bazár, predaj, inzercia, predám

Hudobný kolotoč Cotoons kvetinka ružový

Kategória: Hračky

Hudobný kolotoč Cotoons s jemnou melódiou pomôže vášmu dieťatku hladko zaspať. POVODNA CENA 55EUR

Svetelný a hudobný kolotoč nad postieľku je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Kolotoč pre kojencov hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútajú a zabavia na dlhšiu dobu. Hudba kojeneckej hračky je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspanie. Detský kolotoč sa dá veľmi ľahko a bezpečne upevniť na okraj postieľky. Je vyrobený z pevného a odolného plastového materiálu. Kolotoč je prevedený v štýle bielo-modrého kvetu, na ktorom visia motýliky a kvetinky. Kolotoč sa zapína a vypína tlačidlom, ktorý je umiestnený na hlavičke kvetu. Z kolotoča svetielkuje množstvo malých hviezdičiek a kvetiniek. Kolotoč hrá približne 10 minút, ale zapnutý diaľkový ovládač aktivuje kolotoč bez rušenia dieťatka až na 40 minút. Pokračuje novými pesničkami a obrázkami. Hudobný kolotoč a ovládač funguje na 2 x AAA/LR3 a 3 x AA/LR6 batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Detský kolotoč nad postieľku je výhercom súťaže Grand Prix Marketing Innovation 2015.


Diaľkové ovládanie umožňuje jednoduché spustenie/vypnutie.
Vyžaduje 2× 1,5 AAA a 3× 1,5 V AA batérie, nie sú súčasťou balenia.
Rozmery: 57 × 40 × 10 cm.

