bazár, predaj, inzercia, predám

Hyundai Tucson 2018 AUTOMAT, možný odpočet DPH, ZNÍŽENÁ CENA

Kategória: Hyundai

VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - platí len do odvolania, možnosť výhodného financovania od 0€ akontácie, vybavíme na počkanie, s možnosťou odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet. Počas pandémie je možné auto priviezť priamo ku Vám (nemusíte nikam cestovať). Text inzerátu:
(cena pre podnikateľov je 14.999€ netto)
Predám Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.7CRDi 104kW (142k), 7-rýchlostný dvojspojkový automat, r.v. 2/2018 (5-ročná fabrická záruka), zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov, serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, vhodné aj pre náročných užívateľov.
Výbava: kvalitná 7-stupňová dvojspojková automatická prevodovka s maximálnym komfortom, automatická ručná brzda, LED denné svietenie, predné svetlomety s čírou optikou a prisvecovaním do zákrut, budíky s najväčším farebným displejom, palubný počítač, dvojzónová automatická klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, parkovací asistent (cúvacie senzory vzadu i vpredu), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, výhrev predných i zadných sedadiel, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, Wi-fi, prístrojová doska s veľkým farebným informačným displejom, sledovanie mŕtveho uhla s upozornením LED diódou v spätných zrkadlách, čítanie dopravných značiek, systém udržovania v jazdnom pruhu s pasívným módom (pípanie, vibrácie), ale i možnosťou aktívneho módu - zásahu v prípade vybočenia z pruhu,
Keyless - bezkľúčové otváranie, zamykanie i štartovanie, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, elektrochromatické spätné zrkadlo s kompasom (stmievanie spätného zrkadla), el.nastavovanie sedadla, centrál, diaľkové ovládanie, fabricky stmavené sklá od B-stĺpika, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 17" elektróny Hyundai a mnoho iného...

Cena pre podnikateľov 14.999€ + DPH (pre neplatcov 17.999€ s DPH).

Reálna trhová hodnota tohto vozidla: 19.990,-EUR.

Auto je po 1.majiteľovi. Fabrická 5-ročná záruka. Maximálne zachovalý technický i optický stav vozidla. Zmluvne garantované kilometre so zárukou vrátenia plnej sumy.
V prípade záujmu vybavíme na počkanie aj leasing od 0% akontácie, prípadne môžete Vaše staré auto použiť ako akontáciu a zvyšok doplatiť buď v hotovosti alebo v 24-96 splátkach.

V prípade záujmu prosím volať na tel.č. O95O3994O9.

