bazár, predaj, inzercia, predám

hrazda pre babatko IKEA

Kategória: Hračky

hrazda pre babo skoroako nova
hrazda pre babatko IKEA
Podobné inzeráty
Drevená hrazda / hrazdička pre bábätko
Drevená hrazda je úplne NOVÁ priamo z výroby. Drevo je prírodné, bukové, nelakované a krásne nahladko vybrúsené. Nožičky natreté bielou farbou, ktorá má atest na detské hračky.Taktiež je možné natrieť aj inou farbou alebo kľudne nechat bez náteru. Veľkosť: Vnútorná šírka : 68cm Vnútorná výška: 58cm Rozmery hrazdičky je možné prispôsobiť podľa Vašej potreby. Cena: 22€ (bez hračiek) Hračky: 1ks - 6€ 2ks- 11€ 3ks - 16€ Podložka samostatne bez hrazdy 22€,ak aj hrazda 20€. + poštovné V prípade záujmu píšte mail.
hrazda Ikea LEKA
Detska hrazda/telocvicna IKEA LEKA ako nova Bratislava Ruzinov viac info o produkte
Bábika bábätko s nosítkom a s plyšovou myškou
4 Bábika bábätko s nosítkom a s plyšovou myškou, Inzeráty > Hračky a hry Použitý tovar Bábika bábätko s nosítkom a s plyšovou myškou Bábiky a príslušenstvo Plastové Pre dievčatá Predám krasnu bábiku rozkošné bábätko s nosítkom a plyšovou ružovou myškou. Všetko bolo hrané. Má na sebe ružové dupačky s motívom medvedíka a ladiacu čiapku. Bábika je interaktívna, má gombík v ústach a po jeho stlačení (mala by sa do úst dať fľaška), tak vydáva taký jedno slabikový zvuk a má mrkacie oči. Bábätko má nepatrný fliačik na jednom líci, ktorý mi žiaľ po rôznych pokusoch nejde s ničím dole... Nosítko je zároveň i stolička. Rozmery bábätka: - výška: 45 cm Rozmery myšky: - výška: 17,5 cm Rozmery nosítka: - dĺžka: 41 cm - výška: 32 cm - šírka: 22 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Doodoo uspávacia hračka
Dva plyšáky - jeden náhradný, jeden so strojčekom Super stav Vynikajúca pomôcka 6 Doodoo uspávacia hračka, Inzeráty > Hračky a hry Použitý tovar Doodoo uspávacia hračka Hrkálky, prvé hračky Plyšové Pre dievčatá Pre chlapcov - zvuk maternice - hudba - Regulovateľná hlasitosť - jedna hračka používaná, len položená v postieľke - plyšové zvieratko na uspávanie bábätiek, ktoré sa automaticky zapne keď bábätko začne plakať. Babiage Doodoo bolo vyvinuté so zameraním na zdravý vývoj bábätka. Najdôležitejšou činnosťou v prvých mesiacoch života bábätka je spánok. Vývoj mozgu po narodení dlhšiu dobu aktívne prebieha práve počas spánku. Vytvorením výhodných podmienok vo veľkej miere ovplyvní jeho budúcnosť. Pre rodičov je tak isto potrebný pokojný spánok, aby sa potom oddýchnutí vedeli bábätku čo najviac venovať. Práve na tieto dva problémy je riešením Babiage Doodoo. Babiage Doodoo je plyšové zvieratko z vysokokvalitného antialergického materiálu. Vo vnútri zvieratka je audio prehrávač, ktorý vydáva zvuky totožné so zvukmi, aké počulo bábätko v mamičkinom brušku. Tieto zvuky bábätko upokoja a pomôžu mu zaspať. Oči a noštek sú vytvorené prešívaním (nie sú z plastových gombíkov), preto zvieratko nie je pre bábätko nebezpečné, takže zodpovedá všetkým bezpečnostným predpisom. Velcro’s® material, z ktorého je hračka šitá, je mimoriadne mäkký, vhodný pre jemnú pokožku bábätka.
Vláčik Fisher-Price
