bazár, predaj, inzercia, predám

HS Produkt

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám zbrane HS H11, H11 OSP AFDE, HS 9 4.0", SF 19 4.5", S7 3.3"a aj ostatné modely od tejto zbrojovky.
Viac informácií po telefóne.
K nákupu je potrebné NP a ZP. Po vzájomnej dohode možnosť dovozu. Ponúkam všetky modely od tejto zbrojovky.
HS Produkt
Podobné inzeráty
Predám pištol HS Produkt H11 vo verzií OSP
Predám pištol HS Produkt H11 vo verzií OSP (príprava na kolimátor) s 5 zásobníkmi. Osvedčená malá zbraň na každodenné skryté nosenie. Vystrelených z nej bolo do 1000 rán (SB). K pištoli priložím 2 kydexové púzdra (1xOWB, 1x IWB). V pripade zaujmu mam k nemu aj kolimator RSMc Shield. - nepredava sa samostatne iba komplet Prepis OOPZ Galanta. Nutný ZP a NP!
Predám pištoľ HS Produkt XDM 9 4,5
Predám pištoľ HS PRODUKT XDM-9. Zbraň je vo vynikajúcom stave, v kompletnom balení od výrobcu. ZP a NP nutné
Kydexové puzdro Blackpoint pre Staccato P
nove kydexove puzdro na Staccato P 2011, predpokladam ze sedi na akukolvek 2011 so svetlom Surfire X300U
Kydexové púzdro HS SF19
Predám nové kydexové púzdro na pištoľ HS Produkt SF19/ Springfield XDM. Bude pasovať aj na iné modely HS alebo Springfield. Je na ňom držiak na opasok...dá sa vymeniť za akýkoľvek držiak podľa potreby.
Blaser bunda argali2 light sporty
Predám Blaser bundu, ako nová( možno 3 krát oblečená) veľkosť XXL
Policajna obuv Alien FG S14166 28/8/270/42
cisto nove Univerzálne vojenské a policajné topánky pre široké využitie v mestských podmienkach. Topánky sú vybavené technológiami GORE-TEX® a VIBRAM pre čo najväčšie pohodlie chodidla. Táto obuv poskytuje strednú tuhosť.Dizajn navrhnutý pre rýchlosť a konštrukcia pre stabilitu. ALIEN FG je vytvorený s výhodami ako výborný tvar vnútorného priestoru, stabilné riešenie podošvového komplexu, tlmiace vlastnosti, vodeodolná a priedušná podšívka GORE-TEX®, podošva Vibram s dizajnom špeciálne pre tento typ obuvi s technológiou pre tichú chôdzu. Dizajn navrhnutý pre rýchlosť a konštrukcia pre stabilitu. ALIEN FG je vytvorený s výhodami ako výborný tvar vnútorného priestoru, stabilné riešenie podošvového komplexu, tlmiace vlastnosti, vodeodolná a priedušná podšívka GORE-TEX®, podošva Vibram s dizajnom špeciálne pre tento typ obuvi s technológiou pre tichú chôdzu.