bazár, predaj, inzercia, predám

IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza

Kategória: Domy

JKV REAL ponúka na predaj krásne bungalovy, ktoré sú súčasťou projektu Slnečná lúka na novej ulici M. Čvikotu v Prievidzi. Táto moderná výstavba rodinných domov sa nachádza v časti Vlčie Kúty, ktorá je vzdialená len necelých 4 minúty autom od centra mesta Prievidza. Lokalita je pokojná a ďaleko od rušných ciest, s prírodou kúsok od lesa a blízkosťou rekreačného strediska Púšť.

Z ponuky sú k dispozícii len 4 z celkových 24 bungalovov, pričom každý z nich má prístup k inžinierskym sieťam ako je elektrina, voda, kanalizácia a príjazdová cesta. Jednotlivé bungalovy disponujú vstupnou chodbou, obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, terasou, tromi spálňami, kúpeľňou, šatníkom a technickou miestnosťou s hosťovským WC.

Bungalovy majú aj svoje súkromné záhrady, ktoré sú dostatočne veľké pre oddych a trávenie voľného času. Vlastníci si môžu pohodlne zaparkovať dve až tri autá na vlastnom pozemku. Okná z obývacej časti a spální zaručia príjemný pocit.

Podlahová plocha domu vrátane terasy je 140 m², zastavaná plocha 120 m² a veľkosť pozemku sa pohybuje okolo 390 m², samozrejme záleží od konkrétneho domu. Bungalovy majú nizkoenergetické tepelné čerpadlo a mesačné náklady sa pohybujú okolo 100€.

V súčasnej dobe sa na projekte už pracuje a bungalovy v hrubej stavbe budú odovzdávané už onedlho. Ak hľadáte úplne nové bývanie s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv, tieto moderné novostavby sú pre Vás tou správnou voľbou. Samozrejme, je tu aj možnosť dokončenia bungalovov do štandardu.

Cena nehnuteľnosti pri kúpe na hypotekárny úver je 225 000 € za holodom. V prípade platby v hotovosti je cena nižšia, avšak presná suma závisí od dohody medzi kupujúcim a predávajúcim. Ak sa rozhodnete pre dokončenie nehnuteľnosti do štandardu, predajná cena sa zvyšuje na cca 245 000 €. Konkrétna suma však závisí od výberu vzorov, dekorov a ďalších možností prispôsobenia podľa vašich predstáv.