Predám plne funkčný vláčik. Nič nechýba. Veľmi dobrý stav, bez poškodenia. Vláčik z kolekcie Smej sa a spoznávaj. Po stlačení svietiaceho komína sa motorový vláčik začne hýbať a spustia sa pesničky. Keď posadíte psíka na miesto rušňovodiča, zaznejú protiklady. Päť tlačidiel rôznych tvarov naučí farby, čísla a veľa ďalšieho. Psíkov vláčik obsahuje technológiu Smart Stages - vzrušujúci nový spôsob zmeny obsahu učenia podľa toho, ako bábätko rastie. Každé bábätko sa vyvíja vlastným tempom a vďaka technológii Smart Stages si môžete vybrať úroveň, ktorá je pre vaše dieťa najlepšia! V rámci troch úrovní hry ponúka množstvo vývojovo primeraných pesničiek, fráz a zvukov – stačí posunúť prepínač! 1. úroveň – Objavy – 6M+ Prvé slová a zvuky podnecujú v bábätku zvedavosť. 2. úroveň – Podnety – 12M+ Prostredníctvom otázok a jednoduchých pokynov podnecuje bábätko k činnosti. 3. úroveň – Fantázia – 18M+ Zábava plná predstavivosti a prvé hranie úloh Vlastnosti: Stlačením komína sa spustí motorizovaný pohyb, svetlá a zvuky. Motorový vláčik motivuje k zábavnému lezeniu Vyše 50 pesničiek, melódií a fráz Obsahuje technológiu Smart Stages™ – obsah učenia sa mení podľa toho, ako bábätko rastie. 3 úrovne hry ponúkajú veselé pesničky, frázy a zvuky podľa veku a stupňa vývoja vášho dieťatka. Ručné prepínanie medzi úrovňami Smart Stages™ Po posadení akejkoľvek figúrky na miesto rušňovodiča zaznejú protiklady. Zaujímavé činnosti zahŕňajú posúvanie lienky, otáčaciu abecedu, valček s číslami, klepkajúce krúžky a veľa ďalšieho. Pre ešte viac zábavy stlačte jedno z piatich tlačidiel rôznych tvarov. Obsahuje hrkajúce figúrky psíka, opičky a žabky vo veľkosti vhodnej pre rúčky bábätka. Naučí farby, tvary, písmená, protiklady a veľa ďalšieho. Vláčik spieva a hovorí zábavné náučné pesničky, melódie a frázy po slovensky.
Fisher price Psíkov vláčik SK
Plne funkčný, stav ako na foto. Osobný odber Trnava, prip.do dohode Hlohovec alebo Bratislava nivy Všetci nasadať so psíkom, opičkou a žabkou spolu s vyše 50 pesničkami, melódiami a frázami! Vláčik z kolekcie Smej sa a spoznávaj. Po stlačení svietiaceho komína sa motorový vláčik začne hýbať a spustia sa pesničky. Keď posadíte psíka na miesto rušňovodiča, zaznejú protiklady. Päť tlačidiel rôznych tvarov naučí farby, čísla a veľa ďalšieho. Psíkov vláčik obsahuje technológiu Smart Stages - vzrušujúci nový spôsob zmeny obsahu učenia podľa toho, ako bábätko rastie. Každé bábätko sa vyvíja vlastným tempom a vďaka technológii Smart Stages si môžete vybrať úroveň, ktorá je pre vaše dieťa najlepšia! V rámci troch úrovní hry ponúka množstvo vývojovo primeraných pesničiek, fráz a zvukov – stačí posunúť prepínač! 1. úroveň – Objavy – 6M+ Prvé slová a zvuky podnecujú v bábätku zvedavosť. 2. úroveň – Podnety – 12M+ Prostredníctvom otázok a jednoduchých pokynov podnecuje bábätko k činnosti. 3. úroveň – Fantázia – 18M+ Zábava plná predstavivosti a prvé hranie úloh Vlastnosti: Stlačením komína sa spustí motorizovaný pohyb, svetlá a zvuky. Motorový vláčik motivuje k zábavnému lezeniu Vyše 50 pesničiek, melódií a fráz Obsahuje technológiu Smart Stages™ – obsah učenia sa mení podľa toho, ako bábätko rastie. 3 úrovne hry ponúkajú veselé pesničky, frázy a zvuky podľa veku a stupňa vývoja vášho dieťatka. Ručné prepínanie medzi úrovňami Smart Stages™ Po posadení akejkoľvek figúrky na miesto rušňovodiča zaznejú protiklady. Zaujímavé činnosti zahŕňajú posúvanie lienky, otáčaciu abecedu, valček s číslami, klepkajúce krúžky a veľa ďalšieho. Pre ešte viac zábavy stlačte jedno z piatich tlačidiel rôznych tvarov. Obsahuje hrkajúce figúrky psíka, opičky a žabky vo veľkosti vhodnej pre rúčky bábätka. Naučí farby, tvary, písmená, protiklady a veľa ďalšieho. Vláčik spieva a hovorí zábavné náučné pesničky, melódie a frázy po slovensky.