bazár, predaj, inzercia, predám

Ikea BAVE 5 stropnych bodovych svetiel na kolajnici

Kategória: Svietidlá, Lampy

Cisto nove nepouzite.
Stropná lišta s piatimi bodovými LED svetlami

Svetelný tok: 1350 lm
Dĺžka: 120 cm
Priemer tienidla: 3 cm
Výkon: 18 W
Ikea BAVE 5 stropnych bodovych svetiel na kolajnici
Podobné inzeráty
Ikea BAVE 3 stropne bodove svetla na kolajnici
Cisto nove. Nepouzite. LED strop. koľajnica, 3 osv, biela Svetelný tok: 800 lm Dĺžka: 78 cm Šírka: 3 cm Priemer tienidla: 3 cm Výkon: 11 W
lankový systém Mac II
Kompletný lankový systém Mac II z kovu, kompletná sada pozostávajúca z 10 m kábla, transformátora a piatich štvorcových bodových svetiel. Tento lankový systém je jednoduchý montážny koncept, ktorý je vdaka modernej 12 V technológii bezpecnejší ako bežné 230 V inštalácie. Vodivé lanká umožnujú dlžku systému 5 m, pozdlž ktorého je možné úplne volne umiestnit pät bodových svetiel. Tieto sú otácatelné, a tým umožnujú súcasné osvetlenie rôznych objektov. povodna cena 119,90 € osobný odber v KN
Nový set bodových svetiel so zľavou
Predám set bodových svetiel Kanlux Tribis II - čisto nové, zľava 10 €/ks oproti eshopu. Kúpil som navyše a nevyužijeme ich. V balení sú 3 kusy. Mám 2 balenia. Bližšie info:
Led modul do stropných svetiel
Predám 1ks nový LED modul do stropných svietidiel. Je náhradou za žiarovky či iné svetlené zdroje. V pôvodnom svietidle je nutné odpojiť žiarovku a objímku pre žiarovku. Výhody modulu: - zaberie menej miesta ako. žiarovka -vyššia svietivosť - väčší uhol svietenia - svetlo produkované modulom neškodí Vášmu zraku - koncentrované rozloženie diód na module zabezpečuje rovnaký tok svetla do celej miestnosti - jednoduchá inštalácia pomocou magnetov Napatie: 220V/50Hz Svetelný tok: 1020lm Farba svetla: teplá biela 3000K Príkon: 12W Uhol svietenia: 170° Životnosť: 17500 hod. Priemer: 130mm Tel.č.: , poprosím vás - SMS mi nepíšte - na SMS NEREAGUJEM. Najlepšie osobný odber, možnosť vyskúšať. Pokiaľ čítate uvedený inzerát, tak je AKTUÁLNY.
Predam 2ks sklenenych stropnych svietidiel
Predam 2 ks sklenenych stropnych svietidiel, nerozbite, funkcne, rozmery- obidve 32x32cm. Cena dohodou. Inzerat plati do vymazania.
Predám 6ks stropných svietidiel
Predám 6ks stropných svietidiel. Staršie nepoškodené, vzhľadné svietidlá. Rozmery 24x24x9,5cm Výrobca GLOBO, na jednu žiarovku, max 60W, E27, ILLU, 230V-50Hz Rozumnej dohode na cene sa nebránim. Len osobný odber. Klikni na meno a pozri aj ostatné moje inzeráty. Vyhľadávanie:(do izby, bytu, dieľne, spáľne detskej izby, kuchyne, pracovne, kancelárie)