bazár, predaj, inzercia, predám

Hračky (chlapci)-smetiari,dino,traktor,bager,motorky,biliard

Kategória: Hračky

Rôzne hračky pre chlapcov:
NÁKLADNÉ AUTO SMETIARSKE na zotrvačník+kontajnery: Ponúkam na predaj smetiarske auto s tromi farebnými kontajnermi, ktoré možno zavesiť na rameno/hák. Kabína auta má plne funkčné 3 tlačidlá (štartovanie, klaksón a spätný chod - pípanie). Málo hrané, bez poškodení. Vhodné aj ako darček, dĺžka cca 20 cm. Cena 10€.
DINOSAURUS: Ponúkam na predaj hračku T-rex (tyranosaurus rex, dino, dinosaurus) vydávajucu zvuk (rev, môžete pozrieť v priloženom videu, cez link). Po stlačení nôh sa spustí rev T-rexa (dinosaura tyranosaurus rex), veľmi autentický. Pre deti, ktoré majú rady dinosaurov. Nepoškodený, neošúchaný, vhodný aj ako darček. Materiál: plast (nesmrdí však ako lacná plastová hračka -kvalitný materiál). Pripájam link na video: 10€.
KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€.
MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks.
TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€.
MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks.
MINI BILIARD (poolboard) Ponúkam na predaj mini biliard, bez poškodení. Zahrajte si vašu obľúbenú hru kdekoľvek s priateľmi! Stolový mini biliard je skutočne malý a preto si ho môžete zobrať kdekoľvek a potešíte seba a svojich blízkych. Obsahuje: biliardový stôl so zeleným poťahom, biliardové gule, 2x biliardové palice, trojuholník. Cena 5€.
Hračky (chlapci)-smetiari,dino,traktor,bager,motorky,biliard
Podobné inzeráty
Hračky pre najmenších
Hračky pre najmenších - [16.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Hračky pre najmenších - 1 Hračky pre najmenších - 2 Hračky pre najmenších - 3 Hračky pre najmenších - 4 Hračky pre najmenších - 5 Hračky pre najmenších - 6 Hračky pre najmenších - 7 Hračky pre najmenších - 8 Hračky pre najmenších - 9 Predám hračky: 1. Hrkalky - 4 ks/2€ 2. Interaktívny dráčik, spieva, má rôzne funkcie so zvukom, chybička že už nechodí Pc: 27€ - 13€ 3. Manuska jej rohy sú prispôsobené na hru, spustia, hrkaju - 2,5€ 4. Plysaky rôzne predné ks 1,8€ zadné väcsie 2,5€/ ks 5. Rôzne opička žltá susti, vedľa hracka na zavesenie a červeno žltá po natiahnutí sa smeje ks/2€ 6. Na postieľku alebo madlo kočíka -1,5€ 7. modrý sloník na batérie s melódiami a svetlom (3€) ostatné hrkalka a slonik po stlačení píska ks 1,5€ 8. Predane 9. Psíkovo chodítko od Fisher-Price s odnímateľný rukoväťou, interaktívne zvuk, svetlo, plne funkčné - 14€ Zábavný hovoriaci hrniec od Fisher-Price - vkladacka plne funkčný - 15€ 10. Včielka na ťahanie s melódiami a svetlom. Originál bola krátka šnúrka. 11. Autíčko s guličkami v kolesach 12. Vkladacka s tvarmi fúrik. Pri zatváraní trošku nalomena. Zatvaranie ale funkčné. Cena prispôsobená alebo zdarma k nákupu. 13. Hasbro hovoriaci a pohybujúci sa Chuck. 50 slovenských fráz, pohybuje ústami a obočím, rachoti s korbou, hojdá sa zo strany na stranu. Jazdí dookola Veľké funkčné auto dlhé cca 30 cm, vysoký cca 24 cm a široký 17 Všetky hračky funkčné, nepoškodené. Ak má niečím nejakú vadu je to uvedene v popise. Pri kúpe viacerých dohoda možná.
Mini stolný biliard
Mini stolný biliard Dobrý deň, mám na predaj biliard v menšej stolovej verzii. Biliard je vo výbornom stave, ako nový. Poškodená je len samostatná krabica, čo samozrejme neprekáža v používaní. Všetko je kompletné, nič nechýba. Dôvod predaja je, že deti odrástli a už sa to nepoužíva. Rozmery: 50x30x10 cm Cena: 10€ + poštovné, alebo osobný odber. Môžem poslať aj cez zásielkovňu (PACKETA).
Elektrická Motorka APRILIA DORSODURO 900
