bazár, predaj, inzercia, predám

HYLA male vysavacie nadstavce

Kategória: Vysávače

Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavec v tvare roznych kefiek kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016.
Cena za vsetky 5 Eur.
Poprosime osobny odber.
HYLA male vysavacie nadstavce
Podobné inzeráty
HYLA male vysavacie nadstavce
Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavce, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Oba diely su vhodne pre male alebo pre menej pristupne miesta. Cena za prvy diel: 3 Eura Cena za druhy diel 10 Eur. Poprosime osobny odber.
HYLA vysavaci nadstavec pre vlhcene utierky
Ponukame nepouzity vysavaci nadstavec vhodny pre vysavanie pomocou vlhcenej utierky, kuchynske, chodbove, parketove a dlazdicove priestory... Vysavanie a utieranie na vlhko. Nadstavec je vhodny pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
HYLA Rucna turbodyza, koberce, matrace, nepristupne miesta
Ponukame asi 2x pouzitu rucnu turbodyzu, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
HYLA Mala vysavacia kefa
Ponukame nepouzity maly vysavaci nadstavec v tvare kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
Samoobslužný dvoj-vysávač s ofukom.
Predáme plne funkčný samoobslužný vysávač na mince, sú dve vysávacie miesta aj s OFUKOM.
Parný čistič a vodný separátorový vysávač v jednom prístroji
ATHENA je multifunkčný upratovací systém - vodný separátorový vysávač a vysokovýkonný parný čistič v jednom. to všetko za bezkonkurenčnú cenu dokonca aj voči samostatným vodným separátorovým vysávačom (Rainbow, Hyla, Pro-aqua, Lura, Ritello), alebo samostatným parným čističom (Karcher, Aquel). cena je rozdielna v závislosti od zvolenej kombinácie príslušenstva a konkuruje i sáčkovým vysávačom v kvalite (Vorwerk, Lux). ATHENA je najnovší a najvýkonnejší prístroj tohto druhu na trhu s tlakom pary 6, alebo až 8 barov! všestranná využiteľnosť ATHENY pri čistení, upratovaní, vysávaní, tepovaní, umývaní, odmastňovaní v kombinácii so širokým spektrom príslušenstva, vrátane "klepača", Vám uľahčí prácu, ušetrí čas a financie v domácnosti i vo Vašej firme, prevádzke, výrobe, predajni, servise, . . . AKCIA - aktuálne v ponuke používaná Athena 6 Plus so zľavou 700 €! Viac informácií pri osobnom predvedení priamo u Vás v domácnosti, alebo firme. Dohodnite si termín ešte dnes telefonicky. Priložené video zobrazuje staršiu sestru Elektru, všetko presne tak isto urobí i novšia a výkonnejšia Athena