bazár, predaj, inzercia, predám

Hruška-dóza.zdruzena vyroba michalovce

Kategória: Zberateľstvo

Predam.hrusku.od vyrobcu.zdruzena výroba michalovce.
Hruška-dóza.zdruzena vyroba michalovce
Podobné inzeráty
Retro dózy na potraviny
Ponúkam na predaj retro dózy. Cena: dóza ČAJ-7x5cm, výška-5,5cm - 5 Eur, dóza KAMÍNKY DO ZAPALOVAČU KOHINOOR-13X8cm, výška 3,5cm - 5 Eur, dóza VEDA-7x7cm, výška 13,5cm - 7 Eur. dóza na tyčinky- výška 12cm, priemer 10cm - 2 Eurá. Kontakt .
Jablko
Pekné umelé jablko socialisticke, Združená výroba Michalovce. Cena 20€
Cajová doza Elizabeth II Royal crown
Zberateľský kus-Cajová doza breakfast Elizabeth II Royal Crown Pôvod cajovej dozy je Z Anglicka originál doza na spodnej časti je made in UK zakúpená z Plavby po severnom mori DFDS Dánska plavebná spoločnosť rok 2016 + 5000 SK bankovka Mr. Slovak Mesto lásky limitovaná edicia zberateľský kus...Pozor všetky moje uverejnené inzeráty na .sk- pre záujemcov -môj zriadený účet v 365 banke nepodporuje prevod platieb na kartu systém rýchlych platieb cez kurieské spoločnosti .táto metoda nákupu zverejnených veci na predaj je neaktívna . dakujem za pochopenie ..využite možnosť platieb prevod na účet alebo osobný odber +hotovosť .
Hruska/jablko strieborná  mosadz
Predám z roku 1940-1960,hruska/jablko strieborná mosadz za celok 50e
RO.05.Predám plechovú retro krabicu Hruška
Predam plechovú krabicu pre zberateľa. Hruška už sa zúžitkovala. Rok: nie je vyznačený Materiál: plechová krabica Veľkosť: 300 x 95 mm Náplň: žiadna Výrobca: Familia Stará Lubovňa Použitie: Zberatelský, Ozdobný, doplnkový materál do Baru, Pubu, alebo predajne. Číslo inzerátu: 140279567 Predávam obaly, ktoré sú fotené !!! Cena 3€ je za 1 krabicu !!! vpravo : Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa Poprosím kontakt mailom, ďakujem! retro.obaly@
alpaka jablko, hruška
Predám alpaka jablko, hruška. Cena za kus. TOP stav.