bazár, predaj, inzercia, predám

Hydraulika na Motor

Kategória: Vybavenie dielne

Prevodovka hydraulická na motor
Pre viac info volať cenu dohodneme po telefóne
Hydraulika na Motor
Podobné inzeráty
Utahovak na baterie 1800NM , ONEVAN
Aku Rázový uťahovák, utahovačka, aku skrutkovac na povolenie kolies, kolesa, koleso, srobov, matic, skrutiek. ONEVAN 1800N.M, Pozor...Silnejšie Batérie 588VF!!! nie tie slabe 388VF! 2 x Batéria 588Vf = 21V 5,5Ah reálna kapacita, nabíjačka Brushless motor - BL MOTOR ! 1800N.m, 3x rýchlostné stupne prevodu! Technické údaje: Telo stroja vhodné aj pre iné batérie napriklad pasuje Batéria Makita 18V Rýchlosť bez zaťaženia: 0 - 7200 ot./min. Frekvencia príklepu: 0 - 7700 obr./min. Maximálny krútiaci moment: 1800 N.M Štvorcový pohon: 1/2" Batéria: 588VF 22900mAh Pozícia prevodov: 3 ozubené kolesá Vlastnosti: -1800N.M vysoký krútiaci moment, prepínač plynulej zmeny rýchlosti. -Výkonný elektrický kľúč, viacúčelový, super výkon. -Hriadeľ z volfrámovej ocele, vysoká tvrdosť a odolnosť proti opotrebovaniu. -Vhodné pre regály na stavenisku, údržbu, spracovanie dreva atď. -Bezkartáčový motor (BL MOTOR-BRUSHLESS MOTOR) nevytvára pri práci iskry a motor sa neopotrebováva. - S pracovným svetlom LED. Ihneď k Odberu! Farba: ČERVENÁ alebo ZELENÁ ako na poslednej FOTO! Cena: 90€/Utahovačka-telo BEZ BATERIÍ, BEZ Nabíjačky, BEZ Kufríka... LEN UTAHOVAČKA! Cena: 120€/Utahovačka + 2x Batéria, nabíjačka. V krabici!... BEZ Kufríka! Cena: 135€/Utahovačka + 2x Batéria, nabíjačka ++ Kufrík teda (KOMPLET!!!) Osobný odber alebo pošlem. + Poštovné! Volať môžte každý deň od 08:00 do 20:00 aj cez víkend či sviatok!
Predám paleťák rakúskej výroby Bully tandem na 2tony
Predám skutočne málo používaný paleťák na dve Tony rakúske výroby (tam bol aj normovany a má pečiatku rakúskej technickej kontroly tzv TÜV!! na rozdiel od nekvalitných paletakov tento má celokovovu packu na ovládanie hydrauliky nie tie nekvality s umelohmotnymi packami )hydraulika úplne v poriadku nič netečie zdvíha ako má. Po dohode možný aj dovoz momentálne ale len na trase Bratislava Orava a Hurbanovo cena podľa dohody okolo 240eur
Predám nedokončenú robotickú kosačku
Predám nedokončenú kosačku na diľkové. Je tam pohon, diaľkové, alternátor na dobíjanie, nový benzínový motor MTD smart 51 bc 132cm, 2,2kW, 2800 ot/min. K tomu pridám aj obyčajnú kosačku s pohonom kde je poškodený motor. Cena kosačky je 250€. Je to cena za materiál čo som do kosačky vložil a ešte k tomu pridávam aj jednu nefunkčnú kosačku zadarmo. Do ktorej sa dá prehodiť motor z kosačky na diaľkové a budete mať klasickú novú kosačku. Cena je pevná, predávam to za menej ako bol materiál, čo som do kosačky vložil. Je mi to ľúto rozobrať keď už je to poskladané. Motor 140€ Repasovaný alternator 75A …70€ Rele, elektromotory na pohon, dialkove a konštrukcia cca 90€ Ak ju chcete používať na diaľkové, tak tam stačí vymeniť jedno relé a drôty dať hrubšie, lebo sa zahrievajú, pri dlhšom používaní. Dosah diaľkového je cca 20m Ako funguje je ukázané vo videu Tel:
SDS, zbíjacie kladivo  Razový uťtahovák DRILLPRO
CENA VRÁTANE 2X 5AH 18V BATÉRIOU A NBÍJAČKOU 145€ Možnosžť kúpiť jednotlivo. Náradia sú kompatibilné s čiernou batériou od MAKITY 18V. Osobný odber alebo na dobierka po dohode SDS+ Kladivo !!!!! CENA BEZ BATÉRIE 75€. !!!!! !!!!! CENA s 2 x 5Ah 18V batériou a nabíjačkou 125€. !!!!! -Bezuhlíkový motor -Max. Priemer vŕtania 27MM -Nastaviteľné režimy 4 -Menovité napätie 18V -Sila príklepu 2.2 J -Rýchlosť 1400/min Razový uťahovák !!!!! CENA BEZ BATÉRIE 45€. !!!!! !!!!! CENA s 2 x 5Ah 18V batériou a nabíjačkou 85€. !!!!! -Bezuhlíkový motor - rýchlosť bez zaťaženia: 0 - 4200 ot./min - frekvencia nárazu: 0 - 3 800 obr./min - maximálny krútiaci moment: 520 Nm - square Drive: 1/2 " - hriadeľ z volfrámovej ocele, vysoká tvrdosť - kartáčový motor pri práci nevytvára iskry
Cirkular 3 KW motor
Predám cilkular, tak ako na foto, motor 3 KW
Závěsný motor s hadicí pro broušení, frézování a gravírov
Prodám tento nepoužitý a ještě v polystyrenu a krabici zabalený profi nástroj pro broušení, frézování nebo gravírování. Robustní profesionální flexibilní hadice a pohodlné nožní ovládání usnadňují práci s tímto nástrojem. Motor 360W, klasicky na 220V, nastavitelná rychlost od 500 do 23 000 otáček za minutu. Veškeré příslušenství jako na obrázcích, v případě zájmu mohu určité komponenty přefotit. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat i na dobírku přes Zásilkovnu kamkoli v ČR i na Slovensku. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji.