bazár, predaj, inzercia, predám

InSPORTline Mascarpo

Kategória: Kolobežky

Predám málo používanú kolobežku inSPORTline Mascarpo.
Predné a zadné odpruženie, kotúčová brzda na zadnom kolese, nafukovacie kolesá pre komfortnú jazdu.

Osobný odber v Bratislave.

InSPORTline Mascarpo
Podobné inzeráty
Predám skladaciu kolobežku inSPORTline Mascarpo
Predám skladaciu kolobežku inSPORTline Mascarpo, odpružená vidlica aj zadok, nafukovacie 200 mm kolesá s dezénom, kotúčová brzda, pridám držiak na fľašu. Vynikajúci stav - ako nová. Kúpená 09/2022. Záruka 15 mesiacov. Bližšie info na Osobný odber v Podhájskej alebo poštou po zaplatení 10 EUR poštovného vopred. Ponúknite cenu.
Elektrická kolobežka  inSPORTline so sedlom
Najazdené cca 60 km. Všetko samozrejme funkčné Elektrokolobežka inSPORTline so sedlom je špičkou medzi ponúkanými kolobežkami s elektrickým pohonom. Maximálna rýchlosť kolobežky je 45 km/h. Vysoký výkon 600 W zabezpečí ohromujúce zrýchlenie, s 1300 otáčkami motora je kolobežka naozajstným „trhačom asfaltu“. Bezkomutátorový motor umiestnený v zadnom kolese nevyžaduje žiadnu údržbu a pri odporúčanej záťaži 150 kg si bez problémov poradí aj s 10° stúpaním. Ani prudké kopce tak nebudú prekážkou. Novinkou oproti staršiemu modelu je malý displej, ktorý zobrazuje presnejší stav batérie. O dojazd cca 58 km sa stará lítiová batéria s kapacitou 15 Ah. S jedným nabitím, ktoré na plnú kapacitu trvá 6-7 h, tak zvládnete hneď niekoľko ciest.
Kolobežka insportline
Predám nepoužívanú hliníkovu kolobežku insportline aj s hustilkou. Je to ľahká skladacia odpružená kolobežka s nášľapnou aj kotúčovou brzdou. Má aj stojan a blatníky. Len osobný odber v Košiciach.
inSPORTline Rundeer I
Predám skladaciu kolobežku s nafukovacími kolesami veľkosti 16/12", s V - brzdami, pre juniorov aj dospelých. Málo používaná. Preferujem sms alebo e-mail: editabertova@
Freestyle kolobežka Street Surfing RIPPER Bloody Black
Predám Freestyle kolobežku Street Surfing RIPPER Bloody BLACK. Používaná, ale stále v peknom stave. Tiché ložiská ,pár malých škrabančekov ,ale nič veľké. Celý popis tu :
Zlto-cierna Kolobzka  InsportLine Suter
Predam kolobezku.V 100 % -nom stave.