bazár, predaj, inzercia, predám

Industriálne lampy TOP

Kategória: Lampy, osvetlenie

Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. K dispozícii sú tieto homemade industrial svietidlá. Štýlové INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampa zaujme svojím vzhľadom či už su zapnuté alebo vypnuté.
Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Industriálne lampy TOP
Podobné inzeráty
Industrialne svietidlá
Ponúkam rôzne industriálne svietidlá. Všetky sú plne funkčné. Mám z nich aj viac kusov. Roky 1950 - 1980
industriálne lampy
predám 3 väčšie lampy, industriálny štýl. 1ks 8eur. prosím o kontakt emailom alebo sms.
Lampy
Predám sadu svietidiel. 4 kusy závesné lampy na stenu 1 kus luster obývačkový 2 kusy stolné lampy na nocny stolik. Ceny stolne a zavesne lampy 10,-€ / kus Luster 20,-€ Cena spolu 50,-€ Kontakt na
Visiace lampy - ks alebo spolu
Predám visiace lampy (5) spolu so snurovymi koncovkami. 3 lampy sú rovnaké, koncovky strieborné. 1 lampa je biela, koncovka biela. 1 tienidlo, prírodné, koncovka strieborná. Cena - 10 EUR Alebo 30 EUR 5 ks Nie je nutne kúpiť všetky lampy spolu.
2ks lampy k nočnému stolíku
Predám lampy na nočný stolík, k dispozícii sú dva kusy, obe vyskúšané a funkčné. Lampy sú v bielom prevedení a ideálne pre kreatívne ruky napr. na pomaľovanie ako tienidla, tak aj podstavca. Lampy budú mať potom jedinečný dizajn a zakryjete drobné nedostatky (viď foto). Podstavec je kovový, tienidlo látkové. Cena je 9€ za ks, pri odbere oboch ks 16€ za oba. Cena je uvedená bez žiaroviek a bez poštovného. (Od 3,30€ zásielkovňa, na dobierku posielam pri úhrade poštovného dopredu). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je vymyslené. Ďakujem.
PREDAM 2 KS VYSOKE STOJANOVE LAMPY S 2-MI SVIETIDLAMI
PREDAM 2 KS 175 CM VYSOKE STOJANOVE LAMPY S 2-MI SVIETIDLAMI. TIENIDLA SU SKLENENE. OBE LAMPY SU NEREZOVEJ KONSTRUKCIE. 1 LAMPA JE S BIELYM TIENIDLOM A DRUHA V ORANZOVOM ODTIENI. LAMPY PREDAM AJ JEDNOTLIVO, CENA 1 KS/ 55 E. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA LAMP V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.