bazár, predaj, inzercia, predám

Ikonicky damsky bicykel KALKHOFF CLASSIC

Kategória: Cestné bicykle

Predám ikonický dámsky bicykel KALKHOFF CLASSIC
Je vo výbrnom stave a málo jazdený, má kožené sedlo a násadky riadidiel.
Ikonicky damsky bicykel KALKHOFF CLASSIC
Podobné inzeráty
Kalkhoff Agattu Allround (M)
Predam trekingovy, krosovy bicykel Kalkhoff Agattu Allround, kvalitne komponenty, odpruzena vidla, pneu schvalbe, LX vybava, 3x8 prevod. Mam ho od 2018 roku, plne funkcny a spolahlivy bicykel bez potrebnej investicie. Velkost: M (priblizne na vysku 168-178cm) Doplnky: blatniky, nosic, stojan, ergonom. gripy, chranic retaze, komplet osvetlenie, dynamo v prednom kolese napaja predne aj zadne svetlo, ktore ma zaloznu bateriu, cize svieti este chvilu po odparkovani. Napiste, inzerat plati do zmazania.
Bicykel značky Kalkhoff
Predávam tento funkční bicykel značky Kalkhoff. Iba svetla treba vymeniť. Pri záujme kontaktujte ma cez whatsapp na čísle 4
Predám bicykel - Kalkhoff
Predám bicykel Kalkhoff. Stav ako nový. Malé poškodenie sedačky - viď foto. Vymenené plášte aj rúčky. Pridám aj detskú zadnú sedačku, predný košík a jednu novú dušu. Cena 250€.
Kalkhoff Limited Deore LX He.28"27G
Dobrý deň predávam tento veľmi zachovalý Kalkhoff Limited Deore LX He.28"27G, je po servise , celohlinikovy ,čisto nové pneumatiky,pripravený na sezónu. Prehadzovanie Schimano 9x3. Kupoval som ho noví cena bola 800€. Cena 390e zodpovedá technickému aj vizuálnemu stavu bicykla. Prosím len seriózny záujem ďakujem za pochopenie.
Dámsky mestský retro bicykel
Zdravím, predám dámsky mestský bicykel na štýl retro. Bicykel sme si doviezli z dovolenky v Dánsku, tam nás bicykel stál približne 4800 dánskych korún, čo je v prepočte cca 650€. Bicykel je v dobrom stave, avšak nejaké známky používania sú, napríklad malé oderky a podobne. Tento konkrétne bol jeden z lepších tým, že ma kotúčové brzdy a nie klasické. Máme ho doma približne 3 roky a za ten čas sa na ňom intenzívne jazdilo iba prvý rok. Cena je 200€, ale jasné, že sa na nej dá dohodnúť. Bicykel, dámsky, horský bicykel , CTM
Dámsky bicykel zn. Neuzer Classic
Predám dámsky bicykel zn. Neuzer Classic, bicykel je málo používaný, vo veľmi dobrom stave. Viac info telefonicky.