Neposielajte SMS, nemá to zmysel - na SMS NEODPOVEDÁME. Ak je záujem, VOLAJTE alebo píšte mail cez kontaktný formulár. Ďakujeme za pochopenie.
Hyundai Tucson 2018 AUTOMAT, možný odpočet DPH, ZNÍŽENÁ CENA
Podobné inzeráty
Hyundai Terracan  16 300 € s DPH
Značka: Hyundai Model: Terracan Mesiac / Rok: 4 / 2007 Palivo: Diesel Prevodovka: 5-st. manuálna Výkon: 120 kW Najazdené km: 146 700 km VIN: vid foto Stav: Používané Karoséria: SUV / Off-road Pohon: 4x4 Počet dverí: -- Miest na sedenie: -- EČV: ------- Farba: Čierna Objem: 2902 cm3 Norma emisií: -- Spotreba v meste: -- lit. /100 km Mimo mesta: -- lit. /100 km Kombinovaná: -- lit. /100 km Bezpečnosť: ABS, ADS, Airbagy, Airbagy - počet, Alarm, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, DSC, EBD, EBV, ESP, Imobilizér, Isofix, MSR Komfort: Klimatizácia automatická, Lakťová opierka, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické sedadlá, Elektrické okná, Fólie, Vyhrievané zrkadlá, Vyhrievané sedačky, Kožený paket, Kožený interiér, Palubný počítač, Parkovacie senzory, Autorádio, Tónované sklá Výbava: Hmlovky, Sezónne prezutie, Ťažné zariadenie Ďaľšia výbava: 1 ks ASFIR Predný pevnostný nárazník Hyundai Terracan od 05", cena/kus: 1 135,00 € s DPH 1 ks ARB kompresor “HIGH VOL. ON-BOARD”, cena/kus: 269,90 € s DPH 1 ks ARB RD110 vzduchová uzávierka predného diferenciálu Hyundai Terracan, 2001 >>>, cena/kus: 926,00 € s DPH 1 ks ARB RD156 vzduchová uzávierka zadného diferenciálu Hyundai Terracan (2001>>>), cena/kus: 925,00 € s DPH 1 ks IRONMAN4X4 - Navijak - Monster winch WWB12000LB - syntetické lano, (12V), cena/kus: 965,00 € s DPH 1 ks ASFIR Duralový ochranný plech - Hyundai Terracan (2003 >>>) - nádrž, cena/kus: 273,60 € s DPH 1 ks ASFIR Duralový ochranný plech - Hyundai Terracan (2003 >>>) - predná časť/motor, riadenie, cena/kus: 350,00 € s DPH 1 ks ASFIR Duralový ochranný plech - Hyundai Terracan 2.9 (2003 >>>) - hlavná prevodovka, cena/kus: 260,70 € s DPH 1 ks ASFIR Duralový ochranný plech - Hyundai Terracan 2.9 (2003 >>>) - prídavná prevodovka, cena/kus: 102,50 € s DPH 4 ks BullFace Disk plechový - Modular - Čierny - (BFMN_0038), cena/kus: 99,00 € s DPH 1 ks IRONMAN 4x4 Hyundai Terracan 2001+ Sada podvozku Performance s Nitro Gas tlmičmi (HYUND003BKG), cena/kus: 818,00 € s DPH PNEU 4x - 1000eur Doplňujúce údaje: EK platná do 11/10/2024, ODO-Pass, STK platná do 11/10/2024 Poznámka: Pozor: Napriek starostlivej kontrole všetkých detailov v našej ponuke sa môžu vkradnúť chyby. Ide o chyby prenosu na jednotlivých platformách alebo neúmyselné chyby pri zadávaní, ktorý...sa dopúšťame pri zadávaní inzerátu. Preto Vás žiadame, aby ste si podstatné vlastnosti alebo vlastnosti pre VÁS vopred overili telefonicky, emailom alebo najneskôr pri obhliadke. ...
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson 2018 AUTOMAT, odpočet DPH
► Akontácia 1.800€ ◄ ► Splátka 216€ ◄ ► Možný odpočet DPH ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelej výbave a prevedení (na takto vybavený kus najlepšia cena na Slovensku), r.v. 2/2018, 7-st.AUTOMAT, úsporný diesel CRDi, 142koní, polárna biela farba, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave, spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný lak, 1.majiteľ, diaľničné kilometre, zánovný stav. Vo vozidle je takmer najvyššia výbava, akú bolo možné do tohto modelu objednať (LED svietenie, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, parkovacia kamera, tmavý čalúnený interiér s vyhrievanými sedačkami vzadu i vpredu, sledovanie jazdných pruhov s asistentom pre zásah pri vybočení, 2-zónová klíma so samostatnou reguláciou, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti + obraz z kamery, senzory tlaku v pneu, Key less - bezľúčové prístupy i štartovanie, atď). Odstupné 1800,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a výbavu je naň najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke ešte cca 2 roky. Na toto vozidlo je možné uplatniť aj odpočet DPH. Splátka pri 1800€ akontácii je už od 216€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Hyundai Tucson r.2018, 7st. AUTOMAT, bohatá výbava Xpossible
Predám (s možným odpočtom DPH, cena pre podnikateľov je 14.999€ netto) štýlové SUV Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.7CRDi 104kW (142k), 7-rýchlostný dvojspojkový automat, r.v. 2/2018 (5-ročná fabrická záruka), 186.191km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, vhodné aj pre náročných užívateľov. Výbava: kvalitná 7-stupňová dvojspojková automatická prevodovka s maximálnym komfortom, automatická ručná brzda, LED denné svietenie, predné svetlomety s čírou optikou a prisvecovaním do zákrut, budíky s najväčším farebným displejom, palubný počítač, dvojzónová automatická klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, parkovací asistent (cúvacie senzory vzadu i vpredu), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, výhrev predných i zadných sedadiel, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, Wi-fi, prístrojová doska s veľkým farebným informačným displejom, sledovanie mŕtveho uhla s upozornením LED diódou v spätných zrkadlách, čítanie dopravných značiek, systém udržovania v jazdnom pruhu s pasívným módom (pípanie, vibrácie), ale i možnosťou aktívneho módu - zásahu v prípade vybočenia z pruhu, Keyless - bezkľúčové otváranie, zamykanie i štartovanie, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, elektrochromatické spätné zrkadlo s kompasom (stmievanie spätného zrkadla), el.nastavovanie sedadla, centrál, diaľkové ovládanie, fabricky stmavené sklá od B-stĺpika, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 17" elektróny Hyundai a mnoho iného... Auto po 1.majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky stav nového vozidla, bezkonkurenčná cenová ponuka v pomere cena/km/ročník v rámci Slovenska! Auto je ešte v 5-ročnej fabrickej záruke. Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Na toto vozidlo je možné uplatniť odpočet DPH, tj. cena 14.999€ + DPH Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza kúsok od Krupiny a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpovedám). Tel.kontakt: O94O224434
