bazár, predaj, inzercia, predám

IKEA BEDDINGE s novým poťahom

Kategória: Sedacie súpravy

Predám rozkladaciu pohovku IKEA BEDINGE v zánovnom stave, s vymeneným poťahom béžovej farby.
Ľahko sa dá premeniť na manželské postele. Ľahko sa udržiava v čistote - odnímateľný kryt je možné použiť na chemické čistenie.
Rozmery výrobku :Šírka x Hĺbka x Výška x Hĺbka sedu x Výška sedáku x Šířka postele x Dĺžka postele 200 x 104 x 91 x 71 x 40 x 140 x 200 cm.
IKEA BEDDINGE s novým poťahom
Podobné inzeráty
rozkladacia pohovka Ikea Beddinge/Nyhamn
pohodlna pohovka, lahko rozkladatelna systemom klik-klak do troch poloh, je urcena aj na denne spanie (plocha lozka 140x200cm), rozkladatelna aj bez potreby skladania potahu. Bezovy potah je rozzipsovatelny na dve casti a pratelny v pracke. Vyborny stav, predava sa bez deky a vankusov.
Grönlid rozkladacia sedačka Ikea
Predám rozkladaciu sedačku Grönlid z Ikea. Daju sa na nu kupit nove potahy v Ikea. Matracový poťah je zašpinený (vid. na 5. foto) Predávam ju za 400€ z vánkúšmi(4ks) a z matracom v obchode stojí 880€. Inzerát platí do zmazania! Prosím píšte SMS Link na sedačku:
Sedačka Karup a Kreslo Ikea
Predám používanú variabilnú pohovku od Karup Design. Cena: 200Eur Prikladám link pre parametre, kde je nová stále v predaji: Predám používané kreslo z Ikei Cena: 120Eur Prikladám link pre parametre, kde je nová stále v predaji: Preferovaný predaj ako set,pri odkupe obidvoch kusov možná zľava. Možnosť kúpiť aj jednotlivo.
IKEA Klippan + 2 originálne poťahy
Predám staršiu dvojpohovku IKEA Klippan (koženková, biela, pevnejšia ako látková) v dobrom stave + dva originálne poťahy IKEA (Sivý a s čierno-bielymi vzormi). Pohovka má cca. 13 rokov, relatívne málo používaná. Pohovka nie je rozťahovacia. Dôvod predaja - kúpa novej. Osobný odber Pusté Sady. V prípade otázok ma môžete kontaktovať telefonicky alebo mailom.
Sedacka SÖDERHAMN IKEA 3dielna
Predam novu sedacku z IKEA, model SÖDERHAMN 3-miestny sedací diel. sedacka je nova, zlozena. farba svetlo svetlo seda. povodna cena kupean 550,- Euro. rozmery vo forkach, pripadne na IKEA stranke.
Ikea EKTORP dvojpohovka
Biela dvojpohovka EKTORP s nahradnym potahom s kvetinovou potlacou. Rozmer: DxVxH 179x88x88cm