bazár, predaj, inzercia, predám

IKEA polička na knihy Mosslanda

Kategória: Ostatný nábytok

Na predaj mám 2kusy týchto poličiek, sú čisto nové - nepoužíté.
Ide o ten dlhší variant 115cm v bielom prevedení.
Cena za obidve 20€

Link k produktu:

IKEA polička na knihy Mosslanda
Podobné inzeráty
Ikea MOSSLANDA 55cm
predam 2 nove police MOSSLANDA Lišta na obrázky, biela, 55 cm cislo vyrobku: 402.917.66
Predám policový diel IKEA KALLAX 4x2
Predám čierny policový diel IKEA KALLAX 4x2 + 2x supliky a 2x skrinka. PC 135€. Odber možný koncom mesiaca. Len osobný odber. Rozumnej dohode na cene sa nebránim. Klikni na moje meno pre zobrazenie všetkých mojich inzerátov. Regál, policová stena: Šuplíky(vložka so zásuvkami): Skrinka (vložka s dvierkami):
Biela Polička
Predávam bielu policu. Polička je použitá a je aj vo drsnejší kondícii. Niektoré strany bielej farby sa odlupujú, je tam aj par škrabancov. Ale okrem toho polička je pohode. Cena je 10 euro za poličku (osobný odber najlepšie).
Zariadenie na mieru do detskej izby
Dobrý deň ponúkam na predaj zariadenie na mieru do detskej izby pre 2 školopovinné deti. Zariadenie je ako nové, z kvalitného dreva, zachovalé bez poškodenia, jedine na jednej kontajnerovej skrinke je zlomený kľúčik lebo sú uzamykateľné. Cena za komplet celu izbu dohodou Ak by mal niekto záujem len o konkrétny nábytok stačí napísať alebo zavolať dohodneme sa. Pri rýchlom a bezproblémovom jednaní dohoda na cene možná. Izba sa skladá: 1. Skriňa modrá vešiaková 2. Posteľ + matrac 3. Skriňa s policami zasúvacia 4. Polička pod posteľou 5. Skriňa s policami zatváracia 6. Skriňa modrá s poličkami + 4x šuflíky 7. Písací stôl 8. Polička 9. Kontajnerové uzamykateľné skrinky 2ks 10. Písací stôl 11. Polička 12. Skrinka modrá malá s policami + 4x šuflíky
Nabytok do predsiene
Predam nabytok do predsiene: 3x botnik Ikea Bissa 3x policka Ikea Lack 1x vesiakovy panel nie je Ikea Len osobny odber Zilina.
Kancelársky nábytok IKEA - 2x Galant skriňa
Predám málo používaný kancelársky nábytok IKEA (zložený). Len osobný odber. Bližšie info tel., email. 1x GALANT Skrinka s otváracími dverami (Skrinka s dverami, bielo morená dub dyha, 80x120 cm) - 150 EUR 1x GALANT Skrinka s posuvnými dverami (Skrinka/zasúvacie dvierka, bielo morená dub dyha, 160x120 cm) - 400 EUR