bazár, predaj, inzercia, predám

Huawei Sound X - DEVIALET technology

Kategória: Repro sústavy

takmer nepouzivany

HUAWEI Sound X využíva výkon technológie Devialet Speaker Active Matching (SAM), ktorá prispôsobuje zvuk vlastnostiam reproduktorov. Duálne subwoofery verne reprodukujú zvukové signály v reálnom čase a prinášajú vám vysoko verný zvuk presne tak, ako bol určený na počúvanie. Prevádzková teplota: 0 °C~40 °C
HUAWEI Sound X v sebe ukrýva oveľa väčší výkon, než by sa mohlo zdať z jeho malých rozmerov. Jeho dva subwoofery sú vyrobené z magnetických materiálov vzácnych zemín, čo im dáva silu vytvárať masívne vibrácie. Sú tiež hypercitlivé a produkujú obrovský zvuk s minimálnym príkonom.
Vďaka akustickému dizajnu Push-Push spoločnosti Devialet každý zo symetrických duálnych subwooferov ruší vibrácie toho druhého, čím potláča skreslenie pri akejkoľvek hlasitosti, a to pomáha reproduktoru HUAWEI Sound X poskytovať až SPL 93 dB čistého a vyladeného zvuku.
Reproduktor je vybavený šiestimi výkonnými výškovými reproduktormi, ktoré využívajú náš algoritmus HUAWEI Sound na vytvorenie ohromujúceho priestorového zvuku, HUAWEI Sound X vytvára bohaté zvukové prostredie, ktoré môžete zažiť. HUAWEI Sound X bol certifikovaný ako Hi-Res, takže si môžete byť istí, že poskytuje skutočný bezstratový zvuk.
Keď počúvate skladbu na svojom telefóne (smartfóny so systémom Android s NFC) a chcete ju skutočne precítiť, dajte HUAWEI Sound X klepnúť. Okamžite prevezme kontrolu a vdýchne vašej hudbe nový život vďaka dvom subwooferom a automatickému rozpoznávaniu zvukového poľa.
Typ zdroja napájania: Zdroj napájania: káblový

