bazár, predaj, inzercia, predám

Imitácia nasávače vzduchu na kapotu

Kategória: Tuning

material plast

čierna farba

nalepovací
Imitácia nasávače vzduchu na kapotu
Podobné inzeráty
UNI nasavače z uhlikového vlákna
Ponúkam na predaj 2ks UNI nasavače na kapotu z uhlikoveho vlákna. Univerzálne Carbon diely
Predám nové nasávače do prednej kapoty univerzálne
Predám nove nasávače do prednej kapoty univerzalne. Cena je 50e. Inzerát platí do zmazania.
BMW znak na kapotu 82 mm alebo znak na kufor 74 mm - logo
Predam uplne novy znak na kapotu BMW. Priemer 82mm. Na niektore modely je vhodny aj ako zadny znak BMW. Mam aj 74mm zadny znak na kufor. Predny emblem BMW Rozostup zadnych "stuplov" cca 56mm Pasuje na rozne modely: 3er - E36 - BMW E46 pripadne BMW E90, E91 a E92 E60 a vela inych predok logo bmw emblem bielomodre Dobierka je +3 € Pri platbe dopredu na ucet je postovne len +1,50 € Pripadne osobne v BB.
Deflektor na kapotu Toyotu Rav4
Predám deflektor na kapotu 3Gen 2010-2012 , Na vozidle je len položený - neprimontovany má známky užívania Nepoškodený Originál diel Viem poslať resp priniesť
Nápisy ŠKODA VRS na kapotu a kufor
Predám nové, nepoužívané nápisy VRS na kapotu a kufor. K dispozícii je klasické chrómové a čierne matné prevedenie. Jednoduchá montáž, stačí prilepiť zadný znak na obojstrannú pásku (nachádza sa v balení) a predný znak prichytiť šróbami o masku (taktiež sú v balení). Cena: - znak na kufor: 7€ - znak do prednej masky: 10€ Osobný odber možný po dohode v Žiline, Bytči a okolí alebo posielam aj poštou.
BMW znak na kapotu a kufor - 74mm, 82mm
Predám nové znaky na kapotu a kufor pre BMW v rozmere 74mm a 82mm. Znaky sú kvalitné, lakované, jednodielne, zabalené a v ochrannej fólii. Znaky sú univerzálne a sedia na väčšinu modelov BMW. Cena: 9€ za znak V prípade záujmu je možné osobné stretnutie v Žiline alebo v Bytči. Viem poslať aj na dobierku. Poštovné je 3,50€.