bazár, predaj, inzercia, predám

institut esthederm pore system

Kategória: Zdravie a krása

Predam krem, kto pozna znacku, vie o kvalite.

Mne nesadol, pouzila som ho 2x, cixe je uplne plny.

Cena uz s postovnym
institut esthederm pore system
Podobné inzeráty
Pleťové sérum Hello, Good Stuff Pore Minimizing
Nové, nepoužité sérum na rozšírené póry, ošetrujúce zloženie s viditeľným efektom zjemnenia pórov s granátovým jablkom a niacínamidom, obsahuje 95 % prírodných zložiek, rýchlo sa vstrebáva, pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Privítajte hydratovanú a žiarivú pleť! Pleťové sérum Hello, Good Stuff! Pore Minimizing od essence má ošetrujúci účinok s viditeľným efektom zjemnenia pórov. Zloženie s granátovým jablkom a niacínamidom vyživuje pleť pre jemný a pružný vzhľad. Ľahká textúra sa rýchlo sa vstrebáva a pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Vegan formula s obsahom 95 % prírodných ingrediencií. Sérum zaisťuje hladkú pleť a opticky vyhladené póry. Sérum na minimalizáciu pórov essence Hello, Good Stuff! Pore Minimizing Serum – prirodzenosť ktorú môžete nielen vidieť, ale aj cítiť! Prosím o kontaktovanie e-mailom pod ponukou, na SMS-ky neodpovedám.
luxusná kozmetika Esthederm
predám luxusnú kozmetiku Institute Esthederm
Očný krém ESTHEDERM 2ks
Predám 2ks očný krém zn. Esthederm, každý z nich bol použitý 2x. Obidva sú proti vráskam, sivý ACTIVE REPAIR, tmavomodrý s kyselinou hyaluronovou INTENSIVE HYALURONIC. •pôvodná cena sivého 75€, predám za 35€ •pôvodná cena tmavomodrého 53€, predám za 25€ V prípade kúpy oboch naraz, cena spolu 50€. Možnosť prebrať osobne v BA alebo zašlem do celej SR a ČR (treba pripočítať poštovné cca 3,30€)
Esthederm Bronzer Protective NOVÝ
Úplne nový zabalený Institute Esthederm bronzér ochranný púder vhodný na slnko. Pôvodná cena 69€, predaj za 29€. Osobný odber Bratislava - Staré Mesto alebo poštou + 4€.
Make up produkty Catrice, Make up Revolution, Mayani,
Predám nové, nepoužívané make up produkty (dôvod predaja: nevhodný darček) Balíček obsahuje : °paletky krásnych očných tieňov Mayani, Catrice,Make up Revolution (boli swatchnuté na ruke) ° špirálu na oči, ceruzku na oči, brow wax,fixku na obočie, balzam na pery, pore treatment, highlighter v spreji ° Make up Revolution Caffeine Tonic a Make up Revolution Retinol Toner ° 3x highlighter Cena balíčka je 25 eur. Možnosť osobného odberu v Malackách alebo zaslanie Packetou do zásielkovne. V prípade záujmu kontaktuje mailom :)
Perricone MD Intensive Pore Minimizing Toner 118ml
Nový, neotvoreny Poštovné 2,4 eura Zasielam po nabehnuti peňazí na účet Možný osobný odber v BA