bazár, predaj, inzercia, predám

IBA U NÁS NIŽŠIA CENA Pozemok na chatu v rekreačnej časti Br

Kategória: Pozemky

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj záhradný pozemok v rekreačnej oblasti Bratislavy, Devínska Nová Ves – Devínske Jazero. Rovinatý slnečný pozemok
má rozlohu 960 m2. Od hlavnej asfaltovej cesty k nemu vedie krátka nespevnená cesta. Obecný vodovod, elektrická skrinka a inžinierske siete sú dostupné iba niekoľko metrov od hranice pozemku. V prípade dohody je možné dotiahnuť inžinierske siete priamo na uvedený pozemok.

Pozemok je definovaný ako záhradkárska oblasť s možnosťou výstavby dvojpodlažnej chaty s pôdorysom vyše 130 m2. V prípade záujmu sme pripravení ponúknuť projektovú dokumentáciu, realizáciu stavby aj možnosť získania hypotéky na financovanie nehnuteľnosti.

Oblasť Devínske jazero pozostáva z viacerých rekreačných chát. Tie sa po rekonštrukcii často menia na trvalo obývané domy.

Pozemok je priamo v rekreačnej oblasti v blízkosti lesa. Neďaleko od neho sa nachádza jazero i hrádza. Od centra Devínskej Novej Vsi je vzdialený cca 5 km, od centra Bratislavy cca 20 km.

