bazár, predaj, inzercia, predám

(IHNEĎ) Pánske štýlove hodinky Deyros

Kategória: Hodinky

Predám nové pánske štýlove hodinky značky Deyros.

Farba: strieborno-čierna.
Masívna konštrukcia, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.
Štýlový dizajn, sadnú na ruku každého pána. Obsahujú aj ukazovateľ dátumu.
3x malé ciferníky sú len imitačné.

Priemer ciferníka: 4 cm.
Hrúbka ciferníka: 1 cm.
Celková dĺžka 23 cm.

Osobný odber: Poprad
Platba prevodom na účet +1€ poštovné.
Platba dobierkou +3,50€- povinnosť prevziať zásielku.

Pozrite aj ostatné inzeráty, kliknite na Lukáš.
(IHNEĎ) Pánske štýlove hodinky Deyros
Podobné inzeráty
(IHNEĎ) Pánske štýlove hodinky Deyros, čierno-zlaté
Predám nové pánske štýlove hodinky značky Deyros. Farba: čierno-zlatá. Masívna konštrukcia, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Štýlový dizajn, sadnú na ruku každého pána. Obsahujú aj ukazovateľ dátumu. 3x malé ciferníky sú len imitačné. Priemer ciferníka: 4 cm. Hrúbka ciferníka: 1 cm. Celková dĺžka 23 cm. Osobný odber: Poprad Platba prevodom na účet +1€ poštovné. Platba dobierkou +3,50€- povinnosť prevziať zásielku. Pozrite aj ostatné inzeráty, kliknite na Lukáš.
Unisex hodinky Deyros
Predám nové unisex štýlove hodinky značky Deyros. Farba: strieborno-čierna. Masívna konštrukcia, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Štýlový dizajn, sadnú na ruku každého pána. Obsahujú aj ukazovateľ dátumu. 3x malé ciferníky sú len imitačné. Priemer ciferníka: 4 cm. Hrúbka ciferníka: 1 cm. Celková dĺžka 23 cm. Osobný odber: Poprad Platba prevodom na účet +1 € poštovné. Platba dobierkou +3,50 €- povinnosť prevziať zásielku. Pozrite aj ostatné inzeráty, kliknite na Meno.
Predám zlate hodinky Deyros
Predám zlate hodinky Deyros Nepoužité, úplne nové. Plne funkčné. T.č je vymyslene, písať do formuláru nižšie. Rad poskytnem akékoľvek ďalšie informácie. Cena 10€.
Štýlové pánske hodinky,, štýl RICHARD MILLE
Ponúkame na predaj nádherné pánske hodinky v štýle RICHARD MILLE.. Hodinky sú veľmi obľúbené,sú kvalitné a štýlové.. Majú kvalitný pohodlný remienok, tvrdeného kaučuku.. Minerálne sklíčko odolné voči poškriabaniu a nárazom..Sú v krásnej červenej maskačovej farbe.. Všetky ukazovateľe funkčné.. Moderné a štýlové Hodinky sa hodia ku každému outfitu... HODINKY POSIELAM V KRÁSNEJ DARČEKOVEJ KRABIČKE..NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..
Panske hodinky Invicta
Panske stylove hodinky Invicta ✓ stylove velke dizajnove hodinky (a aj tazke),s ktorymi budete vynikat a putat pozornost ✓ velkost cifernika je 50 mm (5 cm) ✓ datumovnik ✓ chronograf, tachymeter s otocnou lunetou (otocna v 1 smere - dolava) ✓ stopky s funkciou do 1 hodiny ✓ fumkcia s ukazovanim 24 hodinoveho formatu ( to z znamena, hodiny rozlisuju cas doobeda a poobede - takzvany a.m. a p.m.) ✓ svajciarska znacka zakupena USA ✓ svajciarsky strojcek ✓ vodotesne do 100 m ✓ sklicko vyrobene technologiou "Flame fusion", co je obdoba zafiroveho sklicka - skombinovana tvrdost zafiru a odolnost mineralneho sklicka ✓ luminiscencny material na ukazovateli casu: tritnite ✓ cifernik a hodinky su vyrobene z uslachtilej a nehrdzavejucej ocele (Stainless Steel) ✓ hodinky su na ciferniku a remienku pozlatene ✓ remienok je z uslachtilej ocele ✓ stylova originalna krabicka - - - - - Hodinky su nove, s foliami na povrchu. - - - - - Cislo vymyslene. Kontakt e-mailom a v pripade vazneho zaujmu aj mobilom.
Pánske, dámske náramkové hodinky
Predám: 1.Úplne nové funkčné značkové pánske náramkové to limitovaná edícia F1 Williams team. Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email. Ideálny je osobný odber, resp.pri platbe vopred na účet zašlem poštou, t.j. + poštovné podĺa platného cenníka slovenskej pošty. Cena 35€. 2.Quartz hodinky, prasknute sklíčko,nutná vymena, cena 4€ 3.Quartz hodinky s ciferníkom, použivané,remienok funkčny, ale náročnejší užívateĺ si ho može vymeniť,cena 9€ 4.Quartz hodinky s čiastočným ciferníkom,velmi málo používané, prasknuté sklíčko,sú na ňom také bodky cena 9€ 5.Quartz Telstar,čierny remienok,pár krát použité,cena 6€ 6.Úplne nové,ešte ani nevybalené, zn.Eger TypA226,cena 9€ 7.Úplne nové hodinky zn.RICHARDS ZEGER FRANCE,značkový kožený náramok zn.GENUINE LIZARD, Italy (vid.detailne foto),cena 25€ 8.Dámske náramkové hodinky zn.ACQUA Quartz,pár krát nosené,cena 13€ 9.Dámske naramkové hodinkz z AVONu,nenosené vobec,povodná cena 21€,teraz cena 9€ 10.Dánske náramkové hodinky zn.SEIKO,nosené,cena 13€ 11.Dámske náramkové hodinky s hnedým ciferníkom, biely umelý remienok, úplne nové, nenosené, cena 7€ 12.Dámske digitálky Magnum,nenosené (nevhodný darček), cena 5€ Podrobnejšie info,resp.ďalsie foto iba cez email.Na SMS nereagujem, volajte,resp.píšte na email.