bazár, predaj, inzercia, predám

HYLA Mala vysavacia kefa

Kategória: Vysávače

Ponukame nepouzity maly vysavaci nadstavec v tvare kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016.
Poprosime osobny odber.
HYLA Mala vysavacia kefa
Podobné inzeráty
Xiaomi: 4x HEPA filter, 4x rotačná kefa, 2x rotačná hriadeľ
HLAVNÁ KEFA PRE VYSÁVAČ XIAOMI ROBOROCK Hlavná kefa vysávača Xiaomi RoboRock bez námahy odstráni nečistoty a dosiahne na ťažko dostupné miesta vo vašej domácnosti. Kefy sa odporúča vymieňať maximálne každé dva mesiace. Bočná kefa XIAOMI MI ROBOROCK - x2 Bočná kefa pre vysávač Xiaomi RoboRock bez námahy odstraňuje nečistoty a dosiahne na ťažko dostupné miesta vo vašej domácnosti. Kefky sa odporúča vymieňať maximálne každé dva mesiace. HEPA FILTER PRE VYSÁVAČ XIAOMI ROBOROCK - x2 Náhradný vzduchový filter pre vysávač Xiaomi Roborock poskytuje účinnú filtráciu znečisteného vzduchu. Výrobok by sa mal vymieňať maximálne raz za dva mesiace. Filter je umývateľný, môžete ho umyť pod tečúcou vodou. Kompatibilita: Mi Robot Vacuum Cleaner 1 MiJia, Mi Robot Vacuum Cleaner 2 MiJia, Mi RoboRock S50, Mi RoboRock S51, Mi RoboRock S55, Mi RoboRock S5, Mi RoboRock S5 max, Mi RoboRock S6, Xiaowa E25, Xiaowa E35 Bežná cena za jednu sadu je 20€ ja ponúkal. za tu cenu 2 sady
Vysávač Vorwerk
Predám párkrát použitý multifunkčný vysávač určený pre alergikov a astmatikov s bohatým príslušenstvom značky Vorwerk. Výhoda je pohodlná teleskopická rúčka,kt.umožňuje nastaviť výšku vysávača.Vysávacia hlavica zároveň nasucho,hĺbkovo tepuje-koberce,matrace,sedačky.Ďalšia hlavica je na vysávanie a zároveň leštenie rôznej podlahy-možnosť samotné vysávanie. Ďalšie doplnky:Variabilná trubica s nadstavcami:pomocná kefa na soklovú dosku,vŕtací prachový nadstavec,kt.priĺne k nerovným stenám.Teleskopická trubica-odstránenie pavučiny a rýchlo povysávať záclonovú tyč.Viacúčelová prachovka-odstraňuje prach mäkkou štetinovou kefou a zabráni jeho víreniu.Flexo hubica-čistí povrchy a textílie-vhodné.A ďalšie príslušenstvá..+ 5 nové antibakteriálne sáčky+vonné tyčinky....Kúpna cena 1400 eu.Predám za 500eu
HYLA male vysavacie nadstavce
Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavec v tvare roznych kefiek kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016. Cena za vsetky 5 Eur. Poprosime osobny odber.
HYLA male vysavacie nadstavce
Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavce, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Oba diely su vhodne pre male alebo pre menej pristupne miesta. Cena za prvy diel: 3 Eura Cena za druhy diel 10 Eur. Poprosime osobny odber.
HYLA vysavaci nadstavec pre vlhcene utierky
Ponukame nepouzity vysavaci nadstavec vhodny pre vysavanie pomocou vlhcenej utierky, kuchynske, chodbove, parketove a dlazdicove priestory... Vysavanie a utieranie na vlhko. Nadstavec je vhodny pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
HYLA Rucna turbodyza, koberce, matrace, nepristupne miesta
Ponukame asi 2x pouzitu rucnu turbodyzu, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.