2 Elektrická motorka aprilia dorsoduro 900, Inzeráty > Hračky a hry Použitý tovar Elektrická Motorka APRILIA DORSODURO 900 Motorové, šliapacie Plastové Pre dievčatá Pre chlapcov Pre dospelých Predám nádhernú motorku kupovanú minulý rok. Je úžasná , krásna avšak mali sme ešte auto a druhu motorku tak tato ostala navyše v podstate. 1x na nej bol vonku . Ináč bola vystavená. Nemá žiadnu chybičku , je ako nová . Dá sa používať aj bez pomocných koliesok . Pružiny sú ešte vo fólii . TOP STAV Zháňate pútavú hračku, ktorá vaše dieťa zabaví. Potom je tu pre vás detská elektrická motorka Beneo. Detská elektrická motorka zvládne ísť maximálne 7 km/h, jazda preto bude v prvom rade bezpečná, ale napriek tomu veľmi zábavná. Všetko má na starosť zabudovaný elektromotor s výkonom 36 W. Vozidielko vydrží na jediné nabitie jazdiť 5400 min. Ako v skutočnom aute aj tu si môže vaše dieťa pustiť muziku, pripojiť MP3 prehrávač alebo zapnúť rádio so svojimi obľúbenými pesničkami. Nosnosť ponúkaného modelu je 20 kg. Balenie okrem motorky obsahuje aj batéria. Elektrická motorka pre deti Beneo je vhodná pre deti od 3 rokov. Celé vozidielko váži 11 kg. Zásadné prednosti elektrickej motorky pre deti Aprilia Dorsoduro 900, sivá Elektrická motorka pre deti dieťa zabaví na dlhé hodiny Odporúčané pre deti vo veku od 3 rokov Detská elektrická motorka Beneo dosahuje maximálnu rýchlosť 7 km/h Na jediné nabitie vydrží v prevádzke 5400 min Výkon motora je 36 W Rozmery modelu sú 108 × 48 × 71 cm Detská elektrická motorka má maximálnu nosnosť 20 kg Hmotnosť detskej elektrickej motorky Beneo je 11 kg Farba: sivá V balení sa okrem motorky nachádza aj batéria Detská elektrická motorka Beneo prekvapí svojou výbavou Detská elektrická motorka Beneo má skvelé vlastnosti aj výbavu. K plynulému rozjazdu motorky stačí zošliapnuť plynový pedál. To je zásluhou elektronicky riadeného rozjazdu, vďaka ktorému nedôjde pri pridaní plynu k nežiaducemu šklbnutiu. Nástup do vozidla a výstup z neho uľahčia vašim malým vodičom praktické otváracie dvere. Možnosť prepojiť detskú elektrickú motorku s MP3 prehrávačom sa postará o to, že si malý vodič bude môcť počas jazdy vypočuť svoju obľúbenú muziku. Určite tiež privítate možnosť pripojenia najrôznejších elektronických zariadení pomocou USB a SD portu. Elektrickej detskej motorke nechýba ani AUX vstup. LED svetlá jej prepožičiavajú dizajn reálnej motorky. S kolesami z EVA nie je problémom ani jazda v sťaženom teréne.
Lego 5887 zo série DINO -  Centrála DINO obrany
Predám Lego 5887 zo série DINO - Centrála DINO obrany, lego z roku 2012 obsahuje 793 dielikov a 4 minifigúrky, stavebnica je kompletná, takmer ako nová, obsahuje pôvodný návod, avšak bez krabice. Cena je 170,00 Eur + poštovné. Rozpredávame aj iné Lego stavebnice, ak máte záujem, môžete si ponuku pozrieť kliknutím na meno v inzeráte.
Hračky mix - rôzne hračky
Ponúkam používané, zachovalé a vydezinfikované hračky (doma ich ešte treba opláchnuť). Na 2. foto sú hračky na vonku. Obsah: raketa, 2 malé raketky, lietadlo je už predané, 1 ks hula hop (už iba bielo-modré, fialové a malé strieborné už predané), lopta, vedierko, kanvička, 4 ks loďky, 4 ks formičky, 4 ks hrabličky, veľká kačička s 3 ks malými kačičkami, 3 ks hračiek do vody, sitko, tanier, loptička, pohárik, petang (chýbajú 2 loptičky a niektoré sú prázdne), starý klzák na zimu je tiež predaný. Na 4. foto sú hračky do bytu. Obsah: nové počítadlo, autíčko s prasiatkom, ponorka, stláčadlo a formičky na plastelínu, bábika, hrebene, fény, macko, bábika, pištoľ, hracia skrinka, hrad, koník, hrabličky, ruky, hryzadlo, hrkálka, srdiečko, lienka, krúžky a detský kufrík, v ktorom sú všetky hračky. Kufrík má kolieska, vyťahovaciu rúčku a dá sa nosiť aj ako ruksak. K dispozícii je aj stará interaktívna hračka Šašo. Ponúkam všetko naraz, prípadne všetky hračky na vonku a všetky hračky v kufríku.
Hračka do vody - Nakŕm ma - Bath žaba Hape PC 35€ teraz 30€
Hračka do vody - Nakŕm ma - Bath žaba Hape PC 35€ teraz 30€ NOVÉ ZABALENÉ Hračky do vane. Detské hračky do vane. Hračky do vane pre zábavné kúpanie. Gumené, striekacie a naťahovacie zvieratká alebo lodičky. Hračky do vane. Pre zábavu Vašich detí pri kúpaní sú vyrobené rôzne hračky do vody. Nepríjemná povinnosť kúpanie pre niektoré deti sa stáva pomocou hračiek. Hračky do vody. Hračky do vody striekajú, plávajú po celej vani a vypúšťajú vodu. Voda takto nikdy nebude pre deti strašiakom, ale milovanou chvíľou.