V prípade záujmu o bližšie informácie nás kontaktujte:
Miroslav Polerecký
Mobil:
E-mail: polerecky@
IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza
Podobné inzeráty
Rekreačný vila dom v rezidencii Slnečná Lagúna - Na Predaj
Exkluzívne ponúkame na predaj luxusný REKREAČNÝ VILA DOM v rezidencii SLNEČNÁ LAGÚNA na brehu Zemplínskej Šíravy, ktorý získal ocenenie STAVBA ROKA. Novo vybudovaný resort Slnečná Lagúna ponúka deväť vila domov priamo na brehu slovenského mora Zemplínskej šíravy na Medvedej hore s najkrajšou plážou, príjemným vstupom do vody s možnosťou vodných aktivít – jachting, vodné skútre, vodné lyžovanie a iné. Kúpou vila domu sa stávate rezidentom resortu Slnečná Lagúna a získavate aj viaceré benefity v priľahlom rekreačnom zariadení Sun Beach Resort. Z každého vila domu sa vám naskytne jedinečný výhľad na vodnú hladinu Zemplínskej Šíravy. Ranné zobúdzanie s nádherným výhľadom, či večerné posedenie pri západe slnka naberie na Vašej terase nový rozmer. Ku každému vila domu prislúcha aj pozemok a minimálne jedno parkovacie státie na súkromnom parkovisku s povoleným vjazdom iba pre rezidentov. Vstup do resortu viete ovládať z domu, ale aj z mobilu, ak napríklad čakáte hostí. Vnútorná dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, 2x kúpeľne, troch spální a kuchyne spojenej s obývačkou. Z obývačky a spálne máte prístup na krásnu terasu o rozlohe 30 m2. Zastavaná plocha domu je 116 m2 + priľahlý pozemok 89 m2 a parkovacie státie. Vila dom sa predáva v stave holodom s možnosťou dokončenia na kľúč. V cene holodomu je: - 1x parkovacie státie ( LV od parkingu ) - Zahrnutá spoločná investícia do areálu ( cesty, chodníky, oplotenie, oporné múry ), brány, centrálneho kamerového systému a wifi - 3x HS portál na terase - 2x Klimatizácia ( vonkajšia a 2x vnútorná jednotka ) - Centrálna rekuperácia celého domu - Skryté vonkajšie elektrické žalúzie - 4x nerezová konzola so zabudovanými troma výsuvnými elektrickými makízami GARDENA - sadrokartónové stropy - predpríprava na vnútorný krb Slnečná Lagúna sa nachádza v najkrajšej a najvyhľadávajnejšej lokalite na Zemplínskej šírave. Rekreačná oblasť láka najčistejšou vodou s plytkým vstupom, pokojnou hladinou vhodnou na plávanie, alebo i kotvenie jácht, či prekrásnou panorámou poloostrova vulkanického pôvodu, ako i malým a jediným ostrovčekom Zemplínskej šíravy. V letných mesiacoch je práve táto lokalita vyhľadávaná turistami z celého Slovenska, ale i zahraničia. Cena v RK V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle . Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :) Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Zastavaná plocha: 116m² Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 205m² Rozloha pozemku: 89m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: áno
NOVOSTAVBY - Rodinné domy - Lúka nad Váhom
Na predaj novostavby rodinných domov v novej IBV Bývanie pod kaštielom – Lúka Aktuálne vo výstavbe prvá etapa - 4 RD – Predpokladaný termín kolaudácie JÚN 2023. Rozlohy pozemkov s RD od 292,5m2 do 301m2. Užitková plocha dvojpodlažného domu : 104,45m2 + terasa 4,5 m2 + balkón 3,4m2 VYHOTOVENIE STAVIEB: ZÁKLADY - Základové pásy z prostého betónu v kombinácií s tvárnicami DT 30mm - Základová doska železobetónová MURIVO - Nosné murivo tehlové 30 brúsená (300mm) - Priečkové murivo tehlové 11,5 brúsená (115mm) - Preklady prefabrikované + Monolitické železobetónové - Atikové murivo 30 brúsená + železobetónový veniec SCHODISKO - Železobetónové STROPY - Strop nad prízemím a poschodím montovaný železobetónový PREMAC - Balkón monolitický železobetónový vrátane zábradlia a povrchovej úpravy STRECHA - Štrk frakcia 8 - 16 mm, hr. 80mm - Povlaková krytina fólia - Tepelná izolácia polystyrén EPS hr. 300 mm - Spádové kliny polystyrén EPS hr. 10 mm - 150 mm FASÁDA - Tepelná izolácia polystyrén EPS HR. 200 mm - Vonkajšia fasáda silikónová hr. zrna 1,5 mm, farba biela + čierna PODLAHY - Tepelná izolácia polystyrén EPS HR. 100 mm - Anhydridový poter hr. 55 mm POVRCHY STIEN A STROPOV - Interiérové omietky vápenocementové strojové - Biely náter 2x VÝPLNE OTVOROV - Vstupné dvere a balkónové dvere plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba exteriér čierna, interiér biela - Okná plastové 7 komorové s izolačným trojsklom, farba exteriér čierna, interiér biela - Terasové dvere posuvné HS portál, farba exteriér čierna, interiér biela VYKUROVANIE, VETRANIE, CHLADENIE - Podlahové vykurovanie elektrické termokáble, termostatické nastavenie v každej miestnosti - Ohrev teplej úžitkovej vody elektrický bojler s vyhrievacím telesom - Centrálna rekuperácia ELEKTROINŠTALÁCIA - Rozvody prevedené podľa projektovej dokumentácie - Interiér vypínače a zásuvky farba biela - Osvetlenie ukončené spojkou - Elektrický kábel pre záhradný domček, záhradné osvetlenie, studňu, závlahu VONKAJŠIE SPEVNENÉ PLOCHY, PLOTY, POZEMOK - Záhrada zarovnaná ornica - Vonkajšia terasa - Betónová - Parkovacie miesta, chodníky - betónové Podrobný popis na vyžiadanie. V cene dokončenie do stavu holodomu Možnosť nehnuteľnosť dokončiť finálne podľa vizualizácií, a tiež možná zmena farieb a materiálov. Prílohy : pôdorys Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, kontaktujte ma na č. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky za : vyhotovenie autorizovanej kúpnej zmluvy [ garantovaný zápis do 20 dní od podania na kataster ], návrh na vklad do katastra, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo.
