bazár, predaj, inzercia, predám

Hyundai Tucson 2,0i benzín + LPG plyn - AJ NA SPLÁTKY

Kategória: Hyundai

Predám Hyundai Tucson 2,0i benzín + LPG plyn.LPG + benzínPalivo
KarosériaCombiKaroséria
Rok výroby4/2008Rok výroby
Prevodovka5-st. manuálnaPrevodovka
Objem motora1 975 cm3Objem motora
Výkon (kW)104kW (141 PS)Výkon (kW)
Kilometre222 055 kmKilometre
PohonPrednýPohon
Dvere5 (5 miest)Dvere
FarbaŠedá/ sivá metalízaFarba
.Emisie:
CO2:
194 g/km
Euronorma:
Euro 4. Dovezené
EK
Garážované
Kontrola originality
Servisná knižka
STK
Možný úver
Používané
Možný leasing. Airbag 4x
ABS
Alarm
Centrálne zamykanie
EBD/EBV
Isofix
Posilňovač riadenia

Komfort:

Rádio + CD
Klimatizácia manuálna
Diaľkové ovládanie zamykania
Elektrické zrkadlá
Kožený paket
Lakťová opierka
Multifunkčný volant
Elektrické okná

Ostatné:

Parkovacie senzory vzadu
Imobilizér
Fólie
Palubný počítač
Tempomat
Tónované sklá
Vyhrievané zrkadlá
Hliníkové disky
Hmlovky
Strešný nosič.Rádio, Presná výbava viď foto. LPG oficiálne v TP - funkčné. Veľmi slušný stav ihneď k odberu. Možnosť zakúpenia vozidla aj na splátky aj od 0% akontácie podľa želania kupujúceho bez záložného práva bez blokácie. Predčasné splatenie bez poplatku a zmluvných pokút počas celej doby splácania. Bližšie informácie len telefonicky, alebo osobne. Na sms a emaily nereagujem. !!! SPLÁTKA MOŽNÁ OD 48, 90 EURO MESAČNE. !!! EČV: MI707EE. EK platná do: 14.06.2025. STK platná do: 14.06.2025. Pozrite kompletnú ponuku všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné.


