bazár, predaj, inzercia, predám

Ikea Sniglar detská postieľka 2ks

Kategória: Kojenecké potreby

Predám 2ks detských postieľok Ikea Sniglar. Aktuálne sú rozložené a uložené v komore, preto uvádzam ilustračnú foto. K postieľkam mám dva kvalitné penové matrace Aloe Vera s výškou 11cm. Cena za obe postieľky + matrace je 100€ (obstarávacia cena matracov bola cez 100€). Postieľky boli používané 2 roky, matrace ani nie rok.
#dvojičky
#dvojčatá
Ikea Sniglar detská postieľka 2ks
Podobné inzeráty
IKEA postieľka SNIGLAR
Postieľka SNIGLAR, funkčná, používaná kratučko, lebo dieťa spalo od mala v posteli s nami. Foto ilustračná z webu IKEA, lebo ju máme už rozloženú. Osobný odber BA Staré mesto alebo Petržalka.
Postielka 4 v 1 chicco
Postielka 4 v 1. Je to postielka, jedálenská stolička pre babatka,jedálenská stolicka pre sediace deti a stolička pre väčšie deti. U mňa používaná iba 3 mesiace ako postielka nakoľko som to potrebovala len do obývačky. Pôvodná cena 240 eur. Najlepšie osobne poštou posielam len po platbe vopred poštovné okolo 10 eur.
Detská postieľka Drewex Mocca
Detská postieľka Drewex Mocca z borovicového dreva s klasickým oblúkovým dizajnom, ideálny pre bábätká. Drevená postieľka má regulovateľný rošt, ktorý možno nastaviť do troch polôh. Rozmery: cca 120x60cm
Detska postielka a novym matracom
Predam detsku postielku u nas nevyuzitu s novym matracom /kupovany za 30€/ . Postielka ma 3 vyskovo nastavitelne polohy.z bocnej strany ma obrazok. Postielka je v stave novej bez akehokolvek skrabanca alebo poskodenia.
Postieľka
Predám kvalitnú postieľku, kokosový matrac, teplý paplón, k tomu grátis obliečky. Postieľka ma drobné poškodenie (vidieť na fotke), avšak dá sa ľahko opraviť. Postieľka má 3 nastaviteľné rošty, kvalitný kokosový matrac, paplón a obliečky bez poškodenia. Cena za vsetko 70Eur.
Postielka Lionelo
Postielka ako samostatné stojaca alebo možnosť pripevnenia o manželku postel. Výškovo nastaviteľná vhodná do 9kg. Používaná ale vyzerá úplne ako nova bez vád a poškodení. Je k nej mušketieri,2 matrace, popruhy. Postielka je naozaj výborná pomôcka pre babatka. Viac info nájdete na webe. Najlepšie osobný odber. Ale pošlem po dohode.