bazár, predaj, inzercia, predám

IKEA Klippan + 2 originálne poťahy

Kategória: Sedacie súpravy

Predám staršiu dvojpohovku IKEA Klippan (koženková, biela, pevnejšia ako látková) v dobrom stave + dva originálne poťahy IKEA (Sivý a s čierno-bielymi vzormi). Pohovka má cca. 13 rokov, relatívne málo používaná. Pohovka nie je rozťahovacia. Dôvod predaja - kúpa novej. Osobný odber Pusté Sady. V prípade otázok ma môžete kontaktovať telefonicky alebo mailom.
IKEA Klippan + 2 originálne poťahy
Podobné inzeráty
Predám pohovku Klippan (Ikea) +zdarma dvojpodlažný stolík
Predám dvoj pohovku klippan, bielu z umelej kože,zachovalý stav, mierne popraskaná (viď.foto), je možné dokúpiť nový látkový poťah v Ikei, a k nej dám zdarma sklenený dvojpodlažný čierny stolík na kolečkách (tiež Ikea), osobný odber.
IKEA KLIPPAN
ponúkam na predaj dve sedacie súpravy vo veľmi zachovalom stave / ako nové. obe sedačky boli malo používané, slúžili len ako dočasne sedenie. farba: Bomstad čierna eco koža na sedačky sa dá dokúpiť aj originál poťah ktorý má estetický aj ochranný charakter. parametre: Odolné kovové pružiny v sedadle dodávajú pohovke pohodlie. Môžete si na nej užívať celé roky oddychu. Pevný poťah Bomstad je vyrobený z odolného materiálu, ktorý je na dotyk ako koža. Látka je vyrobená zo zmesi polyesteru a bavlny a je potiahnutá ochrannou polyuretánovou vrstvou. Poťah sa jednoducho udržiava čistý, pretože ho možno utrieť špongiou namočenou vo vode alebo jemnom čistiacom prostriedku. Rozmery Šírka: 177 cm Hĺbka: 88 cm Výška: 66 cm Hĺbka sedadla: 54 cm Výška sedadla: 43 cm
Grönlid rozkladacia sedačka Ikea
Predám rozkladaciu sedačku Grönlid z Ikea. Daju sa na nu kupit nove potahy v Ikea. Matracový poťah je zašpinený (vid. na 5. foto) Predávam ju za 400€ z vánkúšmi(4ks) a z matracom v obchode stojí 880€. Inzerát platí do zmazania! Prosím píšte SMS Link na sedačku:
Napínacie poťahy na sedačku
Sada napínacích poťahov na sedačku 2+1 - 2.4. - 22:12 Ponúkam na predaj sadu napínacích poťahov na sedačku. K dispozícií je momentálne: Krémová sada: 2x jenosedačka, 1x dvojsedačka Napínacie poťahy na sedacie súpravy sú ideálnym riešením, ak chcete zmeniť vzhľad svojej sedačky, ktorá už svoj pôvodný pôvab stratila. Poťahy sú 100% polyester. Jemný a komfortný materiál s elegantným vzorom dodáva nábytku svieži vzhľad. Poťah pre jednosedačku je vhodný pre sedačky so šírkou 90-140cm Poťah pre dvojsedačku je vhodný pre sedačky so šírkou 145-185cm Cena za sadu je 75€.
Nahradny potash IKEA - Lidhult
Predam uplne nove neotvorene potahy IKEA - Lidhult. 1x na 2-sedacku = 20,- eur 1x na 3-sedacku = 30,- eur Predam aj po jednom. Osobny odber v Ivanky pri Dunaji (prip. Ak budem mat cestu, viem priviest do BA Ruzinov, Vajnory, Nove Mesto)
Sedacka SÖDERHAMN IKEA 3dielna
Predam novu sedacku z IKEA, model SÖDERHAMN 3-miestny sedací diel. sedacka je nova, zlozena. farba svetlo svetlo seda. povodna cena kupean 550,- Euro. rozmery vo forkach, pripadne na IKEA stranke.