Apple Homepod, Devialet
Huawei Sound X - DEVIALET technology
Podobné inzeráty
JBL PartyBox 110
Prenosný párty reproduktor s 160 W výkonným zvukom, vstavanými svetlami a vodotesným prevedením Začnite večierok so silným zvukom a dynamickou svetelnou šou. Dajte každej párty úplne nový rozmer pomocou jedinečného dynamického LED osvetlenia synchronizovaného s výkonným zvukom a hlbokými basmi systému PartyBox 110. Vezmite si PartyBox kamkoľvek pôjdete s prevedením proti striekajúcej vode a pripojením gitary a mikrofónu získate dokonale pohlcujúci zážitok. Vďaka funkcii Bass Boost a hlasnému a výkonnému zvuku JBL Original Pro Sound nebudú vaši priatelia iba počúvať hudbu, ale budú ju aj cítiť a to aj vďaka 12 hodinám prehrávania, prostredníctvom ktorých bude večierok prebiehať celý deň alebo noc. Pomocou aplikácie PartyBox získate úplnú kontrolu nad bezdrôtovým streamovaním melódií. Funkcie Výkonný zvuk JBL Original Pro Sound Dynamická svetelná šou, ktorá sa synchronizuje s rytmom 12 hodín prehrávania Odolnosť voči striekajúcej vode triedy IPX4 Vstupy pre mikrofón a gitaru Aplikácia PartyBox Prehrávanie viacerých zdrojov Spárujte svoje reproduktory pre ešte väčší zvuk Výkonný zvuk JBL Original Pro Sound Či už ste doma alebo vonku, JBL PartyBox 110 urobí vašu hudbu úžasnou vďaka dvom úrovniam hlbokých, nastaviteľných basov a výkonnému zvuku JBL Original Pro Sound. Dynamická svetelná šou, ktorá sa synchronizuje s rytmom S dynamickou svetelnou šou je každý druh hudby lepší! Farby synchronizované do rytmu spôsobujú, že chcete hýbať nohami, zatiaľ čo prispôsobiteľné záblesky a vzory oslnia vaše oči. Je to jedinečný pohlcujúci audiovizuálny zážitok, ktorý premení každý večierok na umelecké dielo. 12 hodín prehrávania Poháňajte večierok celý deň alebo celú noc. S 12 hodinami prehrávania a zabudovanou dobíjateľnou batériou bude rytmus pokračovať (a pokračovať)! Odolnosť voči striekajúcej vode triedy IPX4 Či už vaši hostia tancujú na pláži alebo popíjajú nápoje pri bazéne, JBL PartyBox 110 je odolný voči striekajúcej vode triedy IPX4, takže sa už nemusíte báť, že večierok bude veľmi mokrý a divoký. Vstupy pre mikrofón a gitaru Vďaka vstupom pre mikrofón a gitaru môžete ukázať svoj talent pri speve a hraní. Nielen, že budete skvele znieť, ale aj skvele budete vyzerať, a to vďaka perfektnej svetelnej šou na pohojdávanie s v rytme! Aplikácia PartyBox Aplikácia JBL PartyBox uľahčuje viac ako kedykoľvek predtým ovládanie hudby, aktualizáciu nastavení a prispôsobenie farieb a vzorov vašej svetelnej šou pre dokonalú atmosféru večierka. Prehrávanie viacerých zdrojov Streamujte svoje melódie bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth, pripojte USB kľúč alebo sa pripojte pomocou kábla prídavného vstupu. JBL PartyBox 110 ponúka dokonalú prispôsobivosť pre vašu hudbu. Spárujte svoje reproduktory pre ešte väčší zvuk Jeden JBL PartyBox nestačí? Spárujte dva reproduktory pomocou kábla alebo pomocou technológie Wireless by True Wireless Stereo (TWS), aby ste dosiahl
Bang&Olufsen Beoplay M5
Krasny dizajnový trojpásmový reproduktor s výrazným ale čistým HiFi zvukom a basovou zložkou (5" basák v priemere samotného reproduktoru) - celkovo výkon 130W (37Hz-22kHz). Ozvučí aj väčšie miestnosti. Možnosť pripojiť TV alebo PC a použiť na filmy (má priestorový zvuk). Zvuk je omnoho kvalitnejší ako SONOS a podobné. Šedá farba Kvadrat (škandinávsky dizajn hrubého vlákna ako používa IKEA). Spotify Connect, Chromecast, Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay ( iPhone iPad ), 3,5 mm, RJ-45 (Ethernet), TuneIn, Internetové rádio. Popis výrobcu: Bezdrôtový reproduktor Beoplay M5 disponujúci 360 ° zvukom, kvalitným spracovaním a vysokým výkonom. Prehrávajte obľúbenú hudbu, streamujte milióny skladieb z AirPlay, Spotify a niekoľkých ďalších obľúbených služieb alebo prepojte viac reproduktorov dohromady a vytvorte špičkový multiroom systém. Ovládanie zaistí dostupná aplikácia pre iOS/Android a dotykový disk na hornej strane zariadenia. Amplifier 1 x 40W class D for the woofer (160W peak power) 1 x 30W class D for the midrange (120W peak power) 1 x 30W class D for the front tweeter (120W peak power) 1 x 30W class D for rear tweeters (60W peak power) Podobné repro s DENON, BOSE, B&W Zeppelin, JVC, JBL, Naim Mu-SO, DEVIALET, SONY, Harman Kardon, LOEWE, SONOS, BLUESOUND.
Devialet Classic Phantom Premier Wireless
Klasicky Phantom I, 2000W. Cca ekvivalent modelu 103dB Chrome. Kupovany pred 1.5 rokom v BisAudio. Samozrejme moznost prist vypocut.
Bowers Wilkins ASW 825 HIGH END subwoofer
Predám High End woofer B&W ASW825. Ako nový bez poškodenia aj s predným krytom... Jedná sa o jeden z najlepšie hodnotených woofrov (rada Nautilus). Oproti ASW 800 je tam celokarbonová membrána, výkon 1KW!!! Woofer má v sebe hi-fi poistku (miesto klasickej sklenej) Žiadne uhuhlané basy, ale krásne presné údery... Je to raritka... Som otvorený miernej korekcii na cene, prípadne výmene za zaujímavé audio (trebars Devialet D200 s mojim doplatkom), alebo zaujímavého auto/moto veterána... Ďakujem
Happy Plugs Sound Piece - Farba Rose Gold, Cisto nove
Bluetooth reprak Grill repraku je menitelny. Iba osobny odber z dovodu velkosti a vahy repraku. Osobny odber je mozny v Malackach alebo Bratislave Cena je pevna. Reprak je este zabaleny no z dovodu dlheho skladovania je lepiaca paska ktora uzatvarala reprak v trochu horsom stave (vid foto). Info Štýlový, 2 x 20 W široko-pásmový bluetooth reproduktor s basovým prieduchovým otvorom a dvomi tweetermi pre zosilnenie výkonu. Reproduktor ponúka možnosť výmeny prednej mriežky v rôznej palete farieb, vďaka čomu môže vždy zapadať do vášho bytového dizajnu. Tento minimalistický švédsky dizajn a moderné technológie z neho robia idálneho adepta pre primárny zdroj hudby vo vašej obývačke a zároveň centrálny nábytkový prvok. Rozmery zariadenia sú 400 x 160 x 175 mm.
BOSE SOUND LINK
Predám bose sound link v TOP stave.