Hyundai Tucson 2018 automat
Predám Hyundai Tucson r.v. 2/2018 bielej farby, automat, 1.majiteľ, s úspornou motorizáciou CRDi s výkonom 104kW/142k, vo výbornej výbave Xpossible (4x vyhrievané sedadlá, tempomat, navigácia, parkovacia kamera, čítanie dopravných značiek, udržovanie v jazdných pruhoch, bezkľúčové štartovanie, zamykanie a odomykanie, atď). Je veľmi pekný, zachovalý, jazdený len na dlhé trasy. Má kompletnú servisnú históriu - servisované vždy v autorizovanom servise Hyundai. Auto je ešte stále v 5-ročnej fabrickej záruke bez obmedzenia počtu km. Aktuálne je po prvej STK, platná je do 2/2024. Možný odpočet DPH. K uvedenej cene je potrebné prirátať sadzbu DPH (20%). Momentálne je na čelnom skle prasklina - bude potrebná oprava (ideálne zaliatie živicou) alebo výmena skla. Po dohode to vieme zabezpečiť za rozumnú cenu + aktuálne potrebuje aj nový filter DPF. Lepšie foto aktuálne nemám, ale je možné prísť si ho pozrieť osobne kedykoľvek. Auto je možné si odviezť po vyplatení aj ihneď. Prosím volať len v prípade seriózneho záujmu. Auto je po telefonickej dohode možné vidieť kedykoľvek, 7 dní v týždni, nachádza sa kúsok od ZV. Tel. kontakt - VOLAŤ na O9O5 792 O62. Neposielajte SMS, neodpovedáme na ne!
Hyundai Tucson 2018 benzín, 84 tis.km - VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - platí len do odvolania, možnosť výhodného financovania od 0€ akontácie, vybavíme na počkanie, s možnosťou odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet. Počas pandémie je možné auto priviezť priamo ku Vám (nemusíte nikam cestovať). Text inzerátu: Predám Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.6 GDi (benzín) 97kW (132k), 6-rýchlostný manuál, model r. 2018 (5-ročná fabrická záruka), 84.436km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, nádherná modrošedá tmavá metalíza "stargazing blue pearl", po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, v podstate ešte nové auto, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, svojim bezchybným optickým a technickým stavom vhodné aj pre náročných užívateľov. Výbava: LED denné svietenie, predné svetlomety s čírou optikou, palubný počítač, manuálna klimatizácia, vyhrievané sedačky, tempomat, multifunkčný volant, parkovací asistent (parkovacie senzory), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, centrál, diaľkové ovládanie, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 16" elektróny Hyundai a mnoho iného... Reálna trhová hodnota tohto vozidla: 19.990,-EUR. Auto je po 1.majiteľovi. Veľmi pekný, zachovalý Tucson bez jediného škrabanca. Fabrická 5-ročná záruka. Zmluvne garantované kilometre so zárukou vrátenia plnej sumy. V prípade záujmu vybavíme na počkanie aj leasing od 0% akontácie, prípadne môžete Vaše staré auto použiť ako akontáciu a zvyšok doplatiť buď v hotovosti alebo v 24-96 splátkach. V prípade záujmu prosím volať na tel.č. O95O3994O9. Neposielajte SMS, nemá to zmysel - na SMS NEODPOVEDÁME. Ak je záujem, VOLAJTE alebo píšte mail cez kontaktný formulár. Ďakujeme za pochopenie.
Hyundai Tucson 2018 benzín, 79 tis.km - VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - platí len do odvolania, možnosť výhodného financovania od 0€ akontácie, vybavíme na počkanie, s možnosťou odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet. Počas pandémie je možné auto priviezť priamo ku Vám (nemusíte nikam cestovať). Text inzerátu: Predám Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.6 GDi (benzín) 97kW (132k), 6-rýchlostný manuál, model r. 2018 (5-ročná fabrická záruka), 79.643km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, čierna metalíza, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, v podstate ešte nové auto, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, svojim bezchybným optickým a technickým stavom vhodné aj pre náročných užívateľov. Výbava: LED denné svietenie, predné svetlomety s čírou optikou, palubný počítač, manuálna klimatizácia, vyhrievané sedačky, tempomat, multifunkčný volant, parkovací asistent (parkovacie senzory), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, centrál, diaľkové ovládanie, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 16" elektróny Hyundai a mnoho iného... Reálna trhová hodnota tohto vozidla: 19.990,-EUR. Auto je po 1.majiteľovi. Veľmi pekný, zachovalý Tucson bez jediného škrabanca. Fabrická 5-ročná záruka. Zmluvne garantované kilometre so zárukou vrátenia plnej sumy. V prípade záujmu vybavíme na počkanie aj leasing od 0% akontácie, prípadne môžete Vaše staré auto použiť ako akontáciu a zvyšok doplatiť buď v hotovosti alebo v 24-96 splátkach. V prípade záujmu prosím volať na tel.č. O95O3994O9. Neposielajte SMS, nemá to zmysel - na SMS NEODPOVEDÁME. Ak je záujem, VOLAJTE alebo píšte mail cez kontaktný formulár. Ďakujeme za pochopenie.