bazár, predaj, inzercia, predám

Inkontinenčné plienky Molicare Premium L, 30 ks

Kategória: Zdravie a krása

Kvalitné zalepovacie plienkové nohavičky MoliCare Premium s veľkosťou L (120 – 150 cm) s 30 ks v jednom balení sú určené pre ťažký stupeň inkontinencie moču.

Predávame 2 balenia 30 ks plienok (jednotková cena 12.50 Eur). Preferujeme osobný odber v Prešove.

Inkontinenčné plienky sú vysoko spoľahlivé, priedušné, vhodné na každodenné použitie pre mužov aj pre ženy, pre vozíčkarov a rehabilitačné programy. Pokožka sa v nich nezaparuje. Spoľahlivo pohlcujú zápach.

Bežná cena v obchodoch sa pohybuje okolo 16-18 Eur.
Inkontinenčné plienky Molicare Premium L, 30 ks
Podobné inzeráty
Plienky, podlozky a krem pre dospelych
Predam plienky, podlozky a krem na zapareniny pre dospelych. Podlozky 2x nerozbalene balenie molicare, velkost 60x90. Plus k tomu este 2 kusy z dalsieho balenia. Plienky molicare nohavickove, velkost S. 2 balenia, rozbalene. Plienky molicare na lepaky velkost L. 9ks. Plus k tomu krem na zapareniny molicare, odobrane len kusok. Cena za komplet vsetko- 20€.
PLIENKY MOLICARE PREMIUM SLIP
Predám kvalitné plienky pre dospelých Molicare Premium Slip. Veľkosť M. Vysoká absorpčná schopnosť! Cena 7 eur za balenie. BEZKONKURENČNÁ CENA!
Plienky molicare premium
Predám plienky molicare premium naťahovacie veľkosť L 2balenia po 14ks balenie po 15€
Absorčné vložky,inkontinečne nohavičky,sáčky na moč
Predám: 1.Inkontinenčne nohavičky MoliCare M, mám už len 1 balik/14 ks,cena 5€ 2.Sáčky na moč, mám už len 10ks, cena 0,30€/ks 3.Vkladacie plienky,cena 1€ za 2ks 4.Inkontinenčné nohavičky čierne 2 ks ZDARMA k nákupu 5.Pás zn. EURISKO na držanie rovnej chrbtice s ideálnym zapínaním, ktoré sa dá upravovať a zaručuje dobré držanie tela. Použiva sa 2 až 3 hodiny denne, nenosí sa cely deň. Určeny je pre školakov a mládež,cena 5€ 6.Masky na oči darujem k nákupu vecí z mojho bazáriku. S pomocou masiek rychlejšie zaspite a budete mat kvalitnejši spánok. Na SMS nereagujem,volajte,resp.piste na email
Inkontinenčné plienky pre dospelých.
Predám inkontinenčné plienky značky Moli Care Super Plus veľkosť M 90-120mm absorbcia 8 kvapiek. Cena:20 eur za krabicu (90ks).
Inkontinenčné plienky
Predám inkontinenčné nohavičkové plienky pre muza alebo zenu, veľkosť L. V balení 14 ks. Cena za balenie 5€. Kontaktujte ma prosím výlučne mailom.