Rodinný dom s garážou a záhradou, Lúka
Vo výhradnom zastúpení majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom na pozemku vo výmere 600 m2 v obci Lúka okr. Nové Mesto nad Váhom. Súčasťou domu je i samostatná kúpeľňa, WC, špajza. Dom je v pôvodnom ale udržiavanom stave. Bol postavený v 70-tich rokoch a pozostáva z betónových základov a s pálenou tehlou murovaných stien, dom je celo-podpivničený. Na poschodí sa nachádza manzardka s balkónom. Možnosť doplniť v prípade záujmu, poschodie o ďalšie miestnosti. Dom je napojený na plyn, elektrinu a novovybudovanú vodovodnú prípojku. Dom je napojený na žumpu, pretože v dedine nie je vybudovaná kanalizácia. Na pozemku sa nachádza 6 m hlboká studňa, ktorú možno využiť na polievanie záhonov či trávnika. V zadnej časti pozemku je vybudovaná letná kuchyňa s malou špajzkou a súčasťou tejto prístavby je i garáž. Dom sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku. V celkovej cene je i záhrada 430 m2 a trvalé trávnaté plochy 300 m2, ktoré sa nachádzajú samostatne vo svahu nad domami, momentálne neudržiavané pozemky, vhodné napr. na chov včiel resp. sad. Do obce možno zísť priamo z diaľnice a dom sa nachádza asi 2-3 minúty od samotného zjazdu z diaľnice. V obci je i škola a predajňa potravín. Obec LÚKA sa nachádza v blízkosti hradu Tematín, nájdete tu známy prameň LUCKA, kúsok od rekreačného strediska Bezovec, 12 km od Piešťan a 15 km od Nového Mesta nad Váhom. V blízkosti obce sa natáčal známy televízny seriál Horná Dolná. Sú tu výborné podmienky na turistiku a cyklistické výlety do okolia. Pomôžeme s vybavením hypotéky. Viac informácií a obhliadka na tel. č.
Rodinný dom v obci Lúka pri Piešťanoch
Predáme rodinný dom v obci Lúka pri Piešťanoch na slnečnom pozemku v tichej ulici v centre obce, výborne dostupná lokalita cca. 2 min. autom z diaľnice. Kvalitná tehlová stavba, podkrovný rodinný dom s manzardou zo 70-tich rokov , betonové murované pivnice, v prednej časti domu boli vymenené nové plastové okná a vstupné dvere, nová vodovodná prípojka. Veľké podkrovie je možné prerobiť na ďalší byt. Rodinny dom sa začal prerábať. Na rekonštrukciu rodinného domu je možné aktuálne požiadať o dotáciu na prerábku zo št.fondu obnovy. Obec Lúka sa nachádza v blízkosti hradu Tematín, známy vodný prameň Lucka , kúsok od rekreačného strediska Bezovec a obec Horná Dolná, 12 km od Piešťan a 15 km od Nového Mesta nad Váhom. Výborné podmienky na letnú i zimnú turistiku. Rodinný dom je možne kúpiť po dohode aj s väčším cca. 10 árovým pozemkom s príslušenstvom garážou, stodolou, pivnicou a samostatným vstupom zo zadnej časti. Viac informácií o obhliadka tel.:
Rodinny dom v obci Luka pri Piešťanoch
Predám rodinný dom v obci Lúka pri Piešťanoch na slnečnom pozemku v tichej ulici v centre obce, výborne dostupná lokalita cca. 2 min. autom z diaľnice. Kvalitná tehlová stavba, podkrovný rodinný dom s manzardou zo 70-tich rokov , betonové murované pivnice, v prednej časti domu boli vymenené nové plastové okná a vstupné dvere, nová vodovodná prípojka. Veľké podkrovie je možné prerobiť na ďalší byt. Rodinny dom sa začal prerábať. Na rekonštrukciu rodinného domu je možné aktuálne požiadať o dotáciu na prerábku zo št.fondu obnovy. Obec Lúka sa nachádza v blízkosti hradu Tematín, známy vodný prameň Lucka , kúsok od rekreačného strediska Bezovec a obec Horná Dolná, 12 km od Piešťan a 15 km od Nového Mesta nad Váhom. Výborné podmienky na letnú i zimnú turistiku. Rodinný dom je možne kúpiť po dohode s 5 arovym alebo aj s väčším cca. 10 árovým pozemkom s príslušenstvom garážou, stodolou, pivnicou a samostatným vstupom zo zadnej časti.
PEKNÝ RODINNÝ DOM CENTRUM MESTA
Radi by ste bývali v novostavbe rodinného domu v lukratívnej časti mesta? Vaša Realitná ponúka na predaj 10 ročný jednopodlažný rodinný dom o rozlohe 132m2 so záhradou v blízkosti centra mesta Prievidza na pozemku o rozlohe 445m2. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza na ulici Necpalská cesta v Prievidzi. Rodinný dom je situovaný je v exponovanej časti mesta Prievidza, presnejšie na ulici Necpalská cesta. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti centra mesta Prievidza a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, pošta, banky, detské ihrisko, LIDL, škola, škôlka a ostatná mestská vybavenosť cca 5min. chôdze. Neďaleko sídli SOŠ stavebná a Gymnázium vzdialené cca. 10 minút chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 3 minúty od domu a autobusová a železničná stanica v Prievidzi asi 10min. chôdze. V blízkosti domu je futbalový štadión a športový areál SOU stavebné, kde sa taktiež nachádza futbalové ihrisko a tenisové kurty. Klimatizované fitnes centrum sa nachádza cca. 5 minúty chôdze od domu. Dom: Rodinný dom tvorí vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom a sprchovým kútom, ktoré sú v pôvodnom stave. Ďalej je samostatná izba, obývačka s krbom prepojená s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu. Zadnú časť domu tvorí samostatná izba s krbom a samostatnou kúpeľňou s WC a vaňou. Dom je zateplený a o kúrenie sa stará plynový kotol, ktorý ohrieva TUV a aj vodu do radiátorov. Samozrejmosťou je napojenie domu na všetky inžinierske siete. Výhody: POLOHA, SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK, ZNALECKÝ POSUDOK NA 216.000€ CENA JE 164 990 € V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. , , alebo napíšte mail na mironpetras@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.