bazár, predaj, inzercia, predám

Hrkálky

Kategória: Hračky

Predám detské hrkálky. Cena: 2€/ kus. Pozrite aj iné moje inzeráty.
Hrkálky
Podobné inzeráty
Hračky pre bábätko/batoľa - hryzadlá, hrkálky, na uspávanie
Ponúkam na predaj rôzne hračky pre bábätko/batoľa - hryzadlá, hrkálky, na uspávanie... NAŤAHOVACÍ-ZVUKOVÝ ZAJKO, značka FEHN: Ponúkam na predaj naťahovaciu zvukovú hračku ZAJKO - na uspávanie pre bábätká (malé deti), značka FEHN. Veľmi kvalitný výrobok, hrá krásnu príjemnú melódiu pomocou natiahnutia (nie sú potrebné baterky), upevňuje sa hocikde pomocou látkovej šnúrky. Bez akéhokoľvek poškodenia, zakúpené v Brendone. Pôvodnú cena 14€. Cena 8€. HRKÁLKY: Ponúkam na predaj rôzne hrkálky a hračky pre najmenších: 5 ks Lamaze, Fisher Price a iné...skvelí spoločníci pre najmenšie detičky (bábätká), 2 ks levík, zajko, rybka, opička. Predám aj jednotlivo. Cena 5€/5 ks. HRYZADLÁ (reťaz-linky 10 ks) OBALL: Ponúkam na predaj kvalitné hryzadlá (hryzatká/hryzadlá) 10 ks (2 ks sa žiaľ stratili - zohľadnené v cene), reťaz pre malinké deti, bábätko. Materiál: neobsahuje BPA, plast. Ideálne: do rúčky, na detský kočík, na ohrádku, na postieľku. Cena 4€. Vždy sa vieme dohodnúť.
Hrkálky, kúsatka + Slniečko hracie + Tamburína
Obrázok č. 1-4 Hrkálky - cena 3 Eur Predám nepoužité hrkálky. Hrkálky boli len obarené horúcou vodou. Malý nemal záujem sa s nimi hrať. Predávam aj jednotlivo. Modrá hrkálka s guličkami - cena 1 Eur Zelená hrkálka s kvetinkami (žlá, modrá, červená - cena 1 Eur Žltá kravička hrkálka s tvarmi - cena 1 Eur. Cena za 3 kusy je 3 Eur Obrázok č. 5-6 Hrkálka - macík - cena 1,50 Eur Hrkálka s mackom - môžete pripnúť na kočík, vajíčko, ohrádku alebo ho nechať voľne na hranie. Z jednej strany je macko žltej farby a z druhej strany červenej farby. Veľkosť vr. úchytu 37cm, veľkosť postavičky 10 cm. Obrázok č. 7 Hracie slniečko - cena 3 Eur Predám málo používané hracie slniečko. Po natiahnutí zahrá melódiu. Obrázok č. 8-10 Hudobná tamburína - cena 2 Eur Predám hudobnú tamburínu na baterky. Po stlačení tlačidiel vydáva tamburína zvuk. Nepoškodená. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Hrkalky v tvare dopravnych prostriedkov 2 ks
Ponukam hrkalky v tvare dopravnych prostriedkov. Jedna sa o lietadlo a lodku. Na spodnej casti je velka gulicka a jej pomocou sa hrkalky daju posuvat, ako auticka na kolieskach. Original zabalene, nehrane. Cena za obe spolu 2,5€.
Hrkalky, lietadlo, hracky do vody, piskacia knizka
Predam malo hrane hracky ako nove,dcerku nezaujali Hrkalky 3€/kus Obrazok krtko na prikepenie na stenu alebo nabytok 1€ Fosforedkujuce motyle 2€ Hracia deka 15€ Kolotoc 7€ Labyrint 10€
Predám hračky, hryzatka, hrkalky
Predám hračky, hryzatka hrkalky v top stave. Cena za všetky 8€+posta alebo osobný odber.
Rôzne detské hračky
Detské hračky zvukové, hrkalky aj hudobné na predaj. Väčšina nové, iba vybalené Na niektorych cena uvedená. Hudobný bubon, ktorý spieva, hrá rôznu hudbu, rozpráva encyklopédiu, svieti do rytmu hudby, možnosť uzamknúť, regulovanie hlasitosti. Iba odskúšaný, cena 13€ 2.foto - rôzne autíčka (autíčko s cisternou, kamión, domiešavač, autobus, hasiči a sanitka sú skladačky a kovové autíčko) za všetko 10€ Polícia plus autíčko spolu za 2,50€ Fisher Price zvuková hračka (3 rôzne zvuky) po stlačení daného tlačidla 4,50€ nehraná Ostatné 1 - 2€ (hrkalky, hračky)