bazár, predaj, inzercia, predám

Integrovaný telefón s automatickým vytáčaním Panasonic

Kategória: Klasické telefóny

Predám integrovaný telefón s automatickým vytáčaním Panasonic Easa-phone kx-T2310.
Má nasledujúce funkcie: Miestny režim alebo režim s montážou na stenu. Dá sa nastaviť tak, aby používateľovi zakázal telefonovanie na veľké vzdialenosti a do zahraničia. Jednodotykové rýchle vytáčanie až pre 20 16-ciferných telefónnych čísel plus 8 jednodotykových tlačidiel automatického vytáčania. Opätovné vytáčanie jedným dotykom – pre opakovane vytáčané číslo pri každom stlačení tlačidla opätovného vytáčania. Prepínateľné medzi tónovou a pulznou voľbou. Jednodotykové prepínanie tón-pulz – umožňuje dočasne prepínať medzi tónom a impulzom stlačením tlačidla. Elektronické podržanie – môže byť uvoľnené zdvihnutím slúchadla jednotky alebo akéhokoľvek predĺženia. Časovaná Flash (700 ms) Pamäť pre automatické vytáčanie a špeciálne služby telefónnej spoločnosti, ako je čakanie na hovor. 3-krokové ovládanie hlasitosti zvonenia na nastavenie Vyp./Nízka/Vysoká úroveň hlasitosti zvonenia.
Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Integrovaný telefón s automatickým vytáčaním Panasonic
Podobné inzeráty
Nový, iba odskúšaný telefón Gigaset DL380 - ZĽAVA
Predám nový, iba odskúšaný telefón Gigaset DL380. Kompletné balenie. Krabica, káble, fólia nalepená na displeji od výroby. Na pevnú linku. Moderný stolný, veľký alfanumerický displej, napájanie zo siete, adresár kontaktov, budík, zrýchlená voľba, indikácia zmeškaných udalostí, kalendár, 4 rýchle predvoľby, ... Typovo sa počíta medzi stolové modely, čo znamená, že bude potrebné, aby ste vždy volali z miesta, kde bude umiestnený kábel. Na bezproblémovú prevádzku čerpá energiu zo siete. Veľmi dôležitou prednosťou tohto telefónu na pevnú linku Gigaset DL380 je zabudovaný adresár kontaktov, ktorý vám dovolí uložiť si dôležité čísla. Vo svojom systéme má integrovaný budík. Okamžité vytočenie uloženého čísla je možné vďaka zrýchlenej voľbe. Ak hovor neprijmete, tak vás telefón upozorní, takže sa nemusíte báť, že o niečo prídete. Chváli sa aj vybavením v podobe integrovaného kalendára. Pokiaľ ide o displej ten je alfanumerický. Na pripojenie bez problému využijete konektor RJ-11. Jeho rozmery dosahujú 78 × 200 × 195 mm. Zásadné vlastnosti pevnej linky Gigaset DL380 Hovory vyžadujú pevnú linku Ide o stolný telefón, preto vyžaduje stále pripojenie ku káblu Napájanie pevnej linky: zo siete Dajú sa doň ukladať čísla, pretože disponuje adresárom kontaktov Možno ho využiť aj ako budík Možnosť nastavenia rýchlej voľby Vo výbave má dokonca aj indikáciu zmeškaných udalostí Lepší prehľad o dátach vďaka integrovanému kalendáru Zvládne pripojenie cez konektor RJ-11 Rozmery sú 78 × 200 × 195 mm Telefón na pevnú linku Gigaset DL380 má farbu, ktorá je čierna Stránka výrobcu: Predáva sa (v obchodoch) za 35 az 40€. Pôvodná cena: 35€ Cena (predám za): 20€ ZĽAVA 15€ + poštovné cez zásielkovňu (packetu), alebo osobný odber. Kvôli nepreberačom na dobierku neposielam. Nevolať, poslať mail. Prosím iba vážny záujem. Ďakujem.
Tlačidlový telefón Panasonic
Predám telefón Panasonic
Klasicky retro telefon s faxom Panasonic
Predam retro telefon, aj s faxom - PANASONIC v dobrom stave, aj so zaznamnikom, plne funkcny..
Telefón Panasonic
Potrebuje niekto k pevnej linke prenosný telefón Panasonic KX-TG 17 ? Je bez adaptéra. Osobný odber alebo pošle za balné 2 € + poštovné.
Bezdrôtový telefón Panasonic, Siemens
Predám starší bezdrôtový telefón Panasonic KX-TG8051FX (1. obr.), KX-TG6811FXB (2. obr.-PREDANÉ) alebo Siemens Gigaset C450. Akumulátory v mobilnej časti (2 x AAA)bude treba asi vymeniť, inak funkčné. Popr. na náhradné diely. Najradšej osobne, Trnava, Bratislava, občas aj inde.
Tlačítkovy telefón Panasonic
Predám klasický tlačítkovy telefón Panasonic KX-TS2300, nový nevybaleny.