bazár, predaj, inzercia, predám

HYLA vysavaci nadstavec pre vlhcene utierky

Kategória: Vysávače

Ponukame nepouzity vysavaci nadstavec vhodny pre vysavanie pomocou vlhcenej utierky, kuchynske, chodbove, parketove a dlazdicove priestory... Vysavanie a utieranie na vlhko.
Nadstavec je vhodny pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016.
Poprosime osobny odber.
HYLA vysavaci nadstavec pre vlhcene utierky
Podobné inzeráty
HYLA Mala vysavacia kefa
Ponukame nepouzity maly vysavaci nadstavec v tvare kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.
RobZone Douro Xcontrol 2.0
popis Uprace rýchlo a systematicky až 240 m2 Turbo sania na upratovanie zvieracej srsti Unikátna technológia vysávania AIRMAX Inteligentná navigácia XLogic pre každú domácnosť Ešte výkonnejšia lítiová batéria 3250 mAh Obsah balenia: Robzone Duoro XCONTROL 2.0 Akumulátor Li-Ion 3250 mAh (inštalované vo vysávači) Diaľkové ovládanie Nabíjacia základňa Magnetická páska (dĺžka 1m) Sieťový adaptér Mikrovláknový mop na suché stieranie Mop DUO na mokré mopovanie Mopovací modul s nádržkou na vodu Sacia hlavica ACTIVE BRUSH s rotačnou kefou Sacia hlavica EASY PET (inštalované vo vysávači) Lamelová kefa AIRMAX Set bočných kefiek (2 ks) Hepa filter (inštalované vo vysávači) Čistiaci štetec (umiestnený na odpadovej nádobe) Povodna cena bola 531€, ešte 1 rok v zaruke Predaj z dovodu že chceme si kupit najnovši model, inač vysava a umyva na jednotku, top!!! Ovladanie cez mobil a ovladač Volajte kedykolvek, pokial vidite inzerat je platny
HYLA male vysavacie nadstavce
Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavec v tvare roznych kefiek kefy, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilne pre HYLY do roku 2016. Cena za vsetky 5 Eur. Poprosime osobny odber.
Zeppter vysavač a naparovač
Predám parný a vodný vysávač TUTTOLUXO 6S, málo používaný 1. Vysávanie-mokré a suché s vodným filtrom 2. Čistenie parou a dezinfekcia 3. Vysávanie a čistenie parou súčasne 4. Profesionálne žehlenie pomocou pary 5. Čistenie vzduchu a aromaterapia 6. Zvlhčovanie vzduchu Nadstavec na umývanie okien, nadstavec na koberce a podlahu, nadstavec na vysávanie tekutín. TUTTOLUXO 6S je vybavený systémom ohrievača s dvojitou špirálou a roztoče nielen filtruje, ale tiež ničí. Vysoko výkonná para, ktorú prístroj TUTTOLUXO 6S produkuje pri teplote približne 150°C preniká hlboko do kobercov, lôžkovín, záclon – všade tam, kde sa roztoče obvykle skrývajú – a svojim teplom ich zabíja. Plynulý výkon pary, ktorý nemá konkurenciu, prirodzeným a ekologickým spôsobom zabíja roztoče a vysávač tieto roztoče zároveň odstraňuje z vášho domova. Žiadny z roztočov neunikne späť do vzduchu, ktorý dýchate. Výkonný a účinný sací motor všetky mŕtve roztoče vysaje. Špeciálny patentovaný systém vodnej hmly zachytí všetky nečistoty vo vnútri prístroja. Systém 4 filtrov sa stará o to, aby bol všetok vzduch, ktorý vychádza z prístroja, účinným a prirodzeným spôsobom úplne vyčistený
HYLA male vysavacie nadstavce
Ponukame nepouzite male vysavacie nadstavce, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Oba diely su vhodne pre male alebo pre menej pristupne miesta. Cena za prvy diel: 3 Eura Cena za druhy diel 10 Eur. Poprosime osobny odber.
HYLA Rucna turbodyza, koberce, matrace, nepristupne miesta
Ponukame asi 2x pouzitu rucnu turbodyzu, v perfektnom stave, pre vysavac HYLA, kompatibilna pre HYLY do roku 2016. Poprosime osobny odber.