bazár, predaj, inzercia, predám

Hydratačné regeneračné tonikum Mary Kay

Kategória: Zdravie a krása

Hydratačné regeneračné tonikum Mary Kay
Hydratačné regeneračné tonikum Mary Kay
Podobné inzeráty
Mary kay -kvalitná kozmetika v super cene
všetko nové originál v záruke, niečo mám ihneď niečo objednám ,o ceny si píšte , plus pridávam aj darčeky Mary kay štetec all over (puder licka kontura) extra jemný 8€ superserum proti vraskam 22€ Mary kay Novinka! TimeWise® Age Minimize 3D™ Denný krém s SPF 30 20€...taktiež aj nočný krém, a tiež aj čistiaci gél 4v1 18€,,,,očný krém 21€ Cela sada 3d time wise 65€ CC krem light to medium 15€ Hydratačné regeneračné tonikum 15€ Maskara lash love 8€ duo stic kremovy rozjasnovac highliter 12€ novin Matný ruz must have muave 11€ mikrodermálna kolekcia(serum,peeling)32€ kolekcia na telo berry vanilla 23,50€ zjemňujúci peeling na ruky telo white tea citrus 6€ nočný extra hydratačný krém na ruky vazelína 14€ dvojkroková hydratačná maska 1 ks 4€ hnedá ceruzka na oči 9€ očný krém na okamžité zmiernenie opuchov 11€ mini pleťové masky 2ks spolu 12€ poprosím píšte emailom odpisujem denne
mary kay hydratačné tonikum
hydratačné a regeneračné tonikum v lete dobre aj do rozprašovača S TimeWise® Hydratačným regeneračným tonikom môžete svoju pleť ľahko tonizovať*, hydratovať a pripraviť k absorpcii každučkej kvapky účinných zložiek proti starnutiu obsiahnutých v prípravkoch TimeWise®. Okamžite zvlhčuje pleť. Obnovuje prirodzenú rovnováhu pleti. Bez alkoholu. Dermatologicky testované; nekomedogénne (neupcháva póry). Vhodné na citlivú pleť.
Mary Kay regeneračné sérum C+ E
Dopredaj. Mary Kay regeneračné sérum C+E. Je nepoužité, jediná vaša je trošku pokrčená krabička. EXP na det. foto. Možnosť osobného odberu v Ba Dúbravka, pošlem aj poštou po prevode na účet, poštovné treba pripočítať k cene.
Mary kay
Predám: Čistiaci gél 4in1 - na mastnú pleť, expirácia: 11/23- 14 eur Hlboko čistiaca maska s aktívnym uhlím: 15 eur expirácia: 11/23 Botanicals čistiaci gél na mladú, mastnú pleť: 11 eur, expirácia 11/23 Hydratačné regeneračné tonikum: 14 eur, expirácia 12/23 Kontaktujte emailom!
sukin sada na starostlivosť o tvar
neotvorene Vyrobky sú založené na receptúrach neobsahujúcich SLS, SLES, syntetické vonné látky, propylénglykol, trietanolamín, EDTA, parabény, minerálne oleje, živočíšne produkty ani umelé farbivá a vonné látky. Najkvalitnejšie prírodné oleje, výťažky a rastlinné látky podporujú prirodzené regeneračné procesy prebiehajúce v pokožke. Sukin, Facial Moisturizer Light ľahký hydratačný krém na tvár, 125ml (pumpa) Hydratačný krém na tvár založený na najkvalitnejších prírodných ingredienciách pre každodenné použitie. Jeho najväčšou výhodou je ľahká konzistencia, ktorá je zodpovedná za jeho rýchle vstrebanie a intenzívne zvlhčenie. Perfektné na líčenie. Zjemňuje a vyživuje pokožku vďaka obsahu prírodných olejov a masiel. Čisté výťažky z rastlín a bylín stimulujú obranné mechanizmy pokožky pred škodlivými účinkami prostredia, v ktorom žijeme. Kozmetika utesňuje hydro-lipidovú vrstvu pokožky a predchádza jej poškodeniu. Môže byť použitý pre všetky typy pleti. Sukin, hydratačné tonikum, 125 ml Prírodné tonikum bez obsahu alkoholu v podobe jemnej hmly, ktorá pokožku zvlhčí, osvieži a pripraví na ďalšie ošetrenia. Najkvalitnejšie zložky obsiahnuté v produkte podporujú prirodzenú obnovu pokožky, zlepšujú jej hydratáciu a zmierňujú podráždenie. Hmla sa odporúča pre všetky typy pleti, najmä pre suchú, dehydratovanú a citlivú a kuperóznu plet Sukin, krémový čistiaci prostriedok, 125ml Čistí pokožku a udržuje správnu hydratáciu. Účinne odstraňuje make-up, odumreté bunky pokožky a nečistoty, ktoré sa na pokožke objavia počas dňa. Jemne čistí suchú pokožku. dehydratovaný, normálny a citlivý. Iba tie najkvalitnejšie účinné látky podporujú prirodzenú regeneráciu a obnovu epidermálnej hydrolipidovej vrstvy
Nemastný hydratačný gél Mary Kay
Ponúkam na predaj nemastný hydratačný gél na pleť originál od Mary Kay.​Tento nemastný gél sa rýchlo vstrebáva, zanecháva pleť sviežu a hydratovanú až 10 hodín. Klinicky testované. Vhodný pre citlivú pleť. Nemastný a neparfumovaný. Nekomedogénny (neupcháva póry). Je nový, neotvorený, originál z Mary Kay,vhodný aj ako darček, obal bez poškodenia. Veľkosť 51g, expirácia 1/25. Cena je 26 eur + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, Zasielkovňe, resp. osobný odber v Senci alebo po dohode v Bratislave - Petržalke. Pred odoslaním posielam fotografie pripravenej zásielky, odosielam do par hodín od uzatvorenia dohody. Prosím najprv kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára.