút a samozrejme si ho môžete zobrať so sebou aj na cesty. Pozornosť dieťatka samozrejme upútajú aj ďalšie hračky. Zamilujete si tropickú hru s tukanmi, palmami a ďalšími ako sú bezpečné zrkadielko, farebné karty, hryzačka v tvare listu a hrkálka s korálkami. Hurá za zábavou! Vlastnosti: Lež a hraj sa – je jedno či na chrbátiku alebo brušku. Megadeka 113 cm – s nastaviteľnými bočnicami (natiahnutá alebo ako ohrádka). Nekonečne zábavná hra s loptičkami. Možnosť vytvorenia zábrany – ohrádky. 2 hrazdičky s hračkami zavesenými na C-krúžku, ktoré môžete odopnúť a vziať si na cesty alebo pripnúť na kočík alebo autosedačku. Hudobná hračka v tvare sloníka je jednoducho upevniteľná k hrazdičke a väčšine postieľok. Svetlá a hudba hrajú viac ako 20 minút. Oporný vankúšik. Obsahuje 40 farebných loptičiek s puzdrom na jednoduché prenášanie. Vyžadujú sa 3ks AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vhodná pre deti od narodenia. Podložku možno prať v práčke na jemnom cykle v studenej vode a hračky sa dajú ľahko utierať vlhkou handričkou.
Hracia deka Bright Starts
Predam hraciu deku zn. Bright Starts s motivom Safari, po jednom dietati. Deka vhodna od narodenia. Na hrazdickach zavesene rozne zvieratka, aj s gumovymi castami, ktore su neskor vhodne ako hryzadielka. Levik a kruzok su zaroven hrkalky. Najlepsie osobny odber KE, inak cena + kurier 3,90€.
Hracia deka Bright Stars Deka na hranie Sunny Safari 0m+
Ponúkam na predaj deku na hranie Bright Stars Deka na hranie Sunny Safari 0m+ Je to praktická deka, využitelná v rozloženom stave i s bočnicami hore ako ohrádka. Dizajn sa vyznačuje pútavými farbami. Obsahuje zábavné hračky, svetelná a hudobná hračka v tvare skoníka, vankúš. Pôvodná cena 112eur, predávam za 50eur. Uprednostňujem osobný odber, ale je možná dohoda. V prípade záujmu ma kontaktujte.