Marek Svátek
RADO Reality Group
Tel.:
e-mail: svatek@

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Dodatok k cene: , vrátane provízie
Rozloha pozemku: 960m²
Vlastníctvo: osobné
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Internet: wifi
Inžinierske siete: blízko
Káblová televízia: nie
Orientácia: juhozápadná
Terén: rovina
IBA U NÁS NIŽŠIA CENA Pozemok na chatu v rekreačnej časti Br
Podobné inzeráty
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
Na predaj pozemok na výstavbu chaty v Zlatníckej doline
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ponúkame na predaj slnečný pozemok vhodný na stavbu celoročne obývateľnej rekreačnej chaty, v katastrálnom území Skalica, v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina. Ponúkaný pozemok sa nachádza v novobudovanej lokalite krásnej časti Zlatníckej doliny s novou príjazdovou cestou. Možnosť okamžitej výstavby rekreačnej chaty (stavebné povolenie, projekty chaty, vyňatie z pôdneho fondu, geometrický plán, kolky a vyjadrenie dotknutých orgánov je zabezpečené a zahrnuté v cene). Inžinierske siete sú priamo pri pozemku, a to elektrina a mestská voda. Predmetný pozemok nemá žiadne ťarchy, ani vecné bremená. Naprojektovaná chata je prízemná s obytným podkrovím, 4-izbová s kuchyňou, dvomi kúpeľňami s dvomi WC, a so zastrešenou terasou. Dispozične je na prízemí situovaná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou, a vstupom na terasu, ďalej dve samostatné spálne, a kúpeľňa s WC. V obytnom podkroví sa nachádza jedna spálňa, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Ponúkaný pozemok je o výmere 902 m2. Automaticky sa predáva aj podiel na privátnej ceste. Lokalita v blízkosti prírody a blízkosti mesta. Pozemok je situovaný v tichej lokalite a je dobre dopravne dostupný, len 7 km od Skalice. Nachádza sa v peknom prostredí Bielych Karpát a rozprestiera sa takmer uprostred malebnej Zlatníckej doliny. Dolina je obklopená vencom vrchov s listnatými a ihličnatými lesmi. V rekreačnej oblasti a blízko tohto pozemku sa nachádza letné kúpalisko (disponujúce tromi bazénmi - 50 m plaveckým, 25 m neplaveckým a jedným detským bazénom, toboganom, veľkým areálom), reštaurácia Koliba, Skalický salaš, rekreačné zariadenia, reštaurácia - v lete hudobné podujatia. Prírodná chránená oblasť ponúka možnosť turistiky, hubárčenia, relaxovania, jazdu na koňoch, bicyklovanie, priehradu Mlynky a rekreačnú osadu Mlynky. Cez Zlatnícku dolinu vedie niekoľko cyklotrás označených cykloturistickými značkami. Taktiež sa tu nachádza množstvo turistických trás a chodníčkov. Pre nadšencov adrenalínu je v Zlatníckej doline vybudovaná lanová dráha TARZÁNIA, ako aj BIKE ARÉNA ZLATNÍCKA DOLINA. Vybudovaný bol 4 km XC OKRUH, ktorý sa skladá zo štyroch na seba nadväzujúcich trailov. Cena: 78.900 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Dáša Vlková, RSc. - - grandreality@ Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
Na predaj stavebné pozemky na Domaši -rekreačná oblasť Dobrá
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj lukratívne pozemky s elektrickou prípojkou o ideálnej veľkosti na Domaši – časť Dobrá! Link na videoobhliadku: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: • Lokalita: Domaša – rekreačná oblasť Dobrá - zátoka • Účel využitia: výstavba rekreačnej chaty • Sklon pozemku: rovinatý POPIS POZEMKOV A ICH VYUŽITIE: • Pozemky sa nachádzajú v najkrajšej rekreačnej oblasti Domaše Dobrá- zátoka • Prístup k pozemkom: po obecnej a súkromnej ceste • Možnosť výstavby rekreačných chát PLOCHA POZEMKOV: • Ponúkané pozemky o veľkosti: - 369 m2 + podiel na prístupovej ceste (označený ako 4A) - 369 m2 + podiel na prístupovej ceste (označený ako 3A) - 369 m2 + podiel na prístupovej ceste (označený ako 2A) - 370 m2 + podiel na prístupovej ceste (označený ako 1A) - 369 m2 so základovou doskou + podiel na prístupovej ceste (označený ako 3B) - 368 m2 so základovou doskou + podiel na prístupovej ceste (označený ako 4B) INŽINIERSKE SIETE: • Elektrická prípojka na pozemkoch OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: • Pozemky sa nachádzajú vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti • Tiché a krásne prostredie • Cca 400 m od pláže • V blízkosti je vybudovaných a skolaudovaných viacero nových rekreačných chát a rodinných domov • V rekreačnej oblasti sa nachádza obchod, reštaurácie, sieť ubytovacích zariadení pri ktorých sa nachádzajú ihriská na plážový volejbal, tenisový kurt a mini golfové ihrisko • Plánovaná výstavba v rekreačnej oblasti Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie • Lukratívna lokalita • Dopravnú dostupnosť v rekreačnej oblasti zabezpečuje autobusové spojenie SAD • Bezproblémová dopravná dostupnosť do okresného mesta Vranov nad Topľou23 km, krajské mesto Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc CENA: - 369 m2 (označený ako 4A) – 43. 900 Eur - 369 m2 (označený ako 3A) – 43. 900 Eur - 369 m2 (označený ako 2A) – 47. 900 Eur - 370 m2 (označený ako 1A) – 49. 900 Eur - 369 m2 so základovou doskou (označený ako 3B) – 54. 990 Eur - 368 m2 so základovou doskou (označený ako 4B) – 54. 990 Eur Platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pomôžeme Vám s jej vybavením. Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na:
Stavebný pozemok v rekreačnej oblasti Kurinec
VŠEOBECNE: Lokalita: Rimavské Janovce, Kurinec / Zelená Voda Účel využitia: pozemok určený na výstavbu rodinného domu / rekreačnej chaty Sklon pozemku: rovinatý POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: * prístup na pozemok po asfaltovej ceste * pozemok sa nachádza v rekreačnej oblasti Kurinec * mesto Rimavská Sobota: 5 km * vodná nádrž Kurinec: 500 m PLOCHA A ROZMERY: * ponúkaný pozemok má plochu 1243 m 2 * rozmery 25 x 50 m INŽINIERSKE SIETE: V dosahu všetky inžinierske siete - elektrina, kanalizačná prípojka, plynová prípojka, vodovodná prípojka OKOLIE a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: * pozemok susedí s asfaltovou prístupovou cestou, * v tesnej blízkosti je vybudovaných a skolaudovaných viacero rodinných domov * dostupnosť lokality pár minút od vodnej nádrži Kurinec PLATBA: * CENA: 39.000€ * v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) CELKOVÝ DOJEM: * pekný pozemok neďaleko vodnej nádrže a termálneho bazénového komplexu vhodný na výstavbu rodinného domu ako aj rekreačnej chaty
HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Bátovce, s projekto
Ponúkame vám na predaj krásny, slnečný pozemok v pokojnej a tichej lokalite rekreačnej oblasti obce Bátovce, okres Levice. Pozemok vedený ako parcela registra C charakterizovaný ako trvalý trávny porast je zatrávnený a slnečný, s celkovou výmerou 555 m2 (s orientačnými rozmermi 12 x 45 m2). Pozemok je lichobežníkového tvaru a mierne svahovitý, pri ceste je najužší a zvažuje sa od príjazdovej komunikácie smerom nadol. Pozemok je orientovaný na severovýchod-juhozápad. Okolité pozemky sú zastavané rekreačnými chatami. Súčasťou predaja pozemku je kompletná projektová dokumentácia ku stavbe rekreačnej chaty/menšieho rodinného domčeka. IS - elektrická prípojka v dosahu do 3 m, prípojka obecného vodovodu v blízkom dosahu. Napojenie na IS rieši projektová dokumentácia. Podľa projektu bola na pozemku plánovaná výstavba jednopodlažnej rekreačnej chaty so suterénom s rozmermi základného tvaru 6x7,5 m so zastavanou plochou 45 m2, úžitkovou plochou 74 m2 a rozlohou terasy 22 m2. Na pozemku na spevnenej ploche sa podľa projektu majú nachádzať dve parkovacie miesta pre osobné automobily umiestnené pri príjazdovej komunikácii. Pozemok je oplotený a momentálne neudržiavaný. Spevnená prístupová cesta k pozemku umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a k dispozícii ihneď. Vzhľadom na lukratívnu, vyhľadávanú lokalitu len 15 minút od mesta Levice, cenu, pokojné a tiché prostredie obklopené zeleňou, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam. Obec Bátovce, ako aj jej okolie, ponúka mnoho možností relaxu, či už rybárčenie pri vodnej nádrži Lipovina, ktorá je od rekreačnej oblasti vzdialená do 900m, hubárčenie, vodné športy, prechádzky nedotknutou prírodou alebo chalupárčenie. Nehnuteľnosť sa nachádza v prevažne zastavanej a súkromnej oblasti, ponúka teda možnosť stať sa novým obyvateľom komunity chalupárov, ktorí toto miesto navštevujú často a radi. Na vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-59893. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantovan
HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Liptovský Mikuláš -
Ponúkame na predaj slnečný rovinatý investičný pozemok pri Liptovskej Mare o veľkosti 1761 m2, nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti budúcej chatovej rekreačnej oblasti medzi Liptovským Trnovcom a Liptovskou Ondrašovou - mestskou časťou Liptovského Mikuláša. Podľa dostupnej územnoplánovacej informácie sa uvedený pozemok nachádza v navrhovanom urbanistickom bloku zmiešané územie s prevahou zariadení pre šport a rekreáciu, kde maximálna výška zástavby sú dve nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Pozemok je vhodný nielen na výstavbu rekreačných chát, ale aj pre rôzne zariadenia pre šport a rekreáciu, zariadenia verejného stravovania, zariadenia obchodu a služieb, ale aj zariadenia pre kultúru a zábavu. Majiteľom prístupovej cesty k pozemku je developer vlastniaci okolité pozemky. Developer plánuje v tejto rekreačnej oblasti vybudovať pozemnú komunikáciu a inžinierske siete (elektrické, vodovodné, kanalizačné, splaškové a dažďové prípojky a optickú internetovú sieť) a nový majiteľ pozemku má možnosť sa s ním zmluvne dohodnúť na vybudovaní týchto sietí aj pre tento pozemok ako aj dohodnúť si zriadenie práva vstupu na prístupovú cestu k tomuto pozemku. V prípade záujmu je možné pozemok rozdeliť geometrickým plánom pre dvoch, prípadne viacerých záujemcov. Výhody kúpy tohto pozemku: * rovinatý slnečný pozemok s krásnymi výhľadmi na okolité vrchy Tatier * výhodná lokalita pri Liptovskej Mare a zároveň len 15 min. pešo od aquaparku Tatralandia * skvelá investičná príležitosť aj pre uloženie voľných finančných prostriedkov (hodnota pozemku po vybudovaní tejto rekreačnej oblasti určite vzrastie)Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: XX-62100. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát