bazár, predaj, inzercia, predám

Ihneď obývateľný priestranný 4 izbový rodinný dom …

Kategória: Domy

Ihneď obývateľný priestranný 4 izbový rodinný dom s garážou v obci Močenok

Popis: V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkam na predaj priestranný rodinný dom nachádzajúci sa v pokojnej časti obľúbenej obce Močenok. Vďaka technológii matterport sa môžete po dome "virtuálne poprechádzať" a porozmýšľať, ako si domček prispôsobiť svojim požiadavkám: dom bol postavený z tehál v roku 1964, a prístavba bola pristavaná v roku 1970 z blokov. Vedľa domu sa nachádza garáž s výmerou 30 m2, ktorá môže slúžiť aj ako dielnička pre domáceho majstra. Celková výmera pozemku je 649 m2.

Dom s veľkorysou výmerou 156 m2 dispozične pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, novej kúpeľne s toaletou, pôvodnej kúpeľne, komory a chodby.
Približne pred 3 rokmi bola zrealizovaná čiastočná rekonštrukcia domu:
- plastové okná
- nová kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a novým bojlerom
- nový plynový kotol
- nová kanalizácia

Kúrenie v dome je ústredné s radiátormi a novým kotlom. V chladnejšom jarnom alebo jesennom období je možné si prikúriť novými kozubovými kachľami na tuhé palivo alebo gamatkami v stredovej izbe.
Dom je čiastočne podpivničený s dvomi samostatnými pivnicami. V jednej je kotol a druhá bola využívaná ako vínna pivnica s klenbou.
Na polievanie záhrady slúži studňa s ponorným čerpadlom.
Dom je napojený na plyn, elektrinu, vodu a kanalizáciu. Náklady na plyn a elektrinu sú približne 120 EUR mesačne.

Rodičov menších detí poteší, že v tesnej blízkosti domu je materská škola a neďaleko je základná škola. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, obchody, zdravotné stredisko, reštaurácie.
Obec Močenok sa nachádza medzi mestami Nitra a Šaľa s dobrou dostupnosťou na diaľnicu R1.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku Vášho nového domova.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 186
Plocha obytnej časti m2: 156
Výmera pozemku m2: 649
Zastavaná plocha m2: 156
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku: 1964
Rok poslednej rekonštrukcie: 2020
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa
Kúrenie: Plynové,Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Áno
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: Kúpelňa,WC
Spoločenské možnosti: ,,,,,,,
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Jana Jurinová
j.jurinova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Family
Adresa: Hlavná 2156/14
927 01 Šaľa