*************POZNÁMKY/PODMIENKY************** *
*klikni na moje meno pre ďalšie inzeraty
*uprednostňujem osobný odber
*pošlem aj na dobierku pri úhrade poštovného vopred
*v prípade záujmu pošlem väčšie fotky
Hudobný kolotoč Cotoons kvetinka ružový
Podobné inzeráty
predám HUDOBNÝ a SVETELNÝ KOLOTOČ NAD POSTIEĽKU
Predám hudobný kolotoč nad postieľku. Značka TinyLove. S diaľkovým ovládaním. Používaný, funkčný. Na batérie. Rôzne melódie v kombinácii so svetlom. Možnosť nastaviť intenzitu zvuku. Tiny love / Sweet Island Dream kolotoč. Kolotoč nad postieľkou Tiny Love poslúži vášmu bábätku ako pomocník pri zaspávaní aj ako zábavná hračka. Kolotoč obsahuje nočné svetlo, otáča sa a prehráva štyri melódie (dve klasické a dva zvuky prírody), pričom hlasitosť si môžete sami regulovať. Každá z melódií hrá 20 minút, kolotoč potom môžete ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládača. Závesné hračky pomáhajú rozvíjať zrakové zručnosti, motoriku i uchopovací reflex. 4 melódie (2 klasické, 2 zvuky prírody) Funguje aj ako nočné svetlo Časovač (20 minút) Regulácia hlasitosti Diaľkové ovládanie Napájanie: Hudobné jednotka: 3C/LR14 1,5V Diaľkové ovládanie: 2 × AAA/LR03 1,5 Bližší popis pozri: cena:20 eur
Hudobný kolotoč nad postieľku 3v1 Pink
Predám hudobný kolotoč nad postieľku v dobrom stave v ružovej farbe. Kolotoč má tri možnosti využitia. Pre bábätká už od narodenia sa bude hodiť ako hudobný kolotoč. Nočné svetielko s projektorom a hudbou pomôže zaspať deťom od 6 do 18 mesiacov a staršie deti ocenia nočné svetielko na nočný stolík s projekciou. Po zapnutí projektora sa na stenách a strope detskej izby objavia hviezdičky a príjemné melódie pomôžu vášmu dieťatku pokojne zaspať. Vybrať si môžete z 10 melódií či zvukov prírody. Kolotoč funguje na 3 AAA batérie.
Kolotoče nad postieľku
Kolotoč nad postieľku Star Cotoons Smoby 2v1 so sovičkami 4 melódie a svetlo s kvetinkami a motýlikmi
Hudobný kolotoč 3 in 1 nad detskú postieľku
Predám nový, takmer nepoužitý, hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa. Ponúka 3 možnosti využitia: 1. hudobný kolotoč pre deti od narodenie do 5 mesiacov, čné svetielko a projektor do postieľky pre deti od 6 do 18 mesiacov, čné svetielko a projektor na nočný stolík pre deti od 18 mesiacov, svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcimi melódiami pomôžu vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenie. Pôvodný obal, plne funkčný, stav ako nový. Podľa dohody zabezpečíme dovoz kolotoču do okresov Kn, DS, Ba a okolie.
Kolotoč nad postieľku - Tiny love
TINY Love - Hudobný kolotoč 2v1 - Tiny Princess Tales (príbehy princeznej) Pestrofarebný hudobný kolotoč s odnímateľným hudobným prehrávačom, ktorý ponúka svet plný melódií a nekonečnej zábavy na dlhé obdobie. RASTIE S DIEŤATKOM: od kolotoča nad postieľkou (do cca 5 mesiacov) až po 1. samostatný pohyb dieťatka a jeho hru s PRENOSNOU HRACOU SKRINKOU, s ktorou sa dieťatko vyhrá dlhé obdobie (hudobná jednotka je funkčná aj bez kolotoča). Rameno s hračkami sa odmontuje od hracej skrinky, čím vznikne samostatný hudobný prehrávač S 2 kvalitnými reproduktormi. Hudobnú skrinku môžno nechať pripevnenú k postieľke, kde sa dieťa veľmi rýchlo naučí aktivovať prehrávač aj samé (začne nezávisle stláčať tlačidlá na hudobnom boxe alebo svetielkach a spúšťať tak hudbu a svetelné efekty, čím začne chápať vzťah príčiny a následky). - odporúčaný vek 0+, - jedinečný dizajn, - unikátny spôsob pohybu - zavesené otáčajúce sa postavičky upútajú pozornosť dieťaťa v postieľke, - až 40 minút nepretržitej rôznorodej hudby so širokou paletou hudobných kombinácií, - 6 rôznych hudobných kategórií (od veselých a stimulujúcich, po relaxačné a upokojujúce, ktoré pomôžu dieťatko uspať) , - 18 rozmanitých melódii, vrátane bieleho šumu, hluku, klasiky, uspávaniek či zvukov prírody, - jedinečné tlačidlo „shuffle“ – náhodné prehrávanie hudby, - upokojujúce nočné svetielko na skrinke (pre kontrolu dieťatka), - jednoduché tlačítka ľahko aktivuje aj dieťatko, - dva vysokokvalitné reproduktory, - možnosť nadstavenia hlasitosti hudby, - možnosť nastavenia svetla a hudby súčasne alebo aj samostatne, - horné svetielko, - pripevniteľné na ohrádku/postieľku pomocou plastového skutkového prítlačného systému, - automatické vypnutie (+ manuálne), - obsluha - na batériu: 3 x 1,5 V, C - LR14, - rozmery: 41 × 59 × 56 cm. - pôvodná cena 59 €. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS správy, ozvem sa naspäť. Ďakujem za pochopenie.
Chicco hudobný kolotoč nad postieľku s ovládačom + hračky
Krásny kolotoč nad postieľku značky Chicco so zvieratkami vrátane diaľkového ovládača so zvukovým senzorom. K tomu darujem mäkké hračky Chicco. Kolotoč má jednoduchú montáž, stabilný rám, new age hudbu aktivovanú detským hlasom. Vynikajúci stav. Mäkké hračky a všetko v jemnom prevedení, aby bolo čo najmenej plastu, kde sa hudba môže aktivovať aj detským hlasom. Z hracej skrinky v podobe domčeka je možné rameno kolotoča odmontovať a tá môže naďalej slúžiť ako hracia skrinka, ktorú si ovláda dieťatko samé. Rôzne kombinácie : hudba, pohyb, alebo všetko. Vydáva niekoľko jemných melódií, svieti a točí sa. Viac možností použitia: • od narodeniadieťaťa, elektronický kolotoč nad postieľku s mnohými melódiami • od 6 mesiacov, hrací panel s veľkými farebnými tlačidlami • od 1 roku, aktívne centrum s množstvom vreciek pre umiestntnenie obyvateľov v domčeku • hračka je vybavená klasickými aj novodobými melódiami ako aj zvukmi z prírody a noci • domček má tiež zvukový detektor reagujúci na detský plač či iný zvuk, ktorý aktivuje kolotoč s ukľudňujúcou melódiou • všetky funkcie je možné obsluhovať aj pomocou praktického diaľkového ovládača PC53,50€