Najazdené km: 222055
Hyundai Tucson 2,0i benzín + LPG plyn - AJ NA SPLÁTKY
Podobné inzeráty
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson 2018 BENZÍN, len 79tis.km
► Akontácia 1.900€ ◄ ► Splátka 228€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na Tucson s takýmto počtom kilometrov najlepšia cena na Slovensku), r. 2018, 6-st.manuál, úsporný a spoľahlivý benzínový motor GDi, 132koní, čierna metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len 79tis.km, s garanciou), spoľahlivý, maximálne zachovalý, ako technicky, tak i opticky , 1.majiteľ. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED denné svietenie, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, parkovacia kamera, tmavý čalúnený interiér s vyhrievanými sedačkami, klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, ovládaním aj z volantu, svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti + obraz z kamery, strešný nosič - lyžiny, senzory tlaku v pneu, 16" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1900,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a počet km a stav je naň aktuálne najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke 5 rokov od výrobcu. Splátka pri 1900€ akontácii je už od 228€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson 2016 BENZÍN, len 67tis.km
► Akontácia 1.700€ ◄ ► Splátka 204€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na Tucson s takýmto počtom kilometrov najlepšia cena na Slovensku), r.v. 5/2016, 6-st.manuál, úsporný a spoľahlivý benzínový motor GDi, 132koní, hnedá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len 67tis.km, s garanciou), spoľahlivý, maximálne zachovalý, ako technicky, tak i opticky , 1.majiteľ. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED denné svietenie, tmavý čalúnený interiér, klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, ovládaním aj z volantu, svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti, strešný nosič - lyžiny, senzory tlaku v pneu, 16" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1700,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a počet km a stav je naň aktuálne najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke 5 rokov od výrobcu. Splátka pri 1700€ akontácii je už od 204€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson 2018 BENZÍN, len 84tis.km
► Akontácia 1.900€ ◄ ► Splátka 228€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na Tucson s takýmto počtom kilometrov najlepšia cena na Slovensku), r. 2018, 6-st.manuál, úsporný a spoľahlivý benzínový motor GDi, 132koní, nádherná modrá metalíza "stargazing blue pearl", motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len 84tis.km, s garanciou), spoľahlivý, maximálne zachovalý, ako technicky, tak i opticky , 1.majiteľ. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED denné svietenie, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, parkovacia kamera, tmavý čalúnený interiér s vyhrievanými sedačkami, klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, ovládaním aj z volantu, svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti + obraz z kamery, strešný nosič - lyžiny, senzory tlaku v pneu, 16" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1900,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a počet km a stav je naň aktuálne najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke 5 rokov od výrobcu. Splátka pri 1900€ akontácii je už od 228€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Predám Hyundai Tucson LPG
Predám Hyundai Tucson 2.0 benzín + LPG, 4x4 ,r.v. 2007. STK +EK platné do 03/2025. Auto je zo Slovenska, nie dovoz. Reálne kilometre 320 000. Zapísané ťažné zariadenie. V aute sa pravidelne menilo všetko, čo bolo potrebné ( ložiská všetkých kolies, čapy, brzdy, klíma kompresor a iné ) Rozvody menené pri 264 000 km. Minulý rok menená nádrž LPG ( 10 rokov platné ) + repas reduktora LPG. Jemné preliačiny po krupobití. V prípade dohody dám k autu aj ďalšiu sadu celoročných pneumatík na elektrónoch. Najazdené km: 320000
Hyundai Tucson 1,6GDi 97kW (132k) r.2016 - šedý
Hyundai Tucson 1,6GDi 97kW (132k) r.2016 - šedý Predám Hyundai Tucson 1,6GDi 97kW (132k) r.2016, za výhodnú cenu. Farba: hnedá metalíza Palivo: benzín Prevodovka: manuálna 6-stupňová Kúpa je možná v hotovosti, ale aj na splátky. Na toto vozidlo Vám vieme v prípade potreby na počkanie vybaviť výhodné financovanie (leasing je na toto vozidlo možný aj bez akontácie, doba splácania 12 - 96 mesiacov, schválenie je možné aj keď Vám z Vášho príjmu nevychádzajú splátky / nedostatočná platobná kapacita), možná je aj výmena za Vaše staré vozidlo / odpočítanie hodnoty Vášho starého auta na protiúčet. Pri kúpe v hotovosti možnosť voľnej cenotvorby - navrhnite cenu (Vaša cenová ponuka pre kúpu v hotovosti môže byť schválená, prípadne Vám bude ponúknutá protiponuka s minimálnou odpredajnou cenou tohto vozidla). Viac info telefonicky alebo e-mailom cez kontaktný formulár nižšie (na SMS neodpovedáme). V prípade záujmu prosím volajte na tel.č. O95O3994O9. ...a nezabudnite spomenúť, že voláte na JOPky :-)
Plne vybavené SUV r.2018 s panoramou, 1.majiteľ, za 333€/mes
► Akontácia 0€ ◄ ► Splátka 333€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Minimálny vek 18 rokov ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov ✔️ Dôchodca do veku 76 rokov ✔️ Aj na opatrovateľský príspevok alebo materskú dovolenku Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelej výbave, nízkym nájazdom a ťažným zariadením, aj na splátky, bez odstupného / bez akontácie a so splátkou od 333€, prípadne je možný aj predaj v hotovosti, v skvelej výbave a prevedení (na takto vybavený kus najlepšia cena na Slovensku), r.v.2018, 7-st.automat, úsporný a výkonný diesel CRDi s výkonom 143 koní, hnedošedá tmavá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (s nízkym nájazdom - aj to diaľničné km), spoľahlivý, maximálne zachovalý, ešte v záruke. Pôvodný stav, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je absolútne najvyššia výbava, akú bolo možné do tohto modelu objednať (veľká dotyková navigácia, príplatkový audio systém s Android auto a Apple CarPlay, otvárateľná panoramatická strecha, sledovanie mŕtveho uhla, sledovanie jazdných pruhov, automatické riadenie diaľkových svetiel, LED denné svietenie, svelomety s LED pásom, dvomi LED optikami, zadné svetlomety tiež s LED technológiou, kožený interiér (perforovaná koža), vyhrievané predné i zadné sedadlá, predné sedadlá i ventilované, multifunkčný volant - vyhrievaný, budíky s veľkým farebným displejom, palubný počítač, tempomat, Keyless - bezkľúčové štartovanie, odomykanie i zamykanie vozidla, el.sedačky (nastaviteľná i spolujazdcova sedačka), 4x el.okná, vyhrievané el. zrkadlá, automatická 2-zónová klíma, fabricky zatmavené sklá, park.senzory predné, zadné + parkovacia kamera, automatický parkovací systém (auto vie samo zaparkovať i vyjsť z parkovacieho miesta), el.otváranie i zatváranie kufra, 19" príplatkové Hyundai elektróny, kompas s ukazovateľom v spätnom zrkadle, ťažné zariadenie, atď). Odstupné 0,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, výbavu a počet km je naň najnižšia cena na Slovensku. Príklad kalkulácie splátok: A: odstupné / akontácia / 1.platba: 0€ + splátky od 333€. B: odstupné / akontácia / 1.platba: 2.500€ + splátky od 299€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.