bazár, predaj, inzercia, predám

Ingenuity kresielko

Kategória: Nábytok pre deti

Predám Ingenuity kresielko po jednom dieťati. Kresielko má pohodlnú sedaciu časť s jemným semišovým poťahom, obsahuje odstrániteľnú hrazdičku s 2 hračkami pre ľahší prístup k dieťatku (nie je odfotená), je vhodné pre deti od narodenia až do 9 kg, lehátko má 3-bodový bezpečnostný pás a poťah lehátka je možné prať v práčke. Osobný odber Bratislava Rača.
Ingenuity kresielko
Podobné inzeráty
Detské hojdacie a vibrujúce kresielko
Ponúkam na predaj hojdacie kresielko so svetelným kolotočom Ingenuity po 1 dieťati vo výbornom stave, ešte v záruke do marca 2024. Možnosť hojdať doboku alebo dopredu-dozadu, či zapnúť vibrácie. Dá sa odpojiť a použiť samostatne ako vibračné kresielko alebo len tak prenášať napr. keď dieťatko zaspí. Podrobný popis nájdete tu:
Detske hojdacie kresielko Ingenuity
Dobry den, predam detske hojdacie kresielko zn. Ingenuity. Mozna zmena poloh, funkcia vibrovania, biely sum i melodie. Kresielko sa da zafixovat aj do polohy pre odpocivanie, bez hojdania. Vdacny pomocnik pre kazdu mamu :) Elegantny dizajn. Povodna cena cca 120€. Osobny odber v Marianke, v pripade potreby viem priviezt do Bratislavy.
Kresielko Nuna Leaf
Predám málo používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Sme 2.majitelia. Kresielko je vo veľmi dobrom stave, dá sa zaistiť aby sa nehojdalo a výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko je od 0-4rokov. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu. Posuniem 130€,dohoda možná.
Kresielko Ingenuity
Predám kresielko Ingenuity. Vibruje, hrá 7 melódií, má nastaviteľnú hlasitosť, 3 bodový bezpečnostný pás a polohovateľné operadlo. Poťah je odnímateľný a prateľný v práčke. Nosnosť: 18kg. Vo výbornom stave, bez poškodení. Vrátane batérií. Osobný odber Košice.
Detská automatická hojdačka Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat
Predám nevyužívanú detskú automatickú hojdačku Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat (verzia Nash). Popis výrobcu: Funkcie: automatické hojdanie v rôznych rýchlostiach, časovač, melódie a zvuky prírody, vibrácia Rozmery - rozložená (d x š x v): 55,9 × 59,7 × 58,4 cm Nosnosť: 9 kg Odporúčaný vek: od narodenia Prevzatie možné osobne v Košiciach, resp. na základe dohody v Bardejove, či Svidníku. Možnosť odoslať poštou alebo kuriérom na náklady kupujúceho. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom SMS alebo e-mailu.
Kresielko Nuna Leaf
Predám 4 mesiace používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Kresielko sa dá aretovať aby sa nehojdalo. Výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu.