bazár, predaj, inzercia, predám

Integrovana parotesna podložka Silence

Kategória: Stavebný materiál

Podložka MEISTER Silence 15 DB je vyrobena z PUR minerální směsi. Kvalitní protihluková podložka s integrovanou parotěsnou zábranou a hliníkovou lepící páskou zabraňuje pronikání vlhkosti. Podložka má dobrou objemovou stálost při zatížení, vyrovnává drobné nerovnosti povrchu, velmi dobře tlumí kročejový hluk a snižuje hladinu prostupujícího zvuku.
Integrovana parotesna podložka Silence
Podobné inzeráty
Parotesná fólia
1 balík Parotesná fólia Cena 35€ plus dohoda
PU podložka pod vinylové podlahy
Predám podložku pod vinylové podlahy, cca 45 m² (4 celé balenia + cca pol balenia). Špeciálna PU podložka s extrémne nízkym tepelným odporom a vysokou pevnosťou proti stlačeniu . Špeciálna 1,1 mm hrubá pollyuretánová podložka je vďaka svojej extrémne vysokej odolnosti proti zaťaženiu až 40t/m2 špeciálne určená pre pokládku pod kompozitné a vinylové klikové plávajúce podlahy Podložka má pri hrúbke 1,1 mm extrémne nízky tepelný odpor . Tepelný odpor je iba 0,006 m2K/W a tak je táto podložka ideálna aj pre pokládku pod všetky plávajúce podlahy pokladané na podlahové vykurovanie . Mám aj protihlukovú podložku pod vinyl - pozri moje inzeráty.
Podložka VINCLIC 1.1
Predám podložku vinclic 1.1 pod vinylove, kompozitne, plavajuce podlahy. Zostalo 7,5m2. Povodna cena 4,1€/m2. Cena teraz 2€/m2. Špeciálna PU podložka s extrémne nízkym tepelným odporom a vysokou pevnosťou proti stlačeniu . Špeciálna 1,1 mm hrubá pollyuretánová podložka je vďaka svojej extrémne vysokej odolnosti proti zaťaženiu až 40t/m2 špeciálne určená pre pokládku pod kompozitné a vinylové klikové plávajúce podlahy Podložka má pri hrúbke 1,1 mm extrémne nízky tepelný odpor . Tepelný odpor je iba 0,006 m2K/W a tak je táto podložka ideálna aj pre pokládku pod všetky plávajúce podlahy pokladané na podlahové vykurovanie . Vinyl, kompozit, podlaha.
Podlozka pod parkety,pena-kus-10€
Podložka Arbiton SECURA THERMO 1,6mm XPS Podložka Arbiton SECURA THERMO 1,6mm XPS je vhodná pod plávajúce podlahy s podlahovým kúrením. Podložka je vyrobená z extrudovaného polystyrénu XPS. Rozmer (ŠxVxH): 1100 x 1,6 x 15000 mm podlahove kurenie podlozka-pena,podlahové kúrenie Mám posledné zvyšné 4 balenia cena za jedno balenie 10 moznost odberu v Kosiciach
Podložka pod laminátovu podlahu
Zdravim predám podložky pod laminátovu podlahu. Podložka je nová a nepoužita. Pri väčšom odbere sa vieme dohodnúť na cene. Cena za kus 11 eur Popis jeden bal obsahuje 6 m2 Hrúbka podložky 1.6 mm Dvojvrstvá podložka pod plávajúce podlahy vytvorená z XPS platne a hliníkovej fólie. Vďaka tejto skladbe je schopná zabrániť prestupu vlhkosti z podkladu do podlahy. Inovatívny systém poskladaného pásu podložky umožňuje veľmi jednoduchú a rýchlu inštaláciu na podlahu. Odolnosť voči zaťaženiu až 9 t/m2, vysoká schopnosť redukovať krokový a akustický hluk a vyrovnávanie lokálnych nerovnosti do 1,2 mm . Podložka má tepelný odpor 0,05 m2K/W, a preto je vhodná na podlahové vykurovanie iba s podlahovinami, ktorých tepelný odpor je nižší ako 0,06 m2K/W.
Podložka NEO Lay, pod vinylové podlahy
Predam, Podložka NEO Lay, pod vinylové podlahy, Špeciálna podložka s najnižším tepelným odporom (R=0,01 m2K/W) a extrémne vysokou pevnosťou (38t/m2). Podložka je zložená kombináciou minerálného materálu a polyuretánového pojiva ( na báze repkového a ricinového oleja). Spodná časť podložky je tvorená z fleece materiálu. Zloženie podložky je teda založené na surovinách, ktoré sa v rovnakej podobe vyskytujú aj v prírode.