Telefón:
Ihneď obývateľný priestranný 4 izbový rodinný dom …
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Predám 4-izbový rodinný dom
Predám rodinný dom - 7 ročnú novostavbu, v tichej zastavanej ulici v obci Merašice, okres Hlohovec. Obec sa nachádza 15 km od Hlohovca, 20 km od Nitry a 22 km od Piešťan. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 1356 m2 (13,5 árov). Šírka pozemku je 17 m a dĺžka pozemku 80 m. Pozemok je mierne svahovitý s nádherným výhľadom na okolie. Má obrovský potenciál ďalšieho využitia (bazén, garáž, multifunkčné priestory...). Dom je samostatne stojací s rozmermi 10 m x 18 m, súčasťou domu je zadná veľká terasa s rozmermi 4mx7m. Celková zastavaná plocha domu je 184 m2, pričom obytná plocha je 144 m2. Dom má malú bočnú terasu so schodiskom. Ide o 4-izbový dom, ktorého súčasťou je kuchyňa, veľká kúpeľňa, technická miestnosť, obývacia miestnosť, a tri spálne. Kuchyňa je prepojená s obývacou miestnosťou. Interiér je plne funkčný a ihneď obývateľný, nevyžaduje žiadne rekonštrukcie alebo dodatkové stavebné práce. Kuchyňa je štandardne vybavená. Dom má plynovú prípojku, plynový kotol na ohrev teplej vody (Vajland), po celej ploche domu je podlahové kúrenie. Vodoinštalácia je napojená na obecný vodovod. Dom má štandardné elektrické rozvody, vodoinštaláciu, plynovú prípojku, elektrickú prípojku. Dom má samostatný odpad - monolitická žumpa objem 16 m3. Možnosť pripojenia v budúcnosti na obecnú kanalizáciu. Vodovodná šachta má pripojenie na obecný vodovod. Dom je postavený zo stavebného materiálu Porfix - 40cm, obvodové múry. Konštrukcia strechy je valbového tvaru, krytina betónová škridla Bramak. Na streche sa nachádzajú 2 bleskozvody so 4 zvodmi uzemnenými v základe domu. Dom je zateplený Nobasil, hrúbka 10cm a aplikovaná fasáda. Zo stavebných prác zostáva dokončiť vonkajšie chodníky a vstupnú bránu. Súčasťou domu sú bočné betónové platňové múry, ktoré siahajú cca do polovice dĺžky pozemku, takisto súčasťou domu je kamenný predzáhradkový múr a bočné múry. Súčasťou domu ako odvod vody je postavený trativod dažďovej vody, ktorý je napojený na 6 zvodov. Trativod je vedený po celej dĺžke pozemku a na konci pozemku sa nachádza drenážna jama o veľkosti 20 m3. Dom je v tejto chvíli plne obývateľný, nevyžaduje žiadne stavebné alebo technické úpravy a je možnosť sa ihneď nasťahovať. Dom sa predáva bez realitnej kancelárie.
Znížená cena - Na predaj priestranný rodinný dom s garážou v
Typ: Rodinný dom Ulica: Dedina Mládeže Obec: Dedina Mládeže Realitná spoločnosť TRINITY Vám predstavuje na predaj 4-izbový priestranný rodinný dom s garážou v obci Dedina Mládeže. Rodinný dom sa predáva v pôvodnom ale v zachovalom a obyvateľnom  stave. POZEMOK - celková plocha: 714m2 - zastavaná plocha: 483m2 - na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, hospodárske budovy a vŕtaná studňa - na pozemku je samostatne stojaca garáž - pozemok je rovinatý, slnečný a oplotený DOM - 4-izbový - úžitková plocha: 185m2 - postavený je z tehly - strecha je sedlová, zo škridle - okná a dvere sú drevenné/vonkajšie rolety/ - napojený na všetky IS:/voda, plyn, elektrina / - odpad je vedený do kanalizácie - kúrenie je riešené plynovým kotlom aj na tuhé palivo - ohrev teplej vody - elektrickým novým bojlerom - čiastočne je podpivničený DISPOZÍCIA DOMU Prízemie: - dispozične pozostáva z dvoch vstupných vchodov, z prednej časti /predsiene/ a z bočnej časti /zo zádveria, vstupnej chodby/,  jednej veľkej prietrannej izby, dvoch ďalších izieb, kuchyne, veľkej kúpeľne, samostatného WC , komory, technickej miestnosti a dvoch vchodoch na povalu - letná kuchyňa + komora Podkrovie: - dispozične pozostáva z jednej izby, skladového priestoru, veľkej terasy a priestranného povalu VÝHODY - nízke mesačné náklady:cca 200.-€ mesačne - priestranný veľký rodinný dom - milí susedia, tichá a kľudná  lokalita - nakoľko dom je v pôvodnom  stvave, je udržiavaný, obyvateľný, suchý a nezateká - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný LOKALITA - milí susedia, tichá a kľudná  lokalita OBČIANSKA VYBAVENOSŤ  - v obci sa nachádza MŠ, pošta, Obecný úrad, predajne potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru , knižnica, ihrisko..... CENA: 85.000.-€ *vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 714 m2 Úžitková plocha: 185 m2 Plocha pozemku: 714 m2 Zastavaná plocha: 483 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
TOP LOKALITA – Rodinný dom Prievidza ul. Garbiarska poz. 800
Hľadáte zachovalý rodinný dom na výnimočnej adrese ? Vaša Realitná + ponúka na predaj rodinný dom v obci Prievidza na Starom sídlisku na ul. Garbiarska. Ide o jednopodlažný rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 800 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 140 m2. Úžitková plocha domu je 180 m2 LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v zástavbe rodinných domov obce Prievidza. Jedinečnosť rodinného domu umocňuje okrem perfektnej lokality, aj miesto, ktoré poskytuje súkromie, kľud , bezpečnosť, miesto kde sa nemusíte báť poslať deti na ulicu, jednoducho pocit bývania ako na dedine. Má blízku dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V tesnej blízkosti sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, posilňovňa reštaurácie a iné . Na skok do mesta, do mestského parku a taktiež aj na pešo do mesta Bojnice. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom postavený na konci 70 rokov pozostávajúci z 1 nadzemného podlažia – bungalov Na 1. NP sa nachádza zádverie, chodba, WC, komora, kotolňa, obývacia izba., chodba, kúpeľňa, spálňa, šatník, izba, kotolňa, garáž, kuchyňa RODINNÝ DOM: NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo pórobetón hr. 35 cm. Stropnú konštrukciu keramický strop ZASTREŠENIE: prestrešenie domu rovná strecha, izolácia IPA, Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: drevené okná a dvere. VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, drevené podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická hliníková, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla s ohrievačom teplej vody napojeným na solárne panely, radiátory, medené rozvody ÚK, krb v obývačke Splašky odvedené do obecnej kanalizácie Rodinný dom pôsobí veľmi príjemným dojmom s pekným rovinatým pozemkom. Súčasťou pozemku je aj vonkajšia pivnica slúžiaca ako sklad na ovocie, zeleninu alebo náradie, ale taktiež využiteľná ako parkovacie státie pre osobné automobily. Veľkou pridanou hodnotou našej ponuky, je už vypracovaný projekt s kompletnou projektovou dokumentáciou k rekonštrukcii rodinného domu, ktorý je už zahrnutý v cene. VÝHODY DOMU : TOP lokalita priestranný 4 izbový dom slnečný pozemok garáž Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@ alebo priamo na adrese Vaša Realitná + s. r. o., Bojnická cesta 4, Prievi