bazár, predaj, inzercia, predám

IMBUS 1.3mm skrutkovac pre nastavenie RC

Kategória: Modelárstvo

Predam skrutkovac IMBUS 1,3mm pre specializovane vyuzitie ako napr. nastavenie RC modelu (dron, vrtulnik, auto RC car) Cena je vratane postovneho v ramci SR pri uhrade vopred na ucet Vam srubovak posielam ihned.
IMBUS 1.3mm skrutkovac pre nastavenie RC
Podobné inzeráty
Imbus 1.6mm pre sijacie stroje, RC modely a pod.
Predam tento skrutkovac IMBUS 1,6mm pre specializovane zariadenia vyuzitie ako napr. sijacie stroje, RC modely (nastvovanie dronov, helikopter, ozubenia v motoroch RC aut a pod.) Cena je vratane postovneho v ramci SR pri uhrade vopred na ucet Vam srubovak posielam ihned.
IMBUS SRUBOVAKY ARROWMAX
Predam imbus srubovaky znacky arrowmax.srubovaky su nove neboli ani raz pouzite Traxxas Arrma Hpi Losi Na dobierku neposielam jedine po platbe vopred na ucet
Airbrush Aircobra 0.3mm
Airbrush Ammo by Mig Aircobra s 0.3mm ihlou, používaná ale vo veľmi dobrom stave s originálnym balením + ihla a tryska 0.3mm Preferujem E-Mail, Osobný odber alebo Packeta+prevod na účet
RC model TATRA
Predam kuzelove ocel.sukolesia,ktore sa pouzivaju na stavbu velkeho /M 1:6-1:10/ modelu nakl.auta Tatra s plnepohonnym podvozkom. Priemer velkeho 46mm,diera 10mm, priemer maleho 19mm,diera 8mm.Vid foto. Mam toho viac,cena 8e/sukolie. Vid foto.Predam aj vela presnych osiek-gulatiny 6-12mm,rozne dlzky,vela skrutiek M3,M4 na kriz.skrutkovac.Na SMS nereagujem.
Rozsyp Ugly stick 1600mm
Predám rozsyp legendárneho lietadla Ugly Stick o rozpätí 1600mm.Vďaka jeho výborným letovým vlastnostiam je vhodný aj pre začiatočníka ale aj pre náročnejších pilotov. Rozsyp obsahuje diely precízne vyrezané laserom , ktoré sú vďaka unikátnej zámkovej konštrukcií veľmi ľahko staviteľné aj bez výkresového plánu. Podrobný grafický návod dostupný v elektronickej forme (PDF), vďaka ktorému zvládne postavenie aj začínajúci modelár. Obsahom balenia sú : diely vyrezané z 3mm preglejky, 5mm bukovej preglejky, 5mm balzy, 2mm balzy , spojovacia hliníková trubka na krídla. Ostatná voliteľná bižutéria dostupná v modelárskom obchode ( Poť. materiál, páky ,podvozok...). Možné použiť vhodný elektro pohon, tak isto žhaviaci motor o veľkosti. 40-48 , alebo benzínový motor do obsahu 10cc ( NGH9). V prípade potreby sú k dispozícií náhradné diely a tak isto aj poradenstvo pri stavbe.
Vitrína z plexiskla pre model v mierke 1:8
Ponúkam vitrínu s rgb led osvetlením a diaľkovým ovládaním prípadne aj cez aplikáciu v mobile (wifi). Možnosť zmeny farby a intenzity svietenia. Podstavec je v lakovanom drevenom ráme. Povrch podstavca je imitácia trávnika, prípadne lakované drevo alebo zrkadlová fólia. Plexisklo v hrúbke 3mm je ošetrené voskom, ktorý zvyšuje odolnosť voči poškriabaniu. Rozmer vitríny 60x30x25cm (Škoda 100) prípadne 70x30x25 (Ford Mustang) prípadne iný podľa dohody. Napájanie pomocou adaptéra do zásuvky. Po dohode možnosť aj iného rozmeru resp. inej farby podstavca prípadne hrúbky plexiskla. Možnosť výberu s alebo bez led osvetlenia. Viac info cez mail, volať po 16tej. Vystavený model nie je na predaj ! Ideálne osobný odber BA, PK, NR po dohode aj zaslanie kuriérom.