bazár, predaj, inzercia, predám

Hygienické potreby

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam hygienické potreby 1.bal 1,50e
Tenšie/hrubšie
Hygienické potreby
Podobné inzeráty
Bella Nova Comfort Hygienické vložky - 10 ks
Viac o produkte Bella Nova Comfort Hygienické vložky - 10 ks Hygienické vložky s bočnými krídielkami tradičnej hrúbky pre ženy, ktoré ocenia pohodlie, bezpečnosť a prirodzenosť. Špeciálny povrch s reliéfom zabezpečuje rovnomernú distribúciu vlhkosti a udržiava ju vo vnútri vložky. Sú pokryté jemnou, na dotyk príjemnou netkanou textíliou Softiplait. Vložky sú priedušné, takže vám zabezpečia dokonalý pocit pohodlia. Každá vložka je samostatne balená. Vlastnosti a výhody: hygienické vložky Nova Comfort balenie obsahuje 10 ks vysoko savé zaručená ochrana a pocit sviežosti dokonale priedušné a pohodlné s krídelkami každá vložka samostatne balená Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Cena 1 balenie- 0,70 Centov 16 balení- 0.59 Centov x 16 = 9,44 €
Hygienické vložky
Predám hygienické vložky /na únik moču, menštruáciu. Značka Tena lady slim extra plus v balíku je 16 ks. Cena za balík 2,5 €.
Beauty balík
PRI KÚPE 3 + VIAC BALÍČKOV OD NÁS – POŠTOVNÉ ZDARMA Beauty balík obsahuje : set uterákov v darčekovej krabici – obsahuje 2 ks uterák 90 x 50 cm a osuška 70 x 140 cm, župan v uni veľkosti, hubka do kúpeľa, rozpustné lupienky do kúpeľa s nápisom PRE TEBA a venovaním na fľaške : Výnimočný ľudia robia malé veci s veľkou láskou, taštička na hygienické potreby a + plastové, otváracie puzdro na vlhčené obrúsky. Všetko je nové, nepoužívané - veci pochádzajú zo zrušenej predajne. Cena za komplet balíček je 25 Euro.
Kozmetická taška Summer Bliss
Pestrofarebná kozmetická taštička z kolekcie Summer Bliss s krásnym letným vzorom. Má dve priestranné priehradky, vnútorné vrecká a pútka na kozmetické štetce. Perfektná, funkčná taštička na kozmetické a hygienické potreby pre štýlové cestovanie či uschovanie u vás doma.
Hygienické potreby
Predám, 0.50€ ks
Laky dipme bez potreby UV lampy
7 ks ponorných práškových lakov Dipme bez potreby UV lampy Súprava obsahuje: 7 ks rôznych farieb ponorných práškových lakov, (každá farba bola použitá 1-2 krát) 5 lakov (nula -odmastnenia, 1 - pripevnenie prášku, 2 - tvrdidlo laku bez potreby UV lampy, 3 - slúži na lesk a ochranu, 4 - predlzuje zivotnost štetcov lakov) Slovenský aj anglický navod