bazár, predaj, inzercia, predám

Hviezdny zafiry z Mianmaru (Burmy) na predaj s certifikátom

Kategória: Šperky

Predám zo zbierky krásne, magické drahokamy, pravé prírodné hviezdne zafiry, s certifikátom o pravosti. Mám hviezdne zafiry zo Sri Lanky a z Mianmaru (Burmy). Hviezdny zafír je veľmi špeciálny drahokam. Keď sa na kameň zasvietíme, alebo sa na kameň posvietí slnko, objaví sa na povrchu kameňa krásna hviezda. Keď sa pohneme s drahokamom, alebo so svetlom, hviezda sa začne pohybovať, akoby sa začala tancovať. Tento krásny kameň je vhodný na výrobu šperkov, ako aj do zbierky, pre zberateľov drahokamov. Taktiež môžete používať tento drahokam na posilnenie vnútornej energie, ako aj na meditáciu.
Tu si môžete pozrieť videa o niektorých mojich hviezdnych zafirov a o mojich ostatných drahokamov ...

WhatsApp:
E-mail: motorslaci@
Hviezdny zafiry z Mianmaru (Burmy) na predaj s certifikátom
Podobné inzeráty
Strieborné náušnice prírodné zafíry, chrómdiopsidy
Strieborné visiace náušnice s prírodnými zafírmi, chrómdiopsidmi. Striebro o rýdzosti 925/1000 pozlátené. Celková hmotnosť 6,01 g. Dĺžka náušnice 42 mm. Zapínanie na puzetky.
Strieborný prsteň s prírodnými multicolor zafírmi
Strieborný prsteň s prírodnými multicolor zafírmi. Striebro o rýdzosti 925/1000 pozlátené. Hmotnosť 1,34 g. Veľkosť prsteňa 51-52. Hlava prsteňa priemer 8 mm. Prírodné zafíry 1,35 ct.
Strieborné náušnice prírodné zafíry, chrómdiopsidy
Strieborné visiace náušnice s prírodnými padparadscha zafírmi a chrómdiopsidmi. Striebro o rýdzosti 925/1000 pozlátené bielym a žltým zlatom. Celková hmotnosť 7,38 g. Dĺžka náušnice 37 mm.
Strieborné náušnice prírodné ametysty, zafíry
Strieborné visiace náušnice s prírodnými uruquayskými ametystmi, zafírmi, tanzanitmi. Striebro o rýdzosti 925/1000 pozlátené. Celková hmotnosť 7,88 g. Dĺžka náušnice 59 mm.
Strieborný Prsteň Smaragdový 20 karátov s certifikátom
Strieborný prsteň s menej atraktívnym smaragdom, certifikátom a pekným výbrusom za 300€
Predám krásny ametyst s certifikátom
Predám veľký ametyst s certifikátom IGE. Veľkosť kameňa 28,23ct, rozmery - 22,46*17,17*9,62mm. Vhodný ako investičný drahokam alebo do väčšieho šperku. Možná osobná obhliadka a prebierka po dohode miesta a času.