bazár, predaj, inzercia, predám

Ingenuity hojdacka, kresielko

Kategória: Nábytok pre deti

Predam detske hojdacie kresielko.

--------------------------------
Detské ležadlo – húpacie, do 9 kg, s časovačom, s prateľným poťahom, prehráva melódie a zvuky, s protišmykovými nožičkami, vhodné od narodenia, automatické húpanie, kolotoč s hračkami, opierka hlavy a snímateľný poťah, zabezpečenie 5 bodovým pásom.
Ingenuity hojdacka, kresielko
Podobné inzeráty
Detské hojdacie a vibrujúce kresielko
Ponúkam na predaj hojdacie kresielko so svetelným kolotočom Ingenuity po 1 dieťati vo výbornom stave, ešte v záruke do marca 2024. Možnosť hojdať doboku alebo dopredu-dozadu, či zapnúť vibrácie. Dá sa odpojiť a použiť samostatne ako vibračné kresielko alebo len tak prenášať napr. keď dieťatko zaspí. Podrobný popis nájdete tu:
Kresielko hojdacka ružové
Hojdačka Audrey značky Ingenuity. Super kompaktná hojdačka, ktorá v sebe zachováva všetky najdôležitejšie funkcie veľkej hojdačky. Táto ľahká hojdačka je vybavená množstvom funkcií vrátane polohovania sedacej časti do 2 polôh, hrazdičkou s 2 plyšovými hračkami, ktorá sa dá jednoducho odstrániť ľahký prístup k dieťatku a technológiou, ktorá umocňuje upokojujúci zážitok dieťatka. Technológia TrueSpeed™ je technológiou snímania hmotnosti, ktorá udržuje všetkých šesť rýchlosti hojdania konzistentnými, aj keď je dieťa ťažšie. Konštrukcia rámu SlimFold™ zabezpečuje ľahké skladanie pre jednoduché prenášanie a šetrenie úložného priestoru. Získajte pre seba niekoľko voľných okamihov vďaka časovaču, ktorý je možné nastaviť na 30, 45 alebo 60 minút. Upokojte dieťatko 8 melódiami, z ktorých všetky majú možnosť nastavenia hlasitosti. Hojdačka je zabalená do dokonalých jemných ružových textílií pre vašu malú princeznú. A aj keď sa vám prihodí nejaká malá nehoda, tak opierku hlavy a textílie sedacej časti môžete jednoducho oprať v pračke. Vylepšená bezpečnosť s 5-bodovým pásmi a protišmykovými nožičkami. Málo používaná
Detske hojdacie kresielko Ingenuity
Dobry den, predam detske hojdacie kresielko zn. Ingenuity. Mozna zmena poloh, funkcia vibrovania, biely sum i melodie. Kresielko sa da zafixovat aj do polohy pre odpocivanie, bez hojdania. Vdacny pomocnik pre kazdu mamu :) Elegantny dizajn. Povodna cena cca 120€. Osobny odber v Marianke, v pripade potreby viem priviezt do Bratislavy.
Ingenuity kresielko
Predám Ingenuity kresielko po jednom dieťati. Kresielko má pohodlnú sedaciu časť s jemným semišovým poťahom, obsahuje odstrániteľnú hrazdičku s 2 hračkami pre ľahší prístup k dieťatku (nie je odfotená), je vhodné pre deti od narodenia až do 9 kg, lehátko má 3-bodový bezpečnostný pás a poťah lehátka je možné prať v práčke. Osobný odber Bratislava Rača.
Kresielko Nuna Leaf
Predám málo používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Sme 2.majitelia. Kresielko je vo veľmi dobrom stave, dá sa zaistiť aby sa nehojdalo a výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko je od 0-4rokov. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu. Posuniem 130€,dohoda možná.
Detská automatická hojdačka Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat
Predám nevyužívanú detskú automatickú hojdačku Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat (verzia Nash). Popis výrobcu: Funkcie: automatické hojdanie v rôznych rýchlostiach, časovač, melódie a zvuky prírody, vibrácia Rozmery - rozložená (d x š x v): 55,9 × 59,7 × 58,4 cm Nosnosť: 9 kg Odporúčaný vek: od narodenia Prevzatie možné osobne v Košiciach, resp. na základe dohody v Bardejove, či Svidníku. Možnosť odoslať poštou alebo kuriérom na náklady kupujúceho. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom SMS alebo e-mailu.