bazár, predaj, inzercia, predám

hracia deka s hrazdou Nattou

Kategória: Hračky

predám hraciu deku s hrazdou značky Nattou
deka je v top stave ako nová farba mint

pôvodná cena 51€

osobný odber Trnava, Nitra
hracia deka s hrazdou Nattou
Podobné inzeráty
Hracia deka Nattou
Hracia deka Nattou, super stav ako nova, povodna cena 73€
LUDI- HRACIA DEKA S HRAZDOU - MAČIČKA - NOVÁ
Hracia deka s mačičkami- NOVÁ Inovatívny spôsob skladania aj rozkladania. Jedným pohybom deku aj s hrazdou zložíte do plochého tvaru a vložíte do prenosnej tašky na zips, ktorá je súčasťou výrobku. Rovnako jednoducho deku s hrazdou zase rozložíte. Deka je tak ideálna aj na cesty, pretože ju ľahko pribalíte do batožiny. Na deke možnosť rôznorodých aktivít pre stimuláciu zmyslov dieťaťa – na hrazde je zavesená cinkajúca loptička, šuštiaca mačička a mačacie labky so stužkami. Priamo na deke nájdete bezpečné zrkadielko, vibrujúcu loptičku a šuštiace časti. Mäkká výplň a príjemná tkanina na povrchu sú zárukou pohodlia dieťaťa. Rozmer: ø 90 cm. Vhodné pre deti od narodenia. Stará Turá.
Taf Toys Hracia deka s hrazdou All Around Me
Dobrý deň, ponúkam na predaj veľmi málo používanú hraciu deku s hrazdou. Pôvodná cena bola 75 €. Taf Toys Hracia deka s hrazdou All Around Me ponúka množstvo rôznorodých aktivít pre skúmanie a objavovanie. Je navrhnutá pre rôzne veková štádia vývoja dieťaťa od narodenia. Bude rozvíjať ich zmysly a motorické funkcie. Originálne odnímateľné hračky vrátane obojstranného šuštiaceho „Sensi Centra“ upútajú pozornosť dieťaťa a zaistia mu hodiny zábavy. Strana „Sensi Centra“ s vysoko kontrastnými čiernobielymi ilustráciami je určená pre deti od narodenia do 3 mesiacov, rôznofarebná strana je ideálna pre deti od 3 mesiacov. „Sensi Center“ je možné pripevniť rôznymi spôsobmi k deke aj hrazde a podnecovať tak hranie dieťaťa v rôznych polohách: nad dieťa pre hru na chrbte vedľa dieťaťa pre otáčanie hlavičky a polohu na boku za nožičky dieťaťa pre kopanie nožičkami pred dieťa na deku pre hru na brušku Súčasťou hrazdy je päť odnímateľných hračiek, ktoré môžete využiť aj samostatne mimo hraciu deku: hrkací medvedík koala s hryzátkom slimáčik s hryzátkom muchotrávka s bezpečným zrkadielkom hrkálka motýlik hudobný box so svetielkami Hudobný box ponúka tri rôzne melódie: uspávanku, zvuk bublajúcej vody a veselú melódiu s rôznofarebnými meniacimi sa svetielkami. Hudobný box je možné ľahko pripevniť aj k postieľke alebo autosedačke.
Hracia deka TINY LOVE s hrazdou Slnečný deň
Krásne farebná deka TINY LOVE s veselými obrázkami a skrytými aktívnymi prvkami. Na deku sa inštalujú dve hrazdy, na ktorých sú zavesené hračky. Deka rozvíja všetky zmysly dieťaťa zábavnou formou. Rozmer: 84 × 75 cm. Rozmer balenia a špecifikácie: Pre koho: pre dievčatko, pre chlapčeka Pre vek: 0–3 mesiace, 3–6 mesiace Hudba: Nie Deka s hrazdou: ano Rozmer: 84 × 75 cm Deka používaná pol roka. Jedna hračka chýba (žaba). V balení sú teda 3 + zrkadielko
Hracia deka BabyFehn
Hracia deka BabyFehn. Vo velmi peknom stave. Roztomilá 3D deka s veselým motívom medvedíka. Vďaka niekoľkým prvkom, ktoré deka obsahuje, zaujme zmysly Vášho zlatíčka. Pestré farebné prevedenie a zrkadielko lákajú detské očká, hrkálku v tvare krúžku, naplneného farebnými guličkami, stimuluje sluch dieťatka. Hračky, ktoré aktivity deka obsahuje, sú odnímateľné. Deka disponuje aj hryzátkom. Vďaka použitým farbám je aktivity deka vhodná ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka. Je zhotovená z príjemných, na dotyk mäkkých materiálov.
Hracia deka korytnačka
Predám málo používanú hraciu deku v tvare korytnačky. Zábavná pestrofarebná hracia deka zabaví vaše dieťatko. Hracia deka je vybavená 2 hrazdičky pre zavesenie hračiek. Farebný oblúk má 4 závesné hračky - rybička Nemo, krab s bezpečným zrkadielkom, hviezdice, chobotnička. Hracia deka má skladaciu postranné sieťku, ktorá môže plniť funkciu ohrádky. Hlava korytnačky slúži aj ako vrecko na úschovu 30 loptičiek.