bazár, predaj, inzercia, predám

Indické mosadzné vázy

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam krásnu zbierku indických mosadzných váz, menšie, väčšie, najmenšie....predám ako celok, alebo jednotlivo po dohode.
Indické mosadzné vázy
Podobné inzeráty
predam mosadzné mažiare ,vázy,misky
predám mosadzné mažiare cena 30 eur ks mosadzné misky,vázy 6 eur ks
Indické vázy a iné z mosadze
Zdravim, predam stare indicke vazy a ine veci z mosadze. Cenu ponuknite
mosadzné vázy s krčahom
Predám mosadzné vázy z krčahom výška cca 15cm cena dohodou volať na číslo len vážny záujem
Poklady z půdy
Ponúkam mosadzný mix Veľká amfora 31 CM Dve menšie 16cm,12cm Všetky majú funkčné uzávery. Vázy mosadzné 25cm,21cm,10cm /a dva ks 5cm sú grátis/. Jeden svietnik,dva popolníky,a jeden držiak na vonné tyčinky. Komplet mosadzné kusy sú v cene 15€+poštovné """'''''''"""""""" Terakota v hnedej farbe,ako dekorácia na stôl?,na chatu... Nádobka na cigarety?rozmer má 17x11cm a dva menšie samostatné misky?s rozmerom 9x7cm Jeden kus na zo spodnej časti menší oderok,nedá sa vidieť. Cena 4€+poštovné """""''''''''''' Dekoratívna keramika,veľmi zachovalá, nepoužívaná,len vystavená. Tanier,aj na zavesenie na stenu má obvod 12cm Jeden svietnik v.7cm Dve menšie mištičky s obvodom 7cm. Jedna nádobka v.9cm má úplne malý oderok,pošlem len ako darček. Cena tejto sady je 5€+poštovné ******""*******"
Retro vázy
Dobrý deň, ponúkam na predaj rôzne retro vázy. Vázy sú v zachovalom nepoužívanom stave. Cena: Biela váza s ružovými kvetmi - 15€ Malé modré vázičky - 1ks/2€