bazár, predaj, inzercia, predám

Hrebienok do vlasov pre nevestu

Kategória: Šperky

Predám tento krásny kvietkovaný hrebienok do vlasov, vhodný na svadbu aj na bezné nosenie.

Cena: 4€

v prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené
Hrebienok do vlasov pre nevestu
Podobné inzeráty
Hrebienok a náušnice pre nevestu
Predám hrebienok do vlasov pre nevestu spolu s perlovými náušnicami. Drôtik hrebienka sa prispôsobí účesu. Osobný odber alebo zaslanie poštou.
Svadobné náušnice a hrebienok
Predám ručne vyrobené cipkované náušnice s korálkami, českými Preciosa krištáľmi, brusenými Swarovski krištáľmi a ivory japonskými korálkami. Vyšívané náušnice v tvare ❤️ Základ tvorí ručne vyrobená čipka z exkluzívnej francúzskej nite zo 100% prírodného hodvábu. Veľkosť: Celková dĺžka 6,2 cm Šírka 3,2 cm Predám tiež svadobny hrebienok. Základným prvkom je ručne obšívaný Swarovski kabošony v tvare kvapky s bielymi TOHO korálkami, s MIYUKI luxusnými postriebrenými korálkami (Bright Sterling Plated) - majú dokonalú nepriehľadnú metalickú striebornú farbu bez žltého nádychu, koráliky sú postriebrené striebrom. Hrebienok je doplnený o drobné Estrela perly v bielej farbe. Pri hrebienku sú použité aj české Preciosa brúsené kryštále, Fireline, hrebienok je v striebornej farbe a hypoalergénny nehrdzavejúci nerezový drôt.
kvetinovy hrebienok
Predám kvetinovú ozdobu do vlasov - hrebienok. Hrebienok je vyrobený z textilných kvietkov, lístkov, trávy a iného aranžérskeho materiálu. Pre záujem môžem poslať viac fotiek. Stav: nový - nepožitý Cena: 10 € + poštovné
Set pre nevestu
Predám náušnice, náramok na ruku a hrebienok do vlasov, vhodné pre nevestu. Všetko je nové, nepoužité. Cena je 12€ vrátane poštovného.
Bižutéria - hrebienky do vlasov, náušnice
Prvá spona do vlasov možno tvarovať drôtiky a tak sa mení dĺžka spony. Cena 12€. Náušnice dĺžka 4 CM. Cena 3€. Hrebienok do vlasov - kvety. Cena 11€. Druhé náušnice cena 3€. Všetko v ponuke nové, nepoužité. Osobný odber Žilina, Rajec prip. poštou + poštovné.
Spony a hrebienky do vlasov
Predam nove nepouzite spony a hrebienky do vlasov, vhodne na slavnostne prilezitosti. Kvetovany hrebienok - 6,30€, ostatne po 4,30€. Dobierka 4€, pri platbe na ucet +1,20€. Pozrite si moje ostatné inzeráty